Inte-bara-Strawberry Ice CreamFörst var detta Instructable helt inspirerad av den bedårande 13-åring som gjort öl glass Instructable.

Vi var lite oroliga att vi inte har våffla kon eller Grecian Pool och nästan övergett hela projektet, men efter noggrant övervägande (um, ja, låt oss bara göra den...) vi beslutade att gå vidare med våra ödmjuka men sämre försök. ; )

Vår avsikt var att göra verkligen smarriga Strawberry Ice Cream och iögonfallande Stout öl glass allt på en gång... Mix-it-up, cook-it-up, chill-it-up och ner hatch, inom en period av, jag vet inte, 6 kanske 7 timmar toppar, gilla, detta var vår lördag natt inningen... Tja, tar bra saker tydligen längre tid än så. Vi hade åtminstone några Laphroaig och Newhart, och, oh ja, vår intressanta själva att göra det hela natten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör strawberry och vanilla ice-cream

För att göra strawberry ice cream behöver du.250g färska jordgubbarEn skvätt vaniljessens.75g tjock gräddeSteg 1: 1. kombinera alla ingredienser i en matberedare, mixa till slät konsistens.Steg 2:2. lämna i frysen tills ser ut som glass - (3-5 tim)St...

Strawberry Shortcake Ice Cream barer

Här är ett annat recept som jag visste att jag ville göra den minuten Michael Symon förberett det på The tugga, pojke är jag glad att jag gjorde! Jag har en lång historia med bra Humor jordgubbsmousse barer. Jag brukade äta dem i skolmatsalen efter l...

Baked Alaska Ice cream Pie (3,14 lager med hallon glass!)

Jag velat alltid åka till Alaska för aurora. Men jag fick aldrig chansen för det...Men hey, åtminstone låt oss resa med våra tungor först med detta bakade Alaska Ice cream Pie så att vi kan sätta aurora på våra middagsbord!Du kan göra en super lätt v...

Banana Bourbon Ice Cream Sandwich

Gör dig redo för nästa nivå efterrätten; denna bar är långt ifrån glass smörgåsar vi växte upp med.Boozy banan glass mellan macaroon-style cookies av rostad kokos, alla belagda i en rik mörk choklad skal... visst detta ta en stund att göra, men det ä...

Djupa stekt Ice Cream Pie

jag älskar djupa stekt glass, men jag vill verkligen inte att ta sig tid att göra det. När jag jobbade på min college cafeteria, en av kockarna, godis, visade mig hur hon gjorde lätt (icke friterade) friterad glass och jag har tagit den idén och anpa...

Cleverly "Naughty" Gay Pride Parade "Ice Cream Truck"

Detta är en annan inträde i SHOPBOT tävlingen. Jag är del av en mycket liten grupp av vänner, artister och kreativa ingenjörer som ständigt drömmer upp roliga idéer till projekt. Vi har turen att hitta finansiering för många av dem. Vi användas också...

Soda Jerk Chocolate Ice Cream Soda

är du sugen på en glass salong favorit? Någonsin försökt en ice cream soda? Jag brukade göra en miljon av dessa när jag jobbade på en gamla gammaldags glassbar. De är snabbt och lätt att piska upp. Plus att de ser imponerande. Vill du smaka yumminess...

Cookie Ice Cream Sandwich

Cookie glass smörgåsar är min favorit fryst glass behandla, men de kan bli så dyrt. Jag hittade ett enkelt sätt att göra en perfekt personlig cookie glass smörgås med cookies eller glass du vill!* Detta är min billiga alternativ till Ice Cream Sandwi...

Ice Cream Tub fröplanta fack

detta är en riktigt enkel fröplanta bricka gjord av en gammal glass badkar (plast).Om du lämnar ut dräneringshål - gör det också en ganska bra vattenskål för en sällskapsdjur.Med vissa MakeDo fastners - skulle det vara ännu enklare eftersom du kan el...

Cookie Ice Cream Pie

detta är en läcker blandning av både glass och kakor! Gjorde helt enkelt genom att vända upp och ned på en muffin tenn och baka cookies över den och sedan skotta i glass att göra en god glass paj med den största skalet någonsin.Material som behövs:di...

Triple-Chocolate-Potato-Chip-Ice-Cream-Cookie smörgåsar!

Med sommarvärmen sparka i, en bra fryst behandla något ofta söks efter. Många leverantörer gör sitt bästa för att mätta av dämpningen av en kall dessert på en varm dag: glass lastbil mannens superhjälte dyker, en whosawhatsa super antioxidant smoothi...

Ice Cream Cup Cakes

körsbär, grädde, choklad, kakor, glass och glass strutar alla mosade i en läcker dessert - vad kan vara bättre? Denna kreativa behandla är kul att göra och ännu roligare att äta! Här är mitt recept...Steg 1: Vad du behöver Ingredienser:-Cupcake mix:1...

Ice Cream Chili Baguette

Alla måste ha hört glass bröd nu. Det är nog det enklaste brödet att göra; även nr knåda brödet är inte så enkelt. Detta kräver 3 ingredienser... Det är det!Steg 1: ingredienser 1 kopp Ice Cream-mjuk * använda någon form du gillar, jag föredrar vanil...

Hur man gör Vegan banan jordnötssmör Ice Cream | Endast 2 ingredienser

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Vegan-Banana-Ice-CreamSommaren och glass gå bara perfekt tillsammans. Om du är i behov en quick recept, är här perfektion. Vegansk glass tar endast 2 minuter att göra och kräver endast...

Ice Cream dyker

Slutligen, du också kan njuta av glass på en pinne! Dessa små karameller är perfekt storlek snack, och de finns i varje enskild smak du gillar. Slå sommarvärmen med glass dyker!Steg 1: ingredienserDu måste skaffa sig följande:Ice Cream eller andra fr...

Djupa stekt Ice Cream

Im ganska säker på att djupa stekt Ice Cream är den 8: e underverk i världen. Och den faktiska fritösen själv är den 9: e. Bredvid bacon är djupa stekt glass den enda anledningen att min pojkvän pinnar runt. Jag ber honom att göra alla möjliga house...

Copycat El Rancho Viejo stekt Ice Cream

första gången jag hade smakat stekt glass var på El Ranch Viejo ett familjeägt restaurang i Washington State. Jag frågade ägaren hur de gjordes och detta recept är nära vad han hade förklarat för mig och är nära vad mexikanska restauranger serverar....

Gourmet olivolja glass utan en Ice Cream Maker

en stund tillbaka jag kom över en bildtext om olivolja glass och det tog tag i min uppmärksamhet. Vem vill äta det? Jag bestämde mig för att jag vill prova det bara för kicks, tills jag läste en glassmaskinen användes. Ju mer tänkte jag på det; ju me...

Ice Cream Sandwich recept

Hemmagjord glass smörgåsar? Ja tack!Gör din egen smak kombinationer med denna enkla Ice Cream Sandwich recept! Jag gillar glass smörgåsar alla tider på året, men jag hitta den grundläggande chokladkakan / vanilj center lite trött. Jag njuta av underl...