IKEA arbete utrymme förbättring projektet
Min arbetsyta kan enkelt förbättras med tillägg av:

Artikelnummer: 50116965 att organisera mina filer och scheman

Artikelnummer: S49862766 för dator, skrivare och scanner

Artikelnummer: 80071319 (Expedit) hus mitt enorma bibliotek av resurser

Markus svängbar stol för bekväm miljö antingen i datorn eller arbetsbänk

Grundtal lampan att lysa upp mitt arbete.

Detta skulle göra min utrymme mer organiserade, koncis och göra för en mer stabil arbetsmiljö för mina projekt.

Relaterade Ämnen

IKEA utrymme förbättring

våra 1.600 kvadratfot huset är byggt för IKEA filosofin - alla våra utrymmen är små och multifunktionella. Våra "entry" hallen fungerar även som en garderob som lagrar ryggsäckar, sportutrustning (cykel hjälmar, soccerballs, rullskridskor), hatt...

En Live/arbete utrymme organiserad för möten, projektarbete, DIY och underhållande

jag är en designer/artist på heltid som delar en live/arbetsplats med en annan designer. Utrymmet är en lägenhet med högt i tak och massor av ljus, men inga garderober. Tekniskt det är en lögn, men en garderoben vi har är liten och måste hållas gansk...

2 x 4 arbeta bänk för billiga

Tack så mycket för ditt intresse för min instructable.Jag har flyttat in i min första hem inte för länge sedan och det kom med ett 16'x 10' skjul. Boden hade inte något arbete utrymme bara några hyllor som det användes främst för gräsmatta utrustning...

Mini bord såg konvertering till CBG Fret Slotting eller hantverk

För min strävan efter att göra saker enklare och snabbare för att arbeta på cigarrlåda gitarrer eller små hantverk. Jag är begränsadtill vad min shop El kan hantera. Jag har bara en enda stolpe 15A brytare. Och när du lägger till en full storlek bord...

Armén av två Paintball Mask

någonsin velat vara Salem eller Rios i verkliga livet? Jag vet jag har! Och nu kan du när du bär din egen armé av två Paintball mask. I detta projekt du kan välja att bara göra det en prop, eller du kan gå den extra milen och göra det en paintball ma...

Platta kartong Beach Office

detta projekt är ett försök att överbrygga mina önskningar för att vara nedsänkt i skönhet och aliveness utomhus, tag fortfarande produktiva medborgare i samhället. Bor nära kusten, är inkallandet av havet bara oemotståndlig. Eftersom mycket av mitt...

LilyPad Arduino målad duk med musik och ljus

detta är ett projekt som jag skapade för mina barn och teknik klass som jag tar i mitt bibliotek Science magisterprogrammet. Detta var en av mina första erfarenheter med kodning så detta var en prova process men detta instructable bör beskriva min fr...

Whiskey fat barstolar

sol- och ta en vägtull på utemöbler. Jag hade fyra utomhus barstolar täckt med plast harts wicker som hade knäckt och split. Jag prissatta nya utomhus barstolar, ($75 och up x 4.) Jag tänkte att jag kunde renovera min gamla pallar för om priset en en...

Fot Mouswitch... med (äntligen) en uppgradering!

... eller hur till recicle en död mus och göra en användbar fott växla från det och kasseras pc delar.den idén nyfödda från ett behov av att sätta på och stänga lödkolv utan behov av att vara plug och koppla bort den från väggen, då jag behöver en sw...

Fallout sammetslena tabell såg släden

Jag behövde en cross cut tabell såg släden, men jag ville ha något annorlunda,och jag ville ha en utmaning. Kunde jag göra en Fallout spel inspirerat släde som ser ut som det passar estetiskt? Du berätta för mig!Det första steget var kom med en plan....

Min första gunghäst

Detta projekt var inspirerad av Xmas säsongen, en lekfull tyke, en design jag hade sett i kanadensiska Woodworking magazine av Ryan Shervill och kanske lite av den nuvarande träbearbetning tävlingen på Instructables.Jag gillar att bygga saker utan at...

Steg att ta när man planerar att bygga skåp och bokhyllor

Bygga en inbyggd bokhylla eller ett skåp kan verka som en ganska skrämmande process först, särskilt om du har aldrig gjort det förut. Om du bryter ner det i flera delar är det dock inte svårt. I detta Instructable ska jag gå över saker att tänka på o...

Vintage inspirerade Slat bord/bänk

Detta är min handledning för att bygga en vintage inspirerade slat bord/bänk. Inspirerad av tabellerna Nelson slat, dessa är tillverkade av alla typer av trä, teak är den vanligaste. Den här är gjort av poppel, tillgänglig på de flesta stora lådan bu...

T-hook: prosthetic design for 3D printing

Syfte:Bygga en utskrivbar version av Trautman Hook, en out-of produktion protetiska enhet.Översikt:Detta härrör från arbete av den öppna protetiska projektet. Här är beskrivningen från deras hemsida:Det öppna protetik projektet producerar användbara...

Hur man väljer en General entreprenör

landa på en huvudentreprenör för din senaste hem förbättring projektet inte behöver vara en spik-bita affär. Medan den stora majoriteten av anpassade hem entreprenörer kör trovärdiga, pålitliga tjänster, finns det några försiktighetsåtgärder kan man...

Spel-opoly: Designa & bygga ditt eget brädspel

spel-opoly är den ultimata designprojekt. Komma upp med ditt eget spel verkligen är inte rocket science, men det är svårare än du tror. Vad är haken? Spelet måste vara kul att spela.Vi har alla haft erfarenhet av att spela ett spel som gav oss timmar...

Ryggsäck dragkedja reparation med Paracord

material:ParacordGorilla limSaxTändareSå var det första jag gjorde skära av de gamla strängarna och mäta dess längd. Jag sedan mäts paracord och skär den ett par inches längre än längden på gamla strängen. Efter jag lågor ändarna för att stänga frans...

Bryta bort Paracord Logoband med sida spänne för frikoppling och vridning snap spänne (4-färg)

jag ville göra en snodd att visa min team färger på jobbet i uniform. Jag satte ihop flera flätor och tekniker som jag hade lärt mig här på insructables men med några vändningar som jag föredrar.Steg 1: leveranser Bilden topp över går nerScrapGutted...

Android pfodApp kontrollerade datalogging Arduino IRTemp mätaren

IntroduktionDetta instructable visar dig hur man gör en Arduino baserade IR temperatur mätare som styrs av din Android mobil. PfodApp används för att göra kontrollen. Nr Android programmering krävs. Du kan anpassa de funktioner som ändrar Arduino kod...