Image Editor Galaxy på 10 minuter!Någonsin velat skapa din egen galax? Okej, förmodligen inte. Men nu, kan du skapa ett med hjälp av någon gammal photo editor, och det har inte ens vara photoshop! Du kommer att lära sig tekniker för hur du skapar en vacker, texturerat galax som det som bilden ovan. Skapa en är super lätt, roligt och snabbt! Allt du behöver göra är följande:

  • En dator (jag använde en Chromebook. Alla datorer kommer att göra, eftersom webbplatsen använder vi är online och inte en nedladdningsbar programvara.)
  • BeFunky.com foto redaktör. Jag valde denna eftersom det är gratis, lätt, och har alla de verktyg vi behöver, och mer!
  • 10 minuter av din tid---spara om du är upptagen, detta för en regnig dag!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skära saker av en bild med Pixlr Editor's Magic Wand

skära ut detaljer i en bild kan vara mycket lätt eller lite utmanande. Mycket beror på bakgrunden av din bild och hur komplex bilden är. Jag ska visa dig enkla sätt med Pixlr Editor's magic wand tool. Om inte du är bekant med Pixlr Editor, är det en...

Uppgradera och använda Windows 8!

Windows 8 är Microsofts senaste operativsystem. I detta Instructable kommer du lära dig hur man korrekt installera Windows 8 från en äldre Windows-version, konfigurera systemets inställningar, installera program (användande Ninite) och använda de nya...

Ögon glass - Raw Rich Vanilla öga bollar med hallon röd sås

Jag älskar att göra glass men denna idé för en makaber dessert kan lika gärna göras med butiks-köpt glass och du kan gå till stan med crazy färgade godis Iris och alla typer av såser och sirap till "blod". Ögon kräm kan vara långsam mat eller en...

SketchUp 3D modellering, filkonvertering och råd för 3d utskrift, en kort handledning

Jag märkte denna konkurrens om 3d-utskrifter och tänkte att jag ska ange dels för att jag vill verkligen några av priserna och också eftersom jag anser att detta instructable kan hjälpa dig att förbättra din 3d-modellering och därmed animering eller...

Halloween tröttna Cover

Har du någonsin köpt ett fordon och det kommer med däck kåpa med återförsäljare information över? Detta kommer att visa dig hur till vända deras gratis reklam i din nya awesome däck omslag.LeveranserTire CoverIcke - copyright ImageGummi Spray (plasti...

Hur man gör en egen ikon för Mac.

jag har gjort en hel del olika ikoner för min gamla dator och sedan jag fick en Mac i år jag inte har haft mycket tid att anpassa den. Väl sista helgen jag börjat titta på att skapa några ikoner och fann att det fanns mycket mer att göra för Mac.Denn...

Att skapa en figur ARMATUR för skulptur

armaturen är en grundläggande del av skulpturen. I mycket grundläggande termer är det skelett eller stöd struktur som kommer att hålla din lera som du skulptera figuren. Det är viktigt att inte ta genvägar eller arbeta hastigt utan ordentlig planerin...

Karaktär tårta för icke-utbildade personer

dekorera kakor kan vara en rörig affär, bokstavligt och bildligt talat. Jag finner alla klibbiga isbildning frustrerande och de karaktär ark som går genom en skrivare kräver särskild bläck och smak konstigt. Här vill jag visa dig hur man gör en karak...

HASS CNC svarv kostym, med kylvätska Spill!

För att få uppmärksamhet till shop säkerhet och vad man inte ska göra i en workshop, Pier 9 verkstad personal utklädda till shop katastrofer för Halloween.Jag gick som våra HASS CNC-svarv med ett kylvätska spill ut på baksidan. Inspirerad av verkliga...

Ge nytt liv till en gammal laptop med Ubuntu!

1,7 GHz processor. 512 MB RAM. 40 GB hårddisk. Om du vet om datorer, det låter som specifikationer av en tablett eller en netbookdator. Detta är dock från en Dell Latitude D600. Tillbaka i dag var detta en toppen av raden laptop. Tunn och lätt, var d...

Komma igång med Ubuntu

Detta Instructable syftar till att få Windows och OSX användare började med opensource Ubuntu operativsystem. Jag börjar med allmänna inställningar, som grafikdrivrutiner, dela filer med Windows etc, då jag ska täcka den installation och användning a...

Korta Linux Tutorial

Kort Linux tutorial som jag skrev för Per Scholas i South Bronx. Text och HTML-filen bifogas.Föreslagna Linux läroplan för Per Scholas1. börja med min 30 + sida PDF-presentation på Linux, dess historia och övergripande utvecklingsprocessen2. starta u...

Hur man startar Hacking Pokemon Gba Roms

Pokémon spel (speciellt gba roms) har varit alla är favorit. De är den mest sålda skivor. Nästan alla barn i världen, är eller har varit en Pokéfan.This instructable är om hur man börjar hacka pokemon gba roms anpassa grafiken, dialog, nivåer, gamepl...

Animerade akvarell karta för Cycle Tour/tävlingen videor

IntroduktionJag alltid registrera GPS spår av min cykel expeditioner, samt ofta inspelning videos, så när jag går någonstans intressanta jag vilja kombinera två när jag kommer tillbaka hem. Efter att ha kommit över Ståndares vackra akvarell kartor, v...

Designa ditt eget tyg med ikoner för att företräda dina intressen (& gör det till en delad!)

Min partner och jag omvandlar våra civila partnerskap (CP) till äktenskap. När vi hade våra CP 7 år sedan var det en fantastisk dag som vi anser vara vårt bröllop även om lagar i vårt land diktera att för att betraktas som lika nu vi har lagligt konv...

Förenta staterna fotokarta

Min fru och jag reser mycket för arbete och någon föreslog nyligen att jag gör en karta över de stater vi har besökt med bilder från dessa stater. Jag gillade idén och kommit igång. Eftersom personer har visat intresse för kartan och hur jag gjorde d...

Konserverad Eiffeltornet Stop Motion projektet med fyrverkerier och trädgårdar

Vi älskar att göra animeringar, så när Andy gavs en "Eiffel tornet i en tenn" för sin födelsedag, det verkade ett bra ämne för en stop-motion. Han hade tanken att vi bara skulle göra en time-lapse av honom att sätta ihop, som det var en riktigt...

3D Skriv ut din Trek, i färg!

Tar du en GPS-enhet när du går vandring, cykling eller annan utomhusaktivitet? Detta Instructable visar dig hur du skapar en 3D utskrift av ditt äventyr, i färg, med korrekt höjddata.Även om du inte loggar dina äventyr med en GPS-enhet, kan du använd...

Skapa 3D-bilder med hjälp av din mobiltelefon, en pinne och Gimp

hur man gör anaglyf 3D bilder med din mobiltelefon, en träpinne och Gimp.Jag har längtat efter att ta 3D bilder med min digitalkamera men jag har funnit att de flesta metoder är ganska komplicerade och dyra. Efter att ha gjort några läsning hittade j...