Hydrokultur nederländska hink med återvunnet kaffe burkarDetta är en mycket lätt projekt för någon att göra. Det är ett bra sätt att förvandla det Tom kaffe behållaren till något användbart. Med bara några grundläggande verktyg och väldigt lite pengar, kan detta göras på ingen tid alls. Detta är också ett bra sätt för nybörjare hydrokultur eller någon som kanske har begränsat utrymme eller en kort växtsäsong gillar vad vi har här i Michigan. Det finns youtube videor ute som du kan få viss information på, men jag kommer att göra mitt allra bästa för att visa dig min väg, och steg för steg tillsammans med att lägga till uppdateringar under hela växtsäsongen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nederländska hink växa tabell

detta instructable är tillägnad min älskade dotter, Rachael MarieHej alla, jag är tillbaka och lämna in en annan instructable. Här en jag ringer en växa tabell, hydrokultur nederländska hink System. Jag har avslutat tabellen och nederländska skopan s...

Enda nederländska hink hydroponiska System - lätt DIY - Patio - balkong - vintern trädgårdsarbete

Klicka här för att se alla mina YouTube Videos - enda nederländska hink hydroponiska System...Detta är min enda hydroponiska nederländska hink system som är perfekt för alla med begränsat utrymme vem bristen till försöka växa hydroponically med en ho...

Hur man gör en säng med återvunnet paint burkar

femtio burkar, kartong och klibbiga band! Gör en säng.Fullständig steg för steg på http://alicevstokes.wordpress.com/2013/11/27/how-to-make-a-bed-from-recycled-paint-cans/OK, här är det, som utlovat, sängen från återvunnet färg burkar, tejp och karto...

Holländska hink hydrokultur System

Detta, liksom alla mina andra instructables är tillägnad min älskade dotter Rachael Marie som togs från mig sätt att tidigt i livet.Är här det gott folk, det som ni alla har väntat på. Det berömda nederländska hink hydrokulturodlade systemet jag har...

Nederländska ugnen skomakare

Att göra nederländska ugnen skomakare är en snabb och enkel öken att göra. Detta är en av de första öknarna lärde jag i scouterna att göra i en holländsk ugn. Allt du behöver är box cake mix, paj fyllning, smör, en holländsk ugn och träkol briketter....

Gjutjärn nederländska ugnen Christmas Tree

detta "julgran" "är en tradition bland holländska ugn kockar över den Förenta staterna som har många ugnar i sin samling och bygga ett träd av gjutjärn varje år för att fira julen. Detta är min första instructable och jag ska visa dig hur j...

Bygga några PAR38 burkar med kaffe burkar

jag behövde några armaturer att ta ett par blå PAR38s som jag hade liggande.Här använder vi några kaffe burkar för att skydda lökarna, som vi inte behöver oroa geler (de är redan färgade) eller linser (de är redan fokuserade som översvämningar).Mater...

Nederländska kanel godis - sundare version, lämplig för personer med diabetes

nederländska kanel candy är en traditionell godis, säljs ofta på kermis/mässor i form av en stor pinne insvept i bakplåtspapper. Det är en av mina fäder favorit godis, men han kan inte äta dem längre eftersom han har diabetes. Det finns inte mycket v...

Holländska hink Hydroponics

Detta instructable ger Detaljer om hur man bygger en holländsk hink hydrokultur system för rimlig billig kostnad (detta system kostade mig ca $150).Nederländska hinkar är en typ av droppmunstycke hydroponics, och detta är en dubbel holländska hink sy...

Nederländska ugnen skinka hasen och vita bönor soppa

när du äter det läckra spiral skära skinka, inte slänga benet! Gör en stor välsmakande soppa! Matlagning detta i nederländska ugnen lägger en liten utmaning, men du kan enkelt koka detta på en spis.Steg 1: Du behöver Att laga mat i en holländsk ugn,...

Nederländska ugnen, rejäl koriander Kycklingsoppa

Min fru gör en awesome soppa som min familj älskar. Jag har nyligen beslutat att ändra receptet så jag kan laga den i en holländsk ugn när vi camping. Jag hoppas ni gillar den lika mycket som min familj.Steg 1: ingredienser1 gul lök hackad2 benfria s...

Nederländska ugnen Thai Curry nudlar

nederländska ugnen matlagning är lätt, men en massa människor oroa för mycket om teknik, kol räknande och overhead kostnader. Inte bara kan det vara lätt, det kan också vara billigt. Jag älskar nederländska ugnen matlagning så mycket, jag eld upp kol...

Nederländska ugnen Cranberry Sauce

jag älskar tranbärssås, men det är något fel på så många nivåer om ringmärkta gelé cylindern som glider ur burken med en stor "SLURP!" Denna tranbär kompott är bra med Turkiet naturligtvis, men också med fläsk och andra höns året runt. Detta är...

Ny säsong nederländska ugnar

Åh nej! Min nederländska ugnar sattes bort utan rengörs korrekt!Gjutjärn köksredskap som nederländska ugnar måste vara kryddat, annars deras ytor kommer rost och mat kommer att hålla... de ser mycket trevligare med rätt patina, också! "Krydda" ä...

Nederländska ugnen mexikansk lasagne

en underbar läger måltid full av protein, grönsaker och delisciousness!Detta recept visar måltiden och metoden!Steg 1: Prep ingredienser och kol Hacka grönsaker jämnt.Ca 1/3 kopp av varje: morötter, champinjoner, zucchini, paprika, majs. (Andra gröns...

Nederländska ugnen fläsk och bönor

detta är verkligen en mer sofistikerad version av fläsk och bönor än vad jag åt när jag var liten. Detta recept använder tjocka skära ben i kotletter i en hemgjord sås med kikärter och norra bönor för en krämig konsistens. Plus är det en en pot målti...

Nederländska pannkakor

i detta Instructable jag ska visa dig hur du gör/baka nederländska pannkakor.I Nederländerna är en huvudrätt men i de flesta i landet är det en efterrätt.För detta Instructable behöver du följande saker:ingredienser:1. 200 gram mjöl2. 3 ägg3. 300 ml...

Hollandse Gehaktballen (nederländska kött bollar)

den nederländska älskar deras kött och potatis. Kanske är den mest populära kötträtt allestädes närvarande gehaktbaleller köttbulle. Det är stora och saftiga och riktigt lätt att göra. Här är hur.Steg 1: Ingredienser:1 lb köttfärs (hälften fläsk, hal...

Super nederländska ugnen frukost extrema

frukost är en fantastisk måltid, särskilt när du njuter av naturen. För det mesta när jag har camping har vi pannkakor, korv, ägg och bacon. Men vad om du vilja mer än just det? Och vad händer om allt du har är en holländsk ugn? Bra vänner, du har tu...