IPod Lego Charging Dock



Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en Lego iPod Touch Charging Dock

jag har skapat en Lego iPod Touch stå som laddar din enhet, alltför! VIDJEBAND några enkla steg, kommer du vara på din väg till laddning frihet.Steg 1: Bas Stack tre 2 x 3 på varandra. Göra detta igen, att göra två av dem.Steg 2: Stativet Nästa, få e...

LEGO Charging Dock

detta är en kompakt pryl som är kompatibel med iPhone/iPod använder den som en vagga samtidigt ladda din enhet det är inte dyrt som officiella hamnen men fungerar lika bra och du kan också säga att du gjorde det!Steg 1: Bas Dock blir inte är bredare...

LEGO iPod/iPhone laddar Dock

detta är lego laddning docka. Om du vill ha full effekt, tror jag du några blå tand talare.Steg 1: Sida en Steg 2: I mitten Steg 3: Sida två Steg 4: sista handen Steg 5: gjort...

UMD hållare för lego psp dock

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en 3 umd hållare för lego psp docka från magiska silvertejp ungen. Det är en länk till dockSteg 1: utrustning vad du behöver:2 x 2av 818 x 1av 81 x 4 av 10sorry om dem alla att vara gick jag inte h...

LEGO PSP Dock

detta är min första Instructable och det är hur man gör en Lego PSP Dock.Dock var avsedd för "fett" PSP så jag inte vet vädret som det kommer att fungera med PSP slim.Steg 1: Du behöver Här är en lista på delar som du behöver:1 bottenplatta 8 x...

Hur man gör en iPod linje ut Dock

detta är hur jag gör en ipod linje ut Dock (LOD)Detta är inte en slutgiltig vägledning alls. Detta fungerar inte på alla ipods. Vissa nyare modeller än min (3: e generationen nano) behöver stift 15 + 16 kvar i och överbryggas med lödtenn. Och vissa b...

LEGO Ipod Charging Dock

jag har ser mycket för en att du bara skulle kunna driva din ipod på även it du hade ett stort fall och inte böja din laddning sladd mycket. Jag skapade på som gjorde det, hoppas ni gillar den. Rösta på mig i tävlingarSteg 1: Material MaterialSteg 2:...

Telefon/iPod Charging Dock med Popsicle pinnar.

Jag byggde denna dockningsstation för min iPod 6 Gen med vissa Popsicle pinnar, varmt lim och en billig platt lightning kabel. Det är användbart för följande: iPod 5,6 iPhone 5, 5S, SE. Det kan lätt ändras för varje telefon. Kommentera om du gjorde d...

LEGO IPhone Dock

en cool, mini, Lego iPhone/iPod-docka som du kan bära runt överallt!...

Cell Phone Charging Dock (från kortet Box)

jag ville ha någonstans att sätta min telefon och ipod under laddning. Jag beslöt att göra en "laddning docka" från ett spelkort box och tejp....

DIY högkvalitativa iPod linje ut Dock (LOD) kabel

Först och främst, låt mig börja med att säga jag är definitivt ingen expert när det kommer till ljud/hi-Hi-Fi utrustning. Som sagt, vill jag fortfarande ha en hög slut setup hemma.Jag tror att människor ibland kan underskatta betydelsen av de kablar...

LEGO psp docka

hur man gör en lego docka för psp.its enkelSteg 1: vad du behöver bara försöka räkna prickar...Steg 2: sätt ihop ordna bitar att se ut som dis...Steg 3: allt gjort! det ska se ut dis......

Nintendo DSI Charging Dock

i detta instructable, jag ska Visa/berätta hur du bygga en monter för en nintendo DSI. Nu material jag använt är en nintendo DSI USB-laddare jag fick från Amazon, jag andra generationens ipod shuffle fall, vissa färg, limpistol, något att skära hål i...

Hur man skapar ipod touch/iphone docka lätt

detta är vad vi kommer att makin idag en lätt ipod touch dockagjord av hushållens tyger.Steg 1: Första stegen Stuff:USB-laddare för iphone/ipod tochHotglue gunknivNescafe kapsylTin sax/metal saxen (inte vet riktigt vad det heter)Steg 1:ta tenn saxen...

Knex ipod generation 4 docka

fick jag uttråkad en natt, så jag började leta efter knex docks för random saker.Det var inget för 4th gen ipod nanoJag bestämde mig att göra enPS Detta är min första instructable så inte kritisera mycketp.s.s. Jag kallar det "Chariot" eftersom...

IPod/mp3 spelare dock för 2

detta är min billigt och lätt att göra docking station.it är tillverkad av en kartong (skokartong), Billigt £1 högtalare och vissa knex.du behöver:.Duck tejp.Scissors.Screwdriver.Cheap högtalarenågra knex(optinal).Shoe box (eller kartong).ett par com...

Min hemgjorda iPod nano (5g) docka

jag använt lådan iPod kom i samt kabeln, och det vita universal dock bit iPod kom med. Jag sedan upp det med silvertejp. Det finns ett hål i ryggen att sätta kabeln genom, samt en på toppen att sätta vit universal dock in. Ledsen för de dåliga bilder...

Lätt iPod Touch laddare Dock

material-7 2 x 2 tjocka block 1 2 x 4 tjocka block 2 1 x 6 tjocka block 1 1 x 12 tunna block 2 2 x 4 rundade tjocka block 2 2 x 6 tunna blockerar 2 2 x 4 tjocka sneda blockerar 1 2 x 6 tjocka block leveranser - IPod laddare tillval-2 1 x 1 dot pussla...

Enkla men eleganta Ipod/iPhone/mp3player docka.

jag har sett massor av instructables ute för en DIY docka, men ingen verkade fungera med min setup eller har de rena linjer och enkel design som jag ville. Så, efter mycket forskning jag beslutat att designa min egen från grunden.Jag vill gärna veta...