Ingen svets steampunk knivdetta är enkel och awesome. Jag gjorde ett svärd som ett häftigt steampunk praktiken vapen och nu jag ska göra en kniv.
material:
Kopparrör (valfri längd, någon bredd)
Gorilla lim
Clamp
tillbehör (aka loppmarknad gratis box skit)
kopparrör cutter
Se Steg
Relaterade Ämnen

Låg kostnad, ingen svets 55 gallon drum rökare

Att vara pank som själv vi alla kan fortfarande uppskattar smaken av hem rökt kött. Jag spenderade totalt $66 att göra detta rökare. Över tiden, kan jag lägga till några finesser i den. Men till att börja med, här är hur jag gjorde en låg kostnad, in...

Propan Tank aluminiumsmältverk (ingen svets).

Länge hade jag titta på YouTube klipp och läsa om människor att göra sina egna aluminium-smältverk och tänkte en dag att jag skulle gå vidare och göra min egen. Tiden gick och det fanns alltid ett annat projekt eller anledningen till varför jag aldri...

Ingen svets bälte spänne

jag personligen inte ett fan av ett spänne och tungan typ spänne och plast lås typ av har en billig känner till det själv.Detta var anledningarna till att jag gjorde mig ett spänne för min egen vardagliga sadelgjord bälte för en tid sedan. Spännet är...

Ingen svets gå kart del 1

ingen svets gå kart byggadel en video länk: http://www.youtube.com/watch?v=Qy8bPTasme8part två video länk: http://www.youtube.com/watch?v=VJaDg45xNWo...

Ingen svets Recumbent - ändringar

detta instructable introducerar vissa ändringar som gjorts till det ursprungliga inlägget för en ingen svets recumbent. Tänk på detta instructable som du skulle den kinesiska versionen av iPhone - ingenting original, bara utsänt av den ursprungliga i...

Verktyg för användning med propan Tank smältverket (ingen svets)

Under min bygga av en smältverk för smältning av aluminium beslöt jag att göra några verktyg som jag skulle behöva hjälpa mig under smältprocessen. Jag hade några skräp artiklar liggande som jag tänkte skulle vara till nytta och det fanns några som j...

Små propan Tank degeln (ingen svets)

Så jag hade gjort mig en anständig propan tank baserat, kol eldade smältverk för smältning av aluminium för hälla i göt och kastar. Du kan visa detta Instructable här propan Tank aluminiumsmältverk (nr svets) och jag hade också gjort några verktyg at...

Ingen svets cykel släpvagn

detta projekt syftar till att göra cykeln släpvagnen byggnaden lätt och billigt! Cykelkärror är mycket användbara och aktiverar cyklister att bära tunga eller konstiga laddar enkelt.Detta projekt gjordes för under 30 dollar med mestadels upphittade f...

Ingen svets gå kart evolution från dag ett

titeln säger allt videor inte...

Ingen svets cykel Trailer Hitch

detta är en kompletterande instructable att nr Weld Cykelkärra. Detta instructable visar dig en snabb luftslang koppling baserat trailer hitch, som ansluter till att släp.Steg 1: leveranserLeverans listan för denna hitch är väl under 5 dollar, här är...

Ingen svets bakre hjulet enhet recumbent "la Vronimatik"

denna cykel är verkligen lätt att göra, billig, och kräver inte någon svetsning färdigheter.Framhjulet enhet liggcyklar som inte kräver svetsning är populära i instructables:Jag gjorde en själv: /Dessa framhjulet enhet cyklar är lätt att bygga billig...

Ingen svets Truck takräcke

jag har alltid viljat en rack för min pickup köpa inte ville betala det höga priset och trodde jag kunde bygga min egen ut av elektriska conduit. Jag har använt detta material innan för massor av saker och ville ge det en chans. Jag äger inte en svet...

10 enkla steg till en kartong hjälm

att vara den första Instructable jag har försökt, jag ville att det skulle följa för att bygga huvudmän jag har alltid haft i hög prioritet: * återvunnet/repurposed material* tid, budget och städa friendly* stor lycklig återkomst för ansträngningen i...

Använda en PS3 Controller för att styra en Arduino NXT Bot

uppdatering:Jag har fixat ett par kör buggar med datapaketet, och jag har ändrat NXTI2CDevice biblioteket för att vara kompatibla med Arduino 1.0.Den bifogade zip-filen har1. en ny Arduino skiss2. en ny bearbetning skiss3. ändrade NXTI2CDevice biblio...

Jul FreakTree

Jul FreakTreeVälkommen till vår Instructable! Vi hoppas du njuter och förstår det!Här är vår video på YouTube:Vi är en grupp av fyra studenter arbetar i detta projekt. Vår idé om en Jul FreakTree föddes i Kreativa elektronik, en Beng elektronik Engin...

Ice Cube klocka ^ 3

Fluorescerande glöd röret inbäddat inuti denna polyesterharts gjutning är en display gasledningen från det kalla kriget, av vår dåvarande-fiende, Ryssland. Det har denna cool retro look med dess Nixie-ish blått sken.Mitt projekt är resultatet av min...

DIY Tomtens kakor

Hello lovelies! Jag är tillbaka med en ny super jul handledning (bara 8 dagar saknas *. *). Detta DIY var inspirerad av några pikterna jag hittade på Pinterest och det är egentligen inte ett recept, utan snarare ett sätt att dekorera dina tårtor och...

3D-tryckt tacksägelse spel dekoration från 2D-bild med Tinkercad

Ja, en 3D-tryckt 2D sak. MEN - som innebär att bara om någon bild kan vara pressad och givit djup!Obs: Jag använder en Mac och ge dessa kortkommandon i detta Instructable - PC kommer verkligen bara vara annorlunda med CMD + _ genvägar.Jag fick en för...

Hur man bygger en 24 Volt elektrisk motorcykel

Jag har tittat på några elektriska fordon (EV) bygger för motorcyklar på Instructables och de alla var mycket hjälpsamma. Jag hoppas att lägga till dem som har gått vidare och byggt, delade och motiverade mig att bygga en. Detta är hur jag gick om at...