Inomhus vertikala trädgården med återvunna flaskorDetta är min första instructable. Njuta av det och jag är alltid öppen för feedback.

Jag såg detta bra Instructable och eftersom jag inte har tillgång till utsidan jag ville göra en som monteras på min fönsterbräda. Det visade sig vara ganska enkelt och roligt.

Läs allt innan du börjar. Annars kan du göra misstag och som kommer att kosta dig pengar och tid.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vertikala trädgården med förstärkt påsar

Detta Instructable är en DIY vertikala trädgården med en Ikea papperskorgen som bas. Att lägga till plastväv för att kände påsar stärker och lägger till en vattentät kapacitet.Dessa instruktioner är för en påse, men i bilderna jag gjort två. Göra änn...

Lätt inomhus vertikala trädgården

Snabb konstruktion vertikala trädgårdenSteg 1: Delar & konstruktionDelar:1 * 12-pocket sko hängare köpt från hawker av.1 * paket av lämplig zip låst paket.12 * svart plantering ärmar (tillgänglig @ Stodels)1-12 * inomhus Plants(i forgot what mine wer...

Foto-bioreaktor för alger & vattenbruk med återvunna flaskor

detta instructable visar dig hur att bygga och underhålla ett grundläggande bioreaktor som kan användas för att odla alla typer av coola saker som alger, Artemia eller SeaMonkeys! Bioreaktor gör också en intressant konversation lappar att visa upp fö...

Spiral trädgård med återvunna flaskor

Vill du ha några trädgårdsarbete plats i ditt hus och återanvända de flaskorna från förra festen?. Väl detta instructable kan vara precis vad du söker. Jag Förvara alltid flaskorna och de flesta saker som kommit över och bör inte vara spendable, elle...

Flood/dränering luftpump och återvunna flaskor hydroponics

jag har alltid velat göra en hydroponics installationsprogrammet och fick äntligen för att göra det med återvunna flaskor och akvarium delar.Jag kommer att införliva några kommentarer och uppdaterar som detta går längsSteg 1: Komma igång Samla din ut...

5l öl kagge planter - vertikala trädgården UPGRADE -

UPPDATERING: Jag har lagt några bild av en 5 tunnor vertikala trädgårdenBara en enkel instructables för återanvändning 5l mini öltunnor som blommor eller grönsaker plantageägare.Steg 1: Vad du behöverAllt du behöver ären 5l keg öl behållareen kvarnvi...

72 växt vertikala trädgården

detta instructable kommer att omfatta Detaljer om den vertikala trädgården byggd för min "hydroponiska automatiserade, nätverk, klimat kontrollerade Greenhouse Project". Den vertikala trädgården är en utrymmesbesparande sätt att växa upp till 72...

Vertikala trädgården från gratis återvunnet Styrofoam

Vertikala trädgårdar aka Living väggar kan se helt fantastisk. Du kan ha en trädgård växer rätt upp din vägg inomhus eller utanför.Livsmedelsbutiker få några av deras mat levereras i 100% mat säker styrofoam lådor att fungera perfekt för att göra din...

Vertikala trädgården

trädgårdsarbete är kul men när de bor i en stad, space är ett problem. Detta instructable kommer att visa ett sätt att utnyttja det utrymme du har i en stad: vertikalt utrymme. Och med hjälp av vertikalt utrymme jag inte menar med klättrande växter,...

Vertikala trädgården w/Bright Green System

efter att ha sett de stora vertikala trädgårdarna från Patrick Blanc och andra jag ville prova det själv. För mitt första försök valt jag för att använda ett kommersiellt tillgängliga modulsystem från BrightGreenUSA.För att göra det lite roligare, ja...

DIY PBC vertikala trädgården

Skapa en mycket vacker och utrymme spara vertikala trädgården från återvunnet PBC piporSteg 1: Låter komma igång Samla allt material som behövsDu behöverPBC rör med önskad storlekRunda plastbehållare som måste passar för att plugga PBC pipe bottenMåt...

Modular vertikala trädgården

Jag ville bygga en vertikal trädgård som jag kunde fästa mitt staket, men med planter lådor som var flyttbara så jag lättare kunde dela trädgårdsarbete upplevelsen med min 3 år gamla. Det gick inte att hitta specifika planer online, jag gjorde min eg...

Göra en öppen kajak från återvunna flaskor

För några år sedan blev jag inspirerad av en mycket kort video av en man att göra en liten båt från återvunna flaskor. Oavsett där jag såg, kunde inte jag komma med några instruktioner på hur man gör en av mina egna, så jag var tvungen att ge utan my...

5 idéer med återvunna plastflaskor #4

https://www.youtube.com/watch?v=s6RkSksS2bs&feature=youtu.beSteg 1: 1 idé! I dagens instructables ska jag visa den fjärde upplagan av mina videor om vilka DIY projekt kan göras från plastflaskor hemma.Steg 2: 2 idé! Låt mig upprepa mig det finns mass...

DIY express: vertikala trädgården

för att göra denna vertikala trädgården, du behöver burkar och metalliska stjälk. Plantera stjälken genom den stora burken och i marken.Pill i små burkar.Plantera sallader och jordgubbar...Fler bilder, besök min blogg!...

Vertikala trädgården på 10 minuter!

Hej hur mår du?Gillar du trädgårdsarbete?Ja, jag också. Men, titta på min trädgård! Så många polibags här.Spontaniously, jag har en idé att göra en helt enkelt vertikala trädgården.Jag tror det är inte det permanent, men det hjälper mig att ge min tr...

10 beach hackar med 2L flaskor

Det är bra ska stranden men vad du gör det och hur bekväm du är allt beror på vad du bär med dig. Dessa hacks kommer att använda 2L flaskor, som du bör redan ha med dig om du är en beredd beach-goer, göra din stranden erfarenhet mer bekväm och mer ku...

Hur man bygger en vägg från återvunna flaskor

bakgård project - instruktioner för att bygga en vägg av återvunna flaskor. Del av otroliga landskapsskötsel projekt...

Själv vattna vertikal trädgård med återvunna vatten flaskor

här hur jag gjorde min vertikala köksträdgård, start från används stora vattenflaskor som krukor. Ett automatiskt bevattningssystem hålla rätt fukt, samla vatten i överskott, med hjälp av ström från pv paneler och ett litet vindkraftverk (vawt)Steg 1...