I drömmen av Jeannie - magic carpet och flaskajag hade så roligt att göra denna kostym med min pappa. Vi använde PVC rör för att konstruera inramning för både flaskan och ramen för mattan. Flaskan hade också kartong för att sträcka ut i ändarna och ge definition i den övre delen. Hönsnät användes för att skapa formen för flaskan och även ben/midja/baksidan. Hjulen är på flaskan att ge hela rörelsen. Matta och ben/midja fästes matta/pvc med kraftig tråd. Det finns ett hål skära mitt på mattan var centrum för kroppen är också. Jag skulle först komma in flaskan genom att öppna gångjärn grinden och låsa den runt mig, då jag skulle lyfta de matta fötterna över mitt huvud där (när du bär 5 tums klackar) midjan med falska benen skulle matcha höjden med min naturliga midja. Inuti finns är ett band så att det skulle slå mot mina saker och flytta när jag började gå i kostym så jag kunde hänga mina armar som en ande, och inte att hålla fast mattan att styra det. (se video) Vi arbetade med att bygga av denna kostym för över en månad och 1/2. Jag älskade att titta på människors reaktioner rörlighet och när de insåg att det inte var min riktiga ben på mattan. Många trodde det var mekaniskt styrd.
Relaterade Ämnen

Aladdin's Magic Carpet

Jag gjorde Aladdin's Magic Carpet för 4 + 5 åringar i min klass. Jag hoppas ni uppskattar det lika mycket som de gjorde!Steg 1: Samla leveranser SprejlimTyg sax (eller någon som kommer att skära)mörk lila filt och ljus blå filt. (beroende hur stor du...

Hur man spelar "Magic Carpet Ride" av Steppenwolf på gitarr

Hur man spelar Magic Carpet Ride av Steppenwolf på gitarr!...

DIY Magic Mirror och Photobooth - Arduino Powered

en monterade kit för detta projekt är nu tillgänglig frånSeeedstudio.comMer info om detta projekt på http://diymagicmirror.com Programvaran för detta projekt är öppen källkodVem är den skönaste av dem alla. Gör din egen Magic Mirror och reda. Magic M...

123D design bord, stol med glas och flaska

This123D Design-projektet är ett projekt som knyter i delar av design och ren kreativitet att göra ett bord med stolar, glas och en flaska.Steg 1: Steg 1: skapa tabellenBasen, som är en cirkulär bur, kan göras genom att lägga till i en spline-kurva e...

Alternativt Magic Carpet fästande System

av misstag rippa pinnar bort av din MiniMagic? Vill ha ett sätt att byta din kuddar? Här är hur!Steg 1: Sträng det! Börjar med ca 4 fötter av binder med rep, knyta en ögla i ena änden. Dra öglan genom främre vänstra hålet i FlightDeck så att det stic...

Ihålig trä surfbräda - min Magic Carpet

Välkommen till min första instructable. Jag har gjort några trä surfbrädor så tänkte jag skulle dela min favorit. Det är 7'6 x 21 "x 2" 3/4 flygande matta konstruktion, en fyllig kryssare bra för lata dagar och lat vågor.Planer på länk:https://w...

GoPro och flasköppnare i torsk skola

Detta är min andra Instructable om samma ämne - GoPro kameran monteras på fiske lockbete att spela in vad som händer under vattnet. För den här videon använt jag också min standard videokamera. I min första Instructable täckte jag hur man gör kameran...

Ett häftigt armband från cd och flaska

Jag gör en ett häftigt armband med band, cd, flaska i detta instructable.Steg 1: Saker som kommer att behövas1. en gammal cd2. band3.A sax4. limSteg 2: Skär flaskan som picture.then tejp denna remsa av flaskanSteg 3: Skär skivan i bitar med en sax.St...

3D tryckta 6 gen nano watch band / hörlurar arrangör och flasköppnare Ultimate iwatch

Detta är min idé att göra ipod nano klockarmband ännu mer användbar.Tanken bakom denna design är att införliva hörlurar i en viktig del av din garderob så kommer du aldrig för att få dem bakom.Se finns det några väsentliga delar som nästan varje kill...

KARAMBIT bekämpa fisk ben kniv och flasköppnare (inspirerad av Mrballeng, Vitizop & Bartolo)

letar runt jag hitta massa awesome idéer på Instructables... så jag bestämde mig att gifta sig med ett par av mina favorit.Jag hade nyligen brutit ett handtag av en Häckklipparen och erinrade om den instructable från BARTOLO: att göra en D.A.R.C. - f...

Strumpor och flaska hund leksak

en enkel och lätt 5 minuters hund leksak för Fido. Tillverkad i 3 delar. Jag garanterar din älskvärda länge eared vän kommer att få en kick av dessa bullriga krispigt leksaker!Steg 1: Grejer behövs allt du behöver är några gamla stinkande strumpor oc...

Projektet cykel: cykla galgar och flaska konservöppnare från gammal cykelram

För en tid sedan besluten jag fast att det är dags för mig att återvända till ridning cyklar som jag vill ha det. de flesta - snabbt och i skogarna. Det enda mindre problemet är att jag inte har en anpassad för denna typ av ridning eller har jag någo...

Hur man gör kan och flaska blomma maträtt

Soda burkar och flaskor är överallt.Människor skräp och slänga dem utan återvinning eller återanvändning av.Detta instructable kommer att lära dig hur man gör en ytlig eller djup maträtt för att hålla ficka förändring, godis, andra små föremål, eller...

Hur man gör en hemmagjord pistol som skjuter - PVC-rör och flaska

[youtube]NhhupOjO4Z4[/youtube][youtube]NhhupOjO4Z4[/youtube]...

Genie on a Flying Carpet Costume

Hur följer ni upp den kidnappade sjöjungfrun kostym?Min vän, Pandy627, kom upp med en annan bra idé för en sexig och imponerande kostym i år: Genie på en flygande matta.Denna kostym ser inte bara bra, det är också mycket lätt och snabbt att göra. Vi...

Sköldpaddorna Teenage Mutant Ninja Turtle kostymer och masker

detta är en handledning om hela Ninja turtle samlingen. Jag gjorde skalen, öga masker, bröstet lappa, byxor, maskot huvudet och latex mask. Jag kommer inte få alltför mycket i latex mask i detta instructables men jag kommer att göra en separat en. Ja...

Magic Mirror kostym

detta är min 2011 Halloween kostym. Det är en fullt fungerande magiska spegel kostym. Det finns gott om resurser ute för att skapa magiska speglar, men jag ville ta saker ett steg längre. Allt som jag hittade var för en anläggning och jag ville hitta...

Bygga en rörlig och spårning Portal torn

Det är gulligt, det är artigt och det är verkligen dödliga. Det är ett torn från portalen. Det rör sig, har ljus, har ljud, och något att min tidigare Portal projektet inte hade: kameraspårningsinformation.Tornet är kontrollerat med en Arduino och en...

Custom Magic Gathering hjärtans däck

här valentine är en variant av "52 anledningarna till att jag älskar dig" kort däck. Min pojkvän spelar Magic the Gathering så jag ville använda dessa kort. Eftersom magi kort redan har text på dem, beslöt jag att använda det till min fördel och...