Idéer för ValentineI 'm in love med en underbar varelse i 4 år nu. Och hela tiden vill jag ge honom något trevligt.

Dessa kan vara några av idéerna för din valentine. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kände Monster Valentine

denna handledning visar hur du skapar en bedårande filt monster valentine.Jag är stor i monster och jag göra monster hattar, onesies, skjortor, plushies, dockor, väskor och ryggsäckar. Du kan se några av mina praktiskt arbete på konst, äventyr och sm...

Lätta upp speldosa för my Valentine (du är min sol)

A speldosa för my Valentine komplett med en ljus-up, tie-dye glasmålningar solsken.Steg 1: Delar lista:Trälåda (håller delarna och presenterar som slutprojektet)Mikrobrytare (gör allt för att skära på när rutan locket öppnas)Speldosa (elektrisk motor...

52 skäl du My Valentine

Hej! Detta är en steg för steg handledning om hur man gör en riktigt söt, enkel och billig alla hjärtans present som passar rätt in i din handflata. Detta är hur det ser ut i slutet.Steg 1: Steg ett: material Material du kommer att behöva göra denna...

Anatomiska hjärtformade låda (för din unika Valentine.)

Är din Valentine kirurg? med student? en goth? en kannibal? bara en knäpp i allmänhet? Detta är den instructable för dig!Om din kärlek är verklig, bör din låda med choklad se ut en verklig hjärta!Tid: 3-4 timmar.Kostnad: $0-$10, beroende på vad du re...

Marulk Valentine

Detta projekt skapades för Yukonstruct's Circuit Scribe bygga natt och använder Electroninks ledande bläckpenna och en Chibitronics LED klistermärke.YuKonstruct är den första makerspace i Kanadas norra. Vårt uppdrag är att ge tillgång till delade utr...

Klass Valentine, nej godis alternativet

Detta är en mycket lätt valentine att skriva ut för klassen. Jag älskar att den har inget godis! Jag använde återvunnet bubbelplast. Min sons klass älskade det! Detta är inte lämpliga för små barn.Steg 1: Förteckning över materialDu behöver:Tydlig ce...

En Valentine för Debby

Josh och Debby sitter i ett träd K I S S I N G.Min son Joshua ville göra en valentine närvarande för sin flickvän Debby på gemenskapens Living.Så jag hjälpte honom göra en solar powered glöd i mörka Valentine.Detta är ett enkelt projekt du kan göra m...

En Valentine "Carved" i sten

vill göra en "permanent" valentine? En som kommer att pågå i flera år och alltid vara en påminnelse om obligationen du har för varandra? Med detta instructable, några verktyg, några konkreta mix och lite arbete, kan du göra just detta. Lätt att...

Hur får Vincent Valentines sista gräns bryta och Ultimate vapen i FFVII!

i spelet Final Fantasy VII finns 2 hemliga tecken, en av dem är Vincent Valentine. Till skillnad från andra tecken, kan Vincents sista gräns bryta kaos endast erhållas genom att göra en uppgift som också får honom hans ultimata vapnet dödsstraff. Her...

Orange du kommer att bli min Valentine?

Detta är en söt idé att göra för din betydande andra. Allt du behöver göra är att skriva "Orange du kommer för att bli min Valentine?" på ett papper och placera bitar av en clementine i form av ett hjärta. Du kan överraska någon genom att sätta...

Popup-Valentine kort

bestämde jag mig för jag skulle göra ett kort till personen jag gillar och jag ville vara speciell, se om vi hade varit vänner i 11 år. Min vän berättade för mig att jag bör göra en pop up-kort.Steg 1: verktyg Vad du behöver:PapperKortFärga pennorTej...

Inte nog snö, Valentine

jag trodde det skulle vara häftigt att göra snow skulptur för alla hjärtans dag, men... inte tillräckligt med snö!Det är kallt, wicked -20 något Celcius, innan Vindavkylning,en kille i vädret nätverket sa hur denna våt t-shirt frös ganska omedelbart...

Härlig tvål för din Valentine

Alla hjärtans dag är snabbt närmar sig och miljontals människor över hela världen bry sina huvuden om en och samma fråga: Hur att överraska den speciellt någon? Om du har samma problem och inte kan besluta om den bästa souveniren för din älskade, är...

Vara min Stabby Valentine!

Super enkel nr nr-sy LED Valentine.Jag delade detta med tittarna av gårdagens eTextile Lounge.Varför sy när du kan sticka!Material: tyg, filt, LED, coin cellsbatteri, tejp och en PIN-kod!Inspirerad av Catarina Mota voodoo doll.Vill du ha mer eTextile...

Valentines knäppa kort

detta är våra Instructables klubbens andra "vänners kompatibla. Njuta av.Vi kom upp med detta projekt för att hedra alla hjärtans dag och att delta i alla hjärtans tävlingen. Barnen är verkligen glada och vi ser fram emot att komma med en idé för Gam...

Laser skärning och akryl svetsning Valentine hjärtan.

Vill du imponera på din älskling, eller kanske bara har lite kul med laserskärning och akryl svetsning? Denna instructable täcker grunderna i hur man skapar några valentine hjärtan från laserskurna akryl och svets/lim dem tillsammans.För att göra det...

DIY: Göra en Scratch-Off foto Valentine

du kan ha bara interagerade med en scratch-off kort samtidigt som man försöker vinna på Lotto (det är okej, jag har försökt och misslyckats, alltför). Men visste du att du enkelt kan göra din egen scratch-off med hjälp av maträtt tvål och akrylfärg?...

Restaurang Lifehack - Instant blomma Valentine

denna töntiga och spontana "lifehack" kommer definitivt att göra någons dag, och kan vara det perfekta sättet att bryta isen.Steg 1: Titta på videon!Varning: Att göra papper rosor för mer än en person i taget kan leda till svartsjuka, förvirring...

RÖD het Valentine Cookies

röd het Valentine CookiesSteg 1: Hur man gör RED HOT Valentine Cookies Dessa cookies smakar precis som de lilla röda godis men med en mjuk kaka-liknande konsistens. Jag göra en sats för min man varje alla hjärtans dag och han älskar dem! Dessa cookie...

Valentine Cookies

dessa cookies är inspirerade av den söta lilla hjärtans jag brukade ge ut till mina klasskamrater när jag var i grundskolan.Som vanligt, jag inte minns varför jag bestämde mig att göra dessa, men jag är ganska nöjd med resultatet.* Du kanske undrar v...