Ihopfällbar Hobby bänkdet finns massor av stora projekt som anges här på Instructables, men hur kul är det om du inte har en arbetsplats som ska försöka bygga dem?

Om du är som mig, då du arbetar förmodligen på köksbordet eller på datorn skrivbord och att klippa inte det. Jag behövde en bänk. Inte en bänk att krossa saker mot, eller att hamra på... något lätta med en liten arbetsyta, bra belysning, massor av AC försäljningsställen, och viktigast av allt - kompakt.

Det är där idén om en hopfällbar hobby bänk kom från.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ihopfällbar hängmatta stativ

Detta är en Instructable om hur man skapar ett mycket grundläggande hängmatta stativ som är robust och ihopfällbar. Jag byggde detta att gå med min gräs hängmatta att jag precis avslutat byggnad. Detta projekt tog inte så mycket tid och var ganska lä...

Ihopfällbar bågskytte mål Stand

Det närmaste intervall som jag har tillgång till är en 25 minuters bilresa bort.Med kostnaden för gas dessa dagar som är lite för långt att köra några rundor att hålla i praktiken.Så jag bestämde mig att göra ett mål stå för mig själv så att jag kan...

Ihopfällbar stol

detta är en modell eller miniatyr hopfällbar stol kan användas som en vägledning för att göra din egen hopfällbar stol, göra praktiska du kan skalbara dimensioner upp to10:1, plywood istället för papp och gångjärn.Se mer påSteg 1: jag gjorde denna mo...

Ihopfällbar, lätt solpanel

12 volt 50 + watt, vikbar, bärbara, mycket lätt, billig, solpanel. Ta med den överallt eftersom det är så lätt och liten på endast 36 "x 6" fällas upp. Göra ett gäng av dem och skapa några riktigt användbara el med eller utan batteri-backup.Steg...

Ihopfällbar Bo Staff ultra lätta vikt (justerbar längd)

Hej alla, och speciellt "personal"! Har du fortfarande din gamla TV?Detta är mycket enkel handledning täcker hur man gör detta mycket ljus (och ömtåliga) personal för resande.Jag rekommenderar att öva med det veeeeery långsamt. Det känns som du...

Ihopfällbar Pocket-Sized Cornhole spelet

Hej alla! Har du någonsin fått uttråkad mitt i klassen, eller kanske under ett möte? Det finns nu en lösning! Skåda! Med detta lätt bärbar vikbar cornhole spel, kan du ta roligt i cornhole med dig i fickan. Den kan vika in en resväska och vika tillba...

Ihopfällbar Patato Masher

Resultatet.Steg 1: Vad du behöver.1 X Aluminium stång 4mm tjock.1 X Aluminium bar 2 X 20 mmMDF eller annat trä som kan vara gjuten easely 4mm tjock så du kan lager det.TrälimSteg 2: Böja aluminium stav. Använd maskeringstejp att markera staven var 8...

Pompidou Pop up-kort Kirigami Origamic arkitekturen ihopfällbar Beaubourg

detta är min Pompidou som jag gjort slut på papper. Den kan vikas. Jag hoppas du kommer att gilla den....

Fixin' en hopfällbar Camping stol

detta berättar hur jag reparerade en camping stol redneck stil. Allt som behövdes var en stol, tejp, trä scraps, en bandoläret rem, en nål, tråd, tvål... och några gamla hederliga påhittighet.Bilder:1 - baksidan av stolen, Observera trä2 - framför st...

BALAR verkstaden

Varje så ofta, jag ska få en riktigt fin komplimang på min verkstad... layout, organisationen, den övergripande känsla, etc.Ibland får jag även frågor om min verkstad... har jag ytterligare information om en butik tillverkade jigg, en särskilt verkty...

Rainbow vävstol Tips Nybörjarguide

organisation är den 1: a och viktigaste tips för rubberband hotande. Det är alltid bra att veta vad du har vid första anblicken så du behöver inte vänta med att ha kul!Steg 1: (Material) vävstol och krokar det är en mycket bra idé att ha mer än en kr...

Music Festival dricka hållare

Trött på jordbruksföretaget din drink, vill köpa mat men du inte har tillräckligt händer, vill rulla din cigarett eller bara flytta från ett stadium till ett annat fritt? Se Karl musikälskare festival, Dricka innehavaren har anlänt!I europeisk musikf...

Euron pall Log skjul - 7 fot hög ca

Min fru och jag hittade det blev jobbigt att böja sig och når in i vår ursprungliga inbyggda pall DIY hemgjorda pall log skjul. Original är en bakom grön tarp. Därför inlett jag buiding en mycket högre pall logg skjul gjorda av Euro-pallar.A - vi sku...

Andra klass Slurpees

flickorna ville göra en grupp kostym och det var svårt att hitta en ålder lämpligt! Eftersom flickorna njöt Slurpees de beslutade att göra går detta och vart som en annan smak. Vi använde en ihopfällbar tvättkorg, kände, och kudden vadd och vi hade 5...

Lätt, anpassade vinställ

jag bestämde mig för att använda en trevlig plats att lagra min vin (billigt vin). Det finns några intressanta vinställ online, men de flesta är ganska dyr. Att vara en dålig doktorand, valde jag för att göra en.Jag sökte enkelheten och funktionalite...

LEGO film masker: Benny spacemanen och arga Unikitty

jag gjorde några super coola masker för min pojkvän och jag sist Halloween (och sedan jag bodde sen på jobbet och missade festen... men vi låtsas att inte hända). Min pojkvän var Benny spacemanen och jag var arg Unikitty, båda tecknen från Lego filme...

Credit Card telefon Stand

Hej, fick jag en idé att ta pissa ihopfällbar ställning som jag kunde hålla i min plånbok för att titta på videor på telefonen. Jag planerade ursprungligen att använda plywood men jag inte hade någon att dela och sedan insåg att gamla plastkort är ka...

Stora resa liten väska: Packning ljus för Europa

Förra sommaren, tog jag en två veckors resa till Irland, Wales och England med min man. Vi visste att vi skulle gå runt på stan, på bussar, och genom tunnelbanestationer med vårt bagage på en regelbunden basis, så vi var packade allt vi behövde i en...

Protei mark Yacht

Syftet med denna prototyp var att utveckla en vind tåg från vår senaste modell, Windtrain paraply som skulle har både bättre prestanda och konstruktion. Vi var mer intresserade av att göra en enda modul som fungerat väl på egen hand än en lång windtr...