In-Ear hörlurar Android kabel SwapHej

Detta är min tredje Instructable.

Bakgrund:

Jag är en engelsklärare i Mexico City, och som sådan en av min passtimes är att göra dessa typer av lilla projekt. Jag har massor av "skräp" - OEM earphones från mobiltelefoner och sådant. Jag föredrar de i-öra hörlurarna över de vanliga sådana som är utrustade med mobiltelefoner, anledningen är att de inte isolera ljud samt i örat typer och de tenderar att skada öronen efter lång tid.

Så, gör våren sanering i mitt sovrum och jag hittade detta par hörlurar med mikrofon och knapp för att styra musik/samtal. De är den vanliga typen. Jag använder vanligtvis i-örat när jag ta kollektivtrafiken och de inte har någon form av kontroll. Därför är en kabel swap i ordning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Studie-kompisar: Brusreducerande hörlurar (från öronproppar och In-Ear hörlurar du redan äger)

Jag kom över denna idé och tänkte "WOW! Detta skulle vara bra för att studera! De ska vara som min lilla studie-kompisar! Ja!"Men de riktningar som jag hittade var antingen saknas (Ja, tack Pinterest...) eller de krävs användning av en lödning p...

Ersättning öra-tips för in ear hörlurar

några år sedan, jag förlorade öra-bitar för ett par Shure in-ear hörlurar. Jag försökte ett par jury-rig ersättare lösningar utan några tillfredsställande resultat. Mer nyligen, jag köpte några Apple in-ear hörlurar. Naturligtvis, förlorade jag öra-b...

Fixa hörlurar trasiga kabel högtalare slutet (nr/låg ljud från ena sidan)

Hey guys jag bara fast min hörlurar häxan trodde jag var för alltid förlorat och ville dela vad jag gjorde.Problemet jag hade var att jag fick lägre ljud från den högra högtalaren, nästan minimal.Orsaken: tråd fick skära i ingången till högtalarnaLös...

Länka Elf-Ear hörlurar

Behöver en bättre uppsättning öron när du lyssnar genom hörlurarna? Vill du njuta ocarina musik i stil? Göra dessa anpassade hörlurar öronkuddar i form av länkens elf öron från Legend of Zelda. Du kan också göra en uppsättning av Vulcan öron. Vad säg...

Armband från gamla i ear-hörlurar

brutit hörlurar och en mycket vacker flickvän är ingredienser för detta instructable. De fyra kablarna inuti plast sladden måste vara flätad. Efter flätningen var sladden indelat i 4 delar och lödas ihop i ändarna. Från 2 rostfritt stål blind nitar r...

Förbättra In-Ear hörlurar (örat knoppar)

de örat knopparna aldrig passa i mina öron. Men det finns en enkel lösning på detta.Steg 1: Skaffa vanligt ol ' örat knoppar. Köpte jag en ny MP3-spelare. Det kom med dessa örat knoppar. De passar inte mig, och mitt vänstra öra känns som någon slipas...

Reparera trasiga hörlurar Sennheiser

Efter att ha gått igenom många par av i-öra/öra knoppen hörlurar, som är notoriskt bräckliga och alltid verkar kort ut på vänster sida, bestämde jag mig att byta till några full storlek, över-ear hörlurar. Efter mycket forskning, fast jag på Sennheis...

Koppar röret hörlurar Stand

Jag har nyligen köpt över-ear hörlurar men lagra alltid dem på golvet när du inte använder dem på min dator (mitt skrivbord är oftast en röra). Detta kulminerade i några incidenter av kör över kabel, som inte kan ha varit bra för dem.Så detta fick mi...

Billig ($5) och enkel DIY Snowboard/skid hjälm Audio hörlurar

här är ett mycket enkelt projekt jag har tänkt att göra ett tag, men kunde inte hitta hörlurar som var små, Billiga och högt nog. Jag äntligen hittade denna Panasonic RP-HT21 headset på Amazon för mindre än $5 (http://www.amazon.com/gp/product/B00004...

Hörlurar Hoodie

detta är min idé för en hörlurar hoodie jag fick några idé från thi detta är min version för att ha hörlurar är en hoodie detta bra för just det u inte glömmer jag hörlurarna sina bara i din jumper behöver du en hoodie (helst en icke dragkedja en men...

Trasa täckta hörlurar

Min katt tuggade nyligen igenom en hel del av min älskade koreanska Vibe BS-80HD örat knoppar. Jag hade flera alternativ, jag kunde:Köpa ett par nya för som femtio spännReparera dem och använda några ganska ful krympslang smack dab i mitten kabelnGå...

Hörlurar reparation

detta är ett super enkelt och lätt sätt att fixa din över ear hörlurar om stoppningen har försämrats eller minskat. Allt du behöver är:-Din gamla hörlurar-En "Kosmetisk kil" (hittar dem i makeup isle)-Vissa varmt lim och saxI princip är allt du...

Hur man gör Super snyggt och lätt skräddarsydd hörlurar / i-öra monitorerna

Tom nyligen haft en snilleblixt och utarbetat ett mycket smart sätt att anpassa hans hörlurar med sugru och skapade en perfekt avgjutning av insidan av hans öra.FÖRDELAR:Skapa en perfekt passform för dina hörlurarMinska bakgrundsbruset och leverera m...

Skapa den ultimata Buller Cancelling hörlurar

dag jag kommer att visa alla hur man skapar hörlurar som maximera buller avlysningen, plus dess mycket enkel. Dubbla roligt!I princip kommer vi att sätta ihop skum öronproppar, vilket är i princip de flesta buller avlysningen du kan hoppas på om du b...

Snowsports hörlurar Hat

Earbuds och skidor eller snowboard; de blanda bara inte. Efter en timme eller två öronen kan börja göra ont, och om earbuds få rubbas dina alternativ är begränsade. Du kan prova och mask din behandskade hand upp i din hjälm att fixa dem, eller du kan...

Anpassad full-ear silikon earpieces via magi av Sugru!

jag är nog inte den enda som tyckte detta, men när jag såg den magiska material som är Sugru, detta är ett projekt som jag absolut var tvungen att göra. Min trogna Shure E4 in-ear hörlurar är bra artister, men jag är aldrig nöjd med någon av hörlurar...

Hörlurar ändring

ingen tid att Untangle hörlurarna tråd, eller bröt din hörlurssladd och var tvungen att köpa ett par nya hörlurar. Men inte mer.Nu din tråkiga kabelanslutna hörlurar till en flyttbar tråd, så nästa gång du bryta din tråd inte behöver du köpa en ny hö...

Över örat hörlurar Fix, med Sugru

Jag volontär på en tonåring makerspace på The Denver Public Library. Där, har vi några tio par över-ear hörlurar. Dessa hörlurar få mycket användning och bära alltid ut. Den typiska fel punkten är en liten plastbit som ansluter hörsnäcka till pannban...

Göra en mobil antenn att lyssna på FM-Radio utan hörlurar

Lyssna på FM-radion på våra mobiltelefoner alltid behöver hörlurar. Och särskilt inomhus, receptionen kan vara ganska dåligt. Så är här hur man bygger en enkel antenn för att lyssna på radio utan hörlurar. En fördel förbättra de också i hög grad mott...