Impressionistiska TWO-FACE kostym!Efter att ha haft viss framgång för några år sedan med min impressionistisk Joker kostym, för 2013 beslöt jag att ta en spricka på en annan Batman skurk, Two-Face. En av mina skäl för att ta denna väg är att jag har blivit trött på att sätta stora ansträngningar i kostymer som korrekt representera min inspiration, men som publiken inte uppskattar. Varför skapa en 1966 läkare som Cyberman om alla bara kommer att säga "Hej, titta på roboten!"? Så jag har lutar mot kostymer som inte lita på en kunnig publik. Min Lovecraft-inspirerade kostym från förra året valdes eftersom jag inte förväntar sig någon för att veta vad det var, så jag var inte ledsen när de inte.

Den impressionistiska Two-Face kostym är det samma. Det är inte tänkt att se ut som Harvey Dent. Folk kommer att förmodligen erkänna vissa delar och räkna ut vad jag gör, men min tillfredsställelse kommer inte att baseras på deras förmåga att pussel ut mina avsikter. Det var viktigare att skapa något slående, konstig och lite brutto. De kanske inte vet vem jag är, men de märker mig!

Här är vad jag använde:

MASK

tidningen
maskeringstejp
mjöl
färg
Fimo (vit, genomskinlig och pärla)
Akrylfärg
menyfliksområdet
superlim
blommig tråd

KOSTYM

Två kavajer, en svart och en vit
Två byxor, en svart och en vit
olika tyg rester
dekorativa trim
En kostym väst

Ett par skor
vit spraypaint

YTTERLIGARE:

en kruka av blod!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

Batmans Two-Face pumpa Carving

jag flippade igenom några DC böcker jag har och kände mig inspirerad att göra en Two-Face pumpa. Du behöver definitivt ett par carving verktyg att börja. Jag använder Kemper lera carving verktyg och har funnit dem vara riktigt rejäla. Oftast behöver...

The Dark Knight: Two-Face

denna kostym utformades och bärs av mig. Dräkten var handgjorda också. Ca 3 timmar makeup gjordes för att skapa det slutliga resultatet. Makeupen inblandade protetiska ärr och en halvt skallig cap. Jag använde anda tuggummi för att fäst de protetiska...

Kvinnliga TWO-Face handledning

Hey guysHeres en tutorial med bara vanliga makeup för att skapa en kvinnlig version av batman villan harvey twoface.Jag hoppas du gillar det :)Besök min YOUTUBEKANAL > http://www.youtube.com/user/poutbrush...

Inget ansikte från Spirited Away kostym

Detta är nr ansikte, en karaktär från Studio Ghibli filmen Spirited Away. Denna kostym visade sig vara riktigt coolt och jag bar det för Halloween. Jag fick några riktigt bra reaktioner från folk samtidigt bär den, även om inte många som visste vem j...

Arkham City påskägg

Jag trodde att en av de bästa delarna av Batman: Arkham staden försökte hitta alla gömda påskägg och hemligheter. Jag har listat många, inte riktigt alla, de påskägg gömda runt det ökända Super fängelset i detta instructable. Många av dessa du kan ha...

Harvey Dent - två ansikte - SFX Makeup Tutorial

Vi så in i DC Comics och Batman territorium med denna Harvey Dent Two-Face Halloween smink tutorial. Vi har fått så många förfrågningar för en Two-Face makeup så här är det! Vi använde The Dark Knight som referens för utseendet.www.ellimacs.comSteg 1...

Fuzzy bunny tofflor från återvunnet tröjor och kände Detaljer

hoppa till den! Göra dessa söta lilla fuzzy bunny tofflor från återvunnet filtad ull tröjor och kände detaljer att hålla ungen i din liv snuggly varm i vinter. Med en söt lilla ansikte med diskett öron på toffel tån och en liten svans på apparatens t...

Dave Strider konst handledning

du är vetenskaplig klass. Det är egentligen inte ett svårt ämne för dig, och du vet allt om detta ämne. Du får en idé: du ska Rita DAVE STRIDER från webbserien HOMESTUCK. Du kan inte utrusta din penna just nu, så du måste använda din penna.Här är en...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

Gråtande Angel Child kostym - lätt

min 11 åriga dotter ville vara en gråtande Angel för Halloween. Vad kan vara mer skrämmande? Jag ville inte göra någon sömnad och ville att det skulle vara så billigt och enkelt som möjligt. Vi var inte alltför bekymret med absoluta sten-liknande pre...

Hur man gör en sushi restaurang kostym! (Ja, hela restaurangen)

jag ville ha en unik dräkt i år... och jag hade samlat en sportload av lådor från min flytta till min nya lägenhet.Jag älskar att bygga kostymer, jag älskar sushi, så varför inte bygga en sushi restaurang kostym?Detaljnivån i denna kostym kan vara be...

De 2 bästa spela på ordet kostymer någonsin

Detta är hur man gör 2 mest enkla och sötaste spela på ordet kostymer någonsin. "Face book" & "Eye pad". Med leveranser bör du ha runt huset. Hoppas du njuterSteg 1: Vad du behöver För "Face Book" måstebit kartong 12 X 12...

Hur man gör en Transformers bedragarna: "Ljudvåg" kostym

en av de coolaste transformatorerna från G1 generation, Soundwave var mannen... er... Bot!Jag gjorde denna kostym för en av mina vänner för honom att gå med i vår transformatorer lineupen.* En mycket speciell shout-out till instructable medlemmar: da...

Läskig Demon kostym

I instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde en skrämmande demon kostym. Jag bestämde mig att göra denna kostym efter att vara inbjuden att arbeta i ett spökhus. Jag har arbetat i några hemsökta hus den senaste bara sätta på en mask eller en...

10 fot lång Liemannen kostym & marionett

jag inspirerades av ett avsnitt av TV-serien att göra monster där gruppen skapade en enorm "Franken-Alice" dräkt för Rocker Alice Cooper. Göra mer forskning upptäckte jag konceptet är vanligtvis kallas en "ryggsäck marionett" och de an...

En annan enkel Han Solo frysta i Carbonite kostym

jag älskade bserinese's och 1_Steve_Jobs's simple Han Solo i Carbonite kostymer, så när jag kom över en konstig live-action Glukometer costume(?) som jag kunde använda som en lätt bas för mitt eget Carbonite kammare, jag fick jobba...Denna dräkt är e...

Breaking Bad kostym

Återlämnande av Walt och JesseSteg 1: Essentials Hazmat färg, gulFull face respiratorPork Pie Hat55 gallon plast fatHand lastbil dollyStora RV (valfritt)Steg 2: Raka huvudetDu * är * begått till denna kostym är inte du? Det växer tillbaka :)Steg 3: H...