Improviserade Choco-Taco från Instructables LIVE @ hantverkare erfarenheti går kväll fick jag gå till hantverkare erfarenhet i Chicago för Instructables LIVE event och webcast.

Jag tog min elektrisk motorcykel med mig och var den första programledare för showen.

Jag råkade också vara mycket Ungern, som jag hade en fyra timmars bilresa till få där (Chicago trafik - ug!) och endast slutligen kom inte långt innan showen började.

När min segment av showen var klar, tog jag snabbt lite mat. Händelsen hade en Qdoba taco bar, och en dessert av Pinkberry glass. På något sätt, showen hålls ringer jag tillbaka på scenen medan mitt ansikte var fullt av taco och guacamole... men när jag var klar med att det var dags för lite efterrätt.

Det var då jag insåg att jag hade alla material som finns för mig att göra en CHOCO-TACO!
Vid ett evenemang som detta där jag var omgiven av andra människor som var i byggnaden, designa, hacking, och modding, ingen annan hade redan lagt märke till hur dessa livsmedel kan kombineras för att bilda den ultimata PARTY mat DESSERT!

Här är hur jag gjorde det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Copycat Choco Taco

Enkla steg för steg instruktioner att hacka och njuta av din egen hemlagade choco taco.Choco taco av amerikansk glass lastbilar och vagnar talade aldrig så högt som raketen popsicle eller fudgesicles i form av tecknad figur huvuden, men det var ändå...

Elektrisk motorcykel på Instructables/hantverkare erfarenhet Webcast

det senaste fredag fick jag gå till Chicago för att möta upp med andra Instructables författare för en direktsänd webbsändning på hantverkare upplevelsen att visa upp våra DIY projekt! Jag tog ut min DIY elektrisk motorcykel!...

The Instructables University Game

Jag hade inte planerat in "Hur man spelar tävling" eftersom jag inte är egentligen ett spel spelare. Efter att ha gett det en tanke, kom jag upp med Instructables universitet spelet. Jag har försökt att uppmuntra min vuxna son att delta i roligt...

DIY Solar installation.

Detta instructable kommer att berätta hur jag gick om att bygga en 12v Solar setup för att köra min svalare luft under våra varma sommaren och 12v 120 liter kyl/frys under de kallare månaderna.Det kommer att omfatta några av de saker jag fick rätt oc...

Travel Bar

om du är nöjd med att dricka öl eller vin, det finns gott om alternativ för att dricka på-den-gå eller att ta något på väg till en fest. För oss som föredrar något lite mer komplexa befinner vi oss ofta besviken alkohol alternativ på fester eller tyc...

Hur man bestämmer i ditt närområde

detta är en steg för steg guide till hur man delta i dina kvarter association möte för stadsbor. Om du någonsin undrat som fattat beslutet att sätta upp jätte flaggan eller slita upp en gata eller avbryta din favorit parad, är chansen det är ditt kva...

Hur man gör en otroligt ljusa LED uppgift lampa

Fiat Lux! Stridsrop av varje vetenskapsman, ingenjör, elektriker eller alla som har att arbeta med små krångliga bitar. Du kan aldrig ha tillräckligt med ljus när du arbetar på vissa saker.Jag ville ha en ersättare för min 250 watt halogen--en lampa...

Tejp där tejp är due

så limpistolen är nu en pyrande klump av plast, superlim har fastnat i verktygslådan, lödkolv fortfarande en dånande brand och naturligtvis den desto lättare på samma [ stranden] ungefär femtio miles away...Tejp! det duct tape, förpackningstejpen, sk...

Trä jul Cracker

Begreppet en jul knäckt kanske inte universal men dess ganska kul.Grunderna är att varje person får en knäckt... som är traditionellt en stor söt formad nu vilket är bruten i genom att dra mellan två människor. Detta erbjuder nöje och glädje i form a...

Stort lock; använda snabb

jag hade varit sparkar detta lock runt ett tag tills jag hittade en bra användning. I mitt område, allt som verkligen behövs är att omintetgöra en tjuv från faktiskt rida din släde bort, är ett stopp för det från rullar iväg. Utan hjul finns det inge...

Canvassing för en orsak

det bästa sättet att verkligen människor bakom en idé som du står för, är att komma ut och låt dem veta att du är där. En av de största hindren i någon kampanj (politiska, ekonomiska, sociala, etc) är att låta folk veta att de inte är ensamma, och at...

Bacon rostad mandel

varför inte blanda mandel med en av de bästa ingredienserna från naturen BaconSteg 1: ingredienser För denna instuctable du behöver500g mandlar150g Bacon (inte tillräckligt)1 msk grovt salt2 dl vattenSteg 2: Torka mandlar och förbereda bacon Lägg man...

Groot Head skulptur

Hej alla! Så om inte du har levt under en sten, vet du att Marvels väktare galaxen filmen var en stor hit, bryta alla typer av poster och trotsar alla förväntningar. Jag är super glad över denna framgång eftersom jag har väntat på denna film bokstavl...

Barista mästerskapet bryggning stoppur • inledning

Vid behov av (2014) World Barista Championship regler och förordningarbehövs en adekvat och exakt tid mäta under tävlingen. Dessa mätningar görs oftast av vanlig Stoppur med alla fördelarna (användarvänlighet, gemensamma tillgänglighet) och nackdelar...

Förvandla en Furby till Krang

Hela vägen från Dimension X, det är Krang, allas favorit onda hjärna från 1980-talet Teenage Mutant Ninja Turtles cartoon!Detta instructable beskriver mina erfarenheter omvandla en Furby till en latex Krang. Detta var första gången jag använder flyta...

Hur man bygger ett garage från marken

behöver lite verkstad utrymme, en fästning av ensamhet eller en plats att hysa din öl kylskåp? Ett nytt rymligt garage är svaret, och detta är Instructable att göra det möjligt. Som nya husägare och ivrig DIY typ kille var jag upp mot en stor utmanin...

Överföra filer över nätverket via BitTorrent

ibland kan du behöva överföra filer över ett nätverk till flera datorer. Även om du kunde lägga den på en flash-enhet eller CD/DVD, du måste gå till varje dator en kopia arkivera och det kan ta ett tag att kopiera alla filer (särskilt med flash-minne...

Använda "Att göra" onlinetjänster för att förvandla en Altoid Tin till ett batteri lagringssystem

vem är det här för?Detta Instructable är för de nyfikna om 2D- och 3D att göra.Vad är det?En prospekteringsborrning i beslutsprocessen med hjälp av online 2D skärning och 3D tryckeritjänster.Varför 2D och 3D i en Instructable?Detta Instructable är mi...

"Quicksilver" Retro-framtida Scooter från apparater och metallskrot

ända sedan jag var liten har jag alltid älskat gamla skotrar. Men jag har aldrig riktigt velat ha ansvaret för att upprätthålla en "vintage" maskin. Jag har alltid trott på mig själv, "varför inte kan vi ha den bekvämlighet och tillförlitli...