IKEA lampa? Icke-Ikea skugga? Fast i $3!Fick en Ikea-lampa och du vill ha en icke-Ikea nyans? Fixa detta problem för mindre än $3!

Jag sökte överallt för en snabb och enkel lösning, en liten gizmo eller adapter eller något, allt till ingen nytta. Efter att ha gett det trodde vissa jag insåg sättet att åtgärda problemet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lithopane lampa med roterande skugga

Jag är inte ny på instructables men jag tenderar att vara mer av en observatör av alla stora idéer snarare än att presentera en. Men när jag fick reda på ShopBot utmanar också, hur jag skulle vägra-detta är definitivt en tävling jag mycket intressera...

Geiger lampa - nu med upplyst ratten

detta Instructable kommer att dokumentera hur jag konverterade en gammal civilförsvaret geigermätare (O.K. tekniskt är det en ion kammare, men mest folk har inte hört av dem så vi ska bara kallar det en geigermätare) in i en lampa. Varför göra det ka...

DIY solenergi lampa med hjälp av Moder natur & CABOT WoodCare produkter

Här är ett annat solljus projekt jag gjort från hittades och återvunna produkter. Mitt motto är att jag inte genom bort saker tills jag vet säkert det ut levt det är användbart. Detta Projektidén kom till när jag hittade denna vittrade trädet planta...

Glas och trä lampa

Denna lampa kom efter att jag hittade en glas nyans i skrot högen på min lokala glas studio. Det var dubbelt så lång men hade vissa brister i glaset och var inte användbar för dem. Jag skära glaset ner, polerat det platt, och gjorde en trä bas att mo...

"Enkla" omvandling av metall lampa att använda touch switch

Detta var avsett att vara min post för varje vecka switch utmaningen men det tog 3 veckor för växeln jag beställde på Amazon ska levereras så jag missade tidsfristen men trodde jag skulle gå vidare och publicera det här ändå.Förra sommaren köpte jag...

Enkel Elegant papper lanternor/lampa lätt!

För under tio dollar jag gjorde detta väldigt snygg men enkel färgskiftande armatur. Det var så lätt att göra och resultatet är ett stort blickfång!Steg 1: Samla material Ok så för att börja detta projekt behöver vi:-En vit kinesiska papper lanternor...

DIY flimmer lampa eller elektriska ljus

detta är ett mycket lätt, billig projekt som använder lätt att hitta material. Det kräver inga speciella kunskaper eller verktyg. När du har basen klar, kan du snabbt göra anpassade "nyanser" för alla tillfällen.Steg 1: Samla dina leveranser För...

Mörk tid för min cykel blir ljus för mitt kontor... Träffa... Upcycled cykel lampa

efter min cykel beslutat att ta "förtidspension" bestämde jag mig för den förtjänar en plats i huset. Tyvärr för cykeln... hade det att gå igenom lite "kirurgi" innan det skulle passa.I princip vad jag säger är, ramen knäckt och det va...

Arduino nybörjare och grundläggande elektronik Kit Primer

lärde jag mig att en av mina systerdöttrar hade ett intresse för programmering. Hon arbetade med robotics på gymnasiet och har en sommar praktikplats där de hade Arduinos. Jag tror att hon kunde låna en Arduino för att experimentera med hemma men var...

Boka Light Reading Light

vänner har regelbundet rekommenderade böcker som särskilt lysande, men jag medger att jag efter att ha öppnat dem var som i mörkret som någonsin. Eftersom jag inte är en att låta en bra metafor gå oantastade (och eftersom design skolor verkar ständig...

CD-lampskärm

det är en annan användning av CD-skivor-en lampskärm! När jag bara hade en lampa utan en skugga någon kommenterade min CD box instructable-bumpus. Han gav mig idén att göra en, så halva aplause går till honom ;)Steg 1: Samla material Behöver vi sex C...

Fireworks Igniter

Dessa elektroniska tändare lyser på ett tillförlitligt sätt någon fyrverkeri med en säkring på den. De är utformade för att användas tillsammans med min Fireworks Controller, men kan användas med någon elektronisk styrenhet som du kanske har byggt re...

50.000 volt etch-a-sketch!

Hej, detta instructable är avsedd för människor bara lära sig hur man får in bygga enheter som har en x / y rörelse förmåga, men detta är inte, och är inte avsedd att vara en CNC eller stepper enheten.VARNING ***Först och främst, om du väljer att gå...

Hur ta isär & fixa din Wii Motion Plus modul.

INTRO: en av min Wii fjärrkontroller höll å flytta slumpmässigt i en riktning som hade Wii Motion Plus. Med den nun-chuck installerat, om jag tryckte anslutning leden till en riktning det skulle fungera men så fort jag släpper, skulle den gå av sig s...

Audio Server och inspelare med Intel Edison

En av de bästa sakerna med Intel Edison är att den kan fungera som en server. Detta innebär att du kan lagra filer och dela dem om du vill. Detta en stor möjlighet för curating spellistor och lagra andra ljudfiler. Detta kan typ av ses en digital ver...

Hur man gör örhängen med gamla x-mas lyser lampan

Vad är bra med att vara en hantverkare? Någon gissa?? Tja... Det kan finnas något illa alls... Lol!!Förutom andra bra saker, min favorit är att det finns överflöd av inspiration ligger runt i din båt levererar i form av vänster overs från det tidigar...

LED Lighting

Detta instructable visar hur man gör en enkel LED-ljus som kan vara installerade precis var som helst du kan behöva ett ljus som en krypgrunden, skåp, skjul eller uteplats.Bilderna visar hur fixturer ser ut och hur de kan uppträdda tillsammans. Jag u...

Wood fanér armband med LED-bakgrundsbelysning

detta armband för att visa upp en speciell del av träfanér. I mitt fall hade jag en liten bit av oliv aska som hade en riktigt vacker korn mönster. Det var passande för inramning, så jag inramade det in ett armband. Lysdioderna bakom fanér lägga en v...

Lego spel grepp

spel på telefoner blir mer populair och populairdet alla typer av prylar att göra gaming easyerredo att gå gaming-grepp med build-ing kontrollermen också mini-styrenheter.Detta är en (semi)-bygga-tuturial på hur man gör en läcker gaming-grepp för en...