Hur vill radbryta sista minuten presenter gjord på Pasta och rester av valnötterHej kära besökare på min sida,

Samtidigt fundera på hur man limma min pasta lappar ihop, hade jag börjat bryta valnötter och äta insidan. Men inte kasta bort resten... Jag trodde att sätta dem i ett projekt...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sista minuten presenter: Choklad omfattas jordgubbar

en förvånansvärt enkel maträtt som ger enastående resultat och kommer garanterat att imponera på den speciellt någon.Allt du behöver veta finns här:MaterialTeknikerPresentationTa alla poäng (eftersom säger "jag gjorde det helt av mig själv..." k...

Hur vill radbryta ett elegant paket

länge sedan när dinosaurierna härskade på jorden och jag var i college första gången, jag hade en rumskompis som, så snart skolan var ut till jul, skulle rusa hem till en stor stad i öst, till hennes jul säsong jobb. Hon arbetade i ett stort varuhus...

Hur vill radbryta ett brädspel

inslagning ett brädspel är verkligen lätt!Steg 1: Material Vad du behöver:Dina brädspel (jag använde Pictureka)SaxTejpSteg 2: steg 1 Placera dina spel på omslagspapper. Skär omslagspapper ca 6-8 inches från brädspelet. Ta en sida av papperet och tejp...

Hur vill radbryta hörlurar så de inte härva!

Denna fungerar för hörlurar eller någon sladd för den delen.Steg 1: inslagning Först separat pekaren och långfingret som bilden.Steg 2: Inslagning forts Wrap ca 3/4 av sladden runt fingrarna, börjar med huvuden/knopparna.Steg 3: Svåraste, men det är...

Hur vill radbryta hörlurar så de inte tangle

detta har alltid varit det snabbaste och mest effektiva sättet för mig att hålla mina hörlurar från att trassla. Det enda verktyg som behövs är det bästa verktyget i världen: händerna!...

Sista minuten presenter + Giveaway

Det här inlägget publicerades ursprungligen på omghow.comDu ont om tid att få alla dina semester shopping gjort? (Tack, finalerna!) Var inte orolig. Det finns massor av alternativ. Här är några riktigt snabba och enkla gåvor att ge till dina nära och...

Sista minuten choklad mandel

fortfarande tid för lite hembakade godsaker innan den stora dagen. Dessa lite godsaker gör en perfektsista-minuten-present. Denna hemlagade behandla har få ingredienser och du gör det på bara några minuter.Steg 1: Så vad du behöver? 100g god kvalitet...

Sista minuten klädedräkt DIY Vampire

Denna sista minuten kostym är super enkelt och fungerar med alla kläder.Krydda upp eller hålla det enkelt, det är upp till dig.Smink är den viktigaste delen, så luta dig tillbaka och titta på exakt hur hur jag skapade denna enkla utseende....

Hur man gör choklad doppade Pretzels - sista minuten ätbara gåvor

Jo, glömde att köpa presenter till någon? Eller du förvänta sig inte en gåva från din granne men han/hon överraskade du med en gåva. Och nu du ville ge henne något men du har inte tid att gå ut. (Detta är bara en fantasifull scenario, men vem vet det...

Hur man gör en sista minuten stetoskop

väl jag hade bara blivit inbjuden till en klänning fest på sista minuten och jag hade bara sett en Doctor.Who episod och jag var som hmm vad skulle läkare göra (jag var i Doctor.Who trance) och jag trodde han skulle göra en förklädnad för sig själv o...

Lätt sista minuten knep eller behandla godispåse med mönster

göra denna lätt sista-minuten trick or Treat godispåse i ingen tid alls! Använd denna super enkelt mönster, filt, lim och lite av sömnad för att piska upp en treat väska för din trick-or-treater. Om du inte har en symaskin (eller kompetens), oroa dig...

GRATIS sår FX på hem - sista minuten laceration

detta I'ble visar dig hur du skapar sår FX, hemma på de billiga. Med endast ett par artiklar från i genomsnitt hemmet, skall vi försöka åstadkomma några autentiska söker vår Halloween ensemble sista minuten effekter.Detta skapades under 45min, gjort...

Sista-minuten Kitty-safe kartong Christmas Tree

insåg jag att jag ville ha någon form av en julgran i år, men att vara på en stram budget detta jul och hellre spendera mina pengar på mat än ett träd som jag förmodligen glömmer att vattna (som de sista två som jag har haft detta långt efter att ha...

Sista minuten Man gåvor

OH NO! Det är på eftermiddagen innan [infoga: din pappas födelsedag, jul, fäder dag etc. etc.]. Och du behöver inte en present till pappa eller mannen i ditt liv. Så vad ska du göra åt det? Gå till Walmart och köpa en opersonlig Hallmark kort och lit...

Sista minuten Doctor Octopus kostym

mina barn insisterat på butiken i fjol köpte Halloween kostymer. "OK" sa jag, "men du blir ledsen när du ser hur cool min hemlagade Doctor Octopus kostym är". Jag hade ju inte någon sådan kostym. Barnen trodde jag var full av den.Jag h...

Hur du skapar en PowerPoint-Presentation

möjligt användningar av PowerPoint är otaliga. Ett bildspel kan hjälpa lärare en läxa, illustrera en händelse i historien, enkelt Visa statistisk information eller användas för utbildning i företag. Ett bildspel kan vara ett värdefullt verktyg för un...

☆ NÖTTER och honung (sista minuten närvarande) ☆

detta är en riktigt läcker saker! ans är enkel och snabb att göra. Är verkligen populärt där jag bor eftersom är en berömd nötter region (Piemonte, Italien). När jag vet inte vad att presentera, eller jag m sen eller bröt jag presenterar denna. (elle...

Snabb och enkel sista minuten Taxi kostym

fick jag sista minuten märker att min 4-årige son behövs en transport tema kostym för sin Pre-K klass i fredags. Jag bestämde mig för att jag skulle återvinna en av de 10 miljoner gamla lådor vi har staplat upp i vårt garage. (Vi aldrig kasta bort nå...

Hur man skapar en Prezi-Presentation från Scratch

SyfteDessa instruktioner är för nya användare som vill lära sig använda Prezi eller för dem som har använt Prezi innan men vill en uppdaterare. Genom att följa dessa instruktioner, ska användare kunna skapa ett gratis konto på Prezi.com och skapa en...