Hur vill radbryta ett elegant paketlänge sedan när dinosaurierna härskade på jorden och jag var i college första gången, jag hade en rumskompis som, så snart skolan var ut till jul, skulle rusa hem till en stor stad i öst, till hennes jul säsong jobb. Hon arbetade i ett stort varuhus inslagning presenterar. Hon betalade minimilön, men hon gjorde ett bra jobb att hon betalat hennes nästa termin undervisning på tips hon tjänat. Inte illa. Vi, hennes rumskamrater bad henne att lära oss vad hon gjorde. Så är här reglerna för att att göra en genomsnittlig paketet ser bra ut. Låt oss komma igång.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur vill radbryta ett brädspel

inslagning ett brädspel är verkligen lätt!Steg 1: Material Vad du behöver:Dina brädspel (jag använde Pictureka)SaxTejpSteg 2: steg 1 Placera dina spel på omslagspapper. Skär omslagspapper ca 6-8 inches från brädspelet. Ta en sida av papperet och tejp...

Hur vill radbryta sista minuten presenter gjord på Pasta och rester av valnötter

Hej kära besökare på min sida,Samtidigt fundera på hur man limma min pasta lappar ihop, hade jag börjat bryta valnötter och äta insidan. Men inte kasta bort resten... Jag trodde att sätta dem i ett projekt...Steg 1: Hur jag har gjort snöflinga från g...

Hur vill radbryta hörlurar så de inte härva!

Denna fungerar för hörlurar eller någon sladd för den delen.Steg 1: inslagning Först separat pekaren och långfingret som bilden.Steg 2: Inslagning forts Wrap ca 3/4 av sladden runt fingrarna, börjar med huvuden/knopparna.Steg 3: Svåraste, men det är...

Hur vill radbryta hörlurar så de inte tangle

detta har alltid varit det snabbaste och mest effektiva sättet för mig att hålla mina hörlurar från att trassla. Det enda verktyg som behövs är det bästa verktyget i världen: händerna!...

Hur man startar ett dead moderkort

okej, det låter kanske lite svårt att tro och jag inte garantera att det kommer alltid arbete (beror på hur illa din moderkortets villkor är), men här är vad arbetat för jag (åtminstone hittills). När jag pluggade i datorn led på moderkortet skulle l...

Hur man fixar ett kopparrör... UTAN lödning

Här är berättelsen:I söndags fick jag en frenetisk text från min fru..... .vatten läckte kök i taket!!!Vad skulle du göra i denna situation?Om du inte har ett omedelbart svar du tur.Idag ser du hur man fixar ett kopparrör i mindre än 20 minuter.Allva...

Hur man installerar ett badkar (gör det ROCK SOLID)

Här är mitt löfte:Idag får du lära dig hur du installerar ett badkar och göra det fast som en klippa. Anledningen till denna handledning är enkel. Från början trodde jag jag var att hålla badkaret i min hyra hem. Men jag bestämde mig för att det var...

Hur man bygger ett wingbone Turkiet samtal

detta instructable kommer att vara en beskrivning av hur man bygger ett wingbone Turkiet samtal. Denna uppmaning är lätt att bygga, men svårt att bemästra. Ringer i ett Turkiet med en ring som du gjort själv av ett annat Turkiet är dock en mycket giv...

Hur man skapar ett Fake blåmärke

hur man skapar ett blåmärke använder smink. Bra för agerar roller eller på kul.Steg 1: Samla material Behöver du: • en färgpalett med grönt, lila, blå och svart • en primer • fluffig borste och och ögonskugga borsteSteg 2: Prime din hud Med din prime...

Hur man improviserar ett Fort

varför människor älskar byggnad forts? De är en "hem i ett hem", en avskild bostad du byggt själv. Kanske det tar oss tillbaka till våra grottman dagar och våra fort är en glorifierad grotta. Det kan vara att de är en plats där vi kan gömma sig...

Hur man skapar ett paracord watch band

Hej alla, här Makos84 och jag ska visa dig hur du skapar ett paracord watch band.När min gamla watch band var borta, jag vill ha något annorlunda, och så jag bestämmer mig att skapa den av min egen, med en ny stil, men i paracord!Det är mycket bekväm...

Hur man Markera ett år på tidslinjen mellan verkligen stor skillnad år

Hej idag jag ska berätta hur man Markera ett visst årtal på tidslinjen mellan till bugg avstånd år.Steg 1: Hur man gör en tidslinje Först göra en linje sedan göra 2 kanter Skriv ett år på varje och välja vilket år du vill markera. För den här gången...

Hur du dra ett handtag

Det finns några sätt att dra ett handtag för en mugg, tillbringare, etc. Detta Instructable visar dig hur man drar ett handtag direkt på en cylinder verser drar ett handtag av sig sedan klippa den för att passa och kopplar den till pjäsen. Det tar li...

Hur göra ett snapsglas av is

Jag visar hur göra ett snapsglas av is. Det innebär att man använder två koppar, en liten kopp och ett snapsglas. Snapsglas avbryts inuti koppen att skapa en mögel formen på en kopp. Vatten hälls i formen och är frusen att skapa ett snapsglas av is....

Hur man fixar ett kassettband.

* detta instructable tar för givet att du kan använda grundläggande handverktyg och har bra fingerkänsla med små delar. de enda objekt krävs är band, en liten skruvmejsel set, ett par tång nål näsa är hjälpsam och scotch tape.*för alla de folk som fo...

Hakr handledning: Hur du ändrar ett Windows-lösenord

detta en kort handledning om hur du ändrar ett Windows-lösenord.DISCLAIMER: Detta skall användas endast för instruktions och jag är inte ansvarigt för skada eller förstörelse till dig eller din dator som kan uppstå från att försöka detta Instructable...

Hur till DIY ett bakgrundsbelyst tangentbord?

Hej killar, detta är vilja, och jag är ett stort fan av mekaniska tangentbord. Jag njuta av taktila känslan av tangentbord, det är så underbart som gör dig själv en "finger massage". Ett mekaniskt tangentbord kan också vara ett praktiskt och anv...

Hur man installerar ett moderkort

installera ett moderkort är så lätt, men du bör vara försiktig. ModerkortetÄr viktigaste i datorn. Utan ett moderkort iDatorn fungerar inte. Så lär jag dig hur man installerar ett moderkort.Steg 1: Öppna fallet. det första steget måste du öppna skruv...

Hur att lista ett objekt till salu på eBay

Välkommen till min Instructable om hur att lista ett objekt till salu på eBay!Denna artikel visar dig hur du kommer igång att sälja på en av världens största, mest besökta, online marknadsplatser. Lära sig att använda eBay är ett bra verktyg för alla...