Inspirerad av GotyeOm du minns Gotye's 2012 musikvideo för "Någon att jag använde To Know", var sångaren själv slathered med australiska kroppen konstnären Emma hacka vacker abstraherade design som gör honom ser ut som om han har "bleka" inom bakgrund. Detta ansikte färg design jag åter antagit inspirerades av videon och jag var mycket glad att ge det min första spricka på det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Varm kola äpple och 19 mer mat inspirerad Cocktails

dags att få dessa pinkies upp och isen redo för att jag har 20 cocktails inspirerad av mat.Och pojke, är jag trött!Eller berusad...Varm kola äpple CocktailInspiration:Choklad mandel sockerkulör äpplenRecept:För 1 kopp varm äppelcider, lägga till 1 oz...

Iron Man inspirerad Repulsor Beam Blaster V1.0

Homebrew repulsor beam blaster som har utformats för att producera extremt intensiv explosion av ljus som kan användas för att avvärja din Inspector archnemesis, flickvän, fru och husdjur katt: PCoincidentally för några dagar sedan (13 juli) är den "...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Olympic inspirerade Cross-Stitches

jag lärt mig hur man cross stitch från min mormor när jag var 6 år gammal och jag har gjort en massa cross stitch verk hittills.Det kändes konstigt för mig att jag inte har skrivit någon cross stitch ibles ännu. Jag har letat efter inspiration att ko...

DIY Elsa / Snow Queen inspirerade skor för cosplay

I denna mycket snabb och komplett tutorial jag visa dig hur man förvandlar ett par vanliga skor till frosty Elsa / Snow Queen inspirerade skor, som du kan använda för cosplay!Du behöverSkorPaint (vattentät föredras)TräkäpparGlitter ("stoft" och...

Medeltida inspirerade, blå klänning

Jag vill visa dig hur man gör en medeltida inspirerad klänning. Jag ville göra en tung och vacker klänning, lämplig för ädla kvinnor. Det första jag skulle göra, innan du sätter igång med något verkligen, var att välja det perfekta tyget för klänning...

Aviator inspirerade skrivbord

Jag tog examen från Virginia Tech i 2009 med en kandidatexamen i flyg-och rymdteknik. Jag älskar flygplan och snubblade över restaurering hårdvara Aviator kollektion. Jag köpte ett par bitar till försäljning, inklusive en skrivbordsstol. Matchande Av...

DIY Vintage inspirerade presentkartong

Jag är beroende av cardstock crafting dessa dagar. Jag har gjort kort mestadels. Men dessa gåva lådor vände ut riktigt bra och jag var så upphetsad att dela handledning. Det tar inte mycket tid eller kostar mycket att göra en och ser bra ut.Följ denn...

BEETLEJUICE inspirerade dukningen

Göra en BEETLEJUICE inspirerade dukningen med hjälp av en gammal skivspelare.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverGamla skivspelareAmericana Gloss emalj i Sand och svartAmericana akryl i svart och OrangeTjock trådGlas rätterPensl...

Hacka en toalett för fritt vatten - inspirerad version.

Detta Instructable är en steg för steg beskrivning av processen att lägga en diskho ovan en toalett som medger användning av rena vattnet innan det går i skålen och tillbaka till toaletten cisternen.Jag blev inspirerad av posten på den här webbplatse...

20ies inspirerade hårband

i April var jag inbjuden till en födelsedagsfest med temat - 20ies. Eftersom jag hade en passande klänning i svart och vitt, beslöt jag att göra en hårband inspirerad av den tiden. Jag tog tyvärr inte steg för steg bilder, eftersom jag gjorde det all...

80-talet Memphis inspirerade rätter

Gör din egen 80-talet inspirerade rätter med dollar lagra bitar och glas färg. Dessa är diskmaskin och mat säkert.Steg 1: Kolla kort video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverVit porslin tallrikar * 99c butikenMålartejpHobbyknivPenslarAmericana Glos...

Cool automater/Faux Steampunk inspirerade CD-fodralet

En gång om året jag gör vissa entreprenadarbeten för ett riktigt häftigt företag som skapar "visuella wow" för nationella och internationella auto visar. När de meddelade att de anställa, bestämde jag mig för att jag behövde ett kreativt sätt at...

123D make inspirerade akryl lampa Mashup

färg och ljus har alltid fascinerat mig. Jag har varit ett fan av mitten av århundradet, danska och modern belysning design för ett bra tag. Jag har samlat retro swags under ett antal år, som kan ses ovan eftersom jag älskar deras utseende - de repre...

Alice i Underlandet: Tweedle Dee och Dum inspirerad Makeup

Hej alla! Detta var en Alice i Underlandet Collab och jag blev inspirerad av Tweedle Dee och Dum. Min ögonmakeup inspirerades av deras kläder och jag målade även på sina kläder också, så hoppas du kommer gilla det! Om du tyckte snälla, kommentera, de...

Gotye och Kimbra Couples kostym

Denna Gotye och Kimbra par kostym från musikvideon "Någon att jag använde to Know" är den perfekta aktuella kostym för Halloween 2012. Om du inte har hört Gotye låten "någon att jag använde veta" på radion eller sett videon måste du le...

Black Swan inspirerad Mask för skolan maskerad dans

vår skola har en maskerad dans, och jag ville möblera om mig för att göra det speciella för mig. så detta är vad som hände. Det var inspirerad av filmen Black Swan och en mask som jag såg på denna webbplats. http://4.bp.blogspot.com/_8eU0kEc5yrg/TUvu...

DIY svart mjölk inspirerade Skeleton Bodysuit Halloween kostym

titta på denna video tutorial om du vill veta hur man gör en svart mjölk kläder inspirerade Skeleton Bodysuit. Det behöver inte vara en bodysuit kan det vara en baddräkt, linne, tröja, tshirt vad någonsin du gillar. Jag använde järn på överföringar s...