IPod shuffle 2gen lego docka/laddare SUPER lätt!En lego iPod docka som laddar din iPod shuffle! FUNGERAR BARA MED IPOD SHUFFLE!
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO 1st gen Ipod Shuffle dock

An IPod shuffle docka jag gjord av LEGO när jag var uttråkad och var irriterad med min ipod sittande arround på skrivbordet. Min första instructable så gå lätt. Om någon har några idéer på howican förbättra låter behaga mig veta.Steg 1: Steg 1 Fäst b...

Hur göra Lego Ipod shuffle stand

göra din egen Ipod shuffle docka från Lego...

Vattentät iPod shuffle för pool varv simning

simning 30min-2hrs på min lokala Hälsoklubben är roligt, men musik hjälper definitivt! Jag ville inte betala $150 för en vattentät mp3-spelare så här är min lösning för under $15 (jag äger redan en ipod dock).Du behöver:1) iPod shuffle eller någon li...

Anpassa din iPod Shuffle med lasergravyr

detta roligt och enkelt projekt använder en CO2-laser för att anpassa en iPod Shuffle. Vi gjorde det på TechShop och du kan också (Läs mer på http://www.techshop.ws).Verktyg som behövs:• Laser (vi använde den Helix Epilog 45W CO2-Laser)• Text Layout...

USB Flash Drive In iPod Shuffle

på många ställen (mestadels skolor), iPods tillåts inte (eller åtminstone du kan inte använda dem). Men du kan ha en flash-enhet. Så jag är upproriska typ jag är, beslutat att lura dem. Jag ville att det skulle se ut som om jag hade en iPod, men i ve...

Kostnad en iPod Shuffle (G2) med en USB driva Bank

Om du har varit på en lång roadtrip med din bärbara USB power bank (batteri) och upptäck halvvägs använder att Apple egenutvecklade spänningar för att ladda din 2nd-Gen iPod Shuffle, detta instructable är för dig."Minty Boost" har en mycket bra...

IPod Shuffle arrangör från återvunnet presentkort

jag var säker på att jag såg en Instructable för en av dessa tidigare, men kunde inte hitta den när jag gick tillbaka till blick för den. Om du skrivit en Instructable för detta redan, låt mig veta och jag ska länka det här.Hur som helst, detta är ga...

Altoids sakframställan från gamla iPod Shuffle

som en grafisk konstnär, jag vilja lagra extra x-acto blad i en stålsätta behållare för säkerhet. Altoids behållare är bäst... men sedan vad gör du med Altoids?Steg 1: vad du behöver: X-acto knivAltoidsDead shuffletånglim (ej avbildad)Steg 2: Öppna S...

IPod Shuffle Gen 2 (nya One) resa fall

Ok, detta fungerar bara för vissa människor som det krävs att du äger ett par Apple in-ear hörlurar att använda deras fall. Jag skulle inte rekommendera att köpa några bara för det fall föratt de vanligt suger som hörlurar om du frågar mig. Kanske ka...

Hur ta isär en IPod Shuffle

Detta är hur till teardown en iPod shuffle 2nd gen. njuta av det...Steg 1: Steg 1: få en iPod som du inte villSteg 2: Steg 2: ta bort det vita locket, med en kniv eller en nålTa försiktigt bort den plast vit topp med ipod, sidan med hålSteg 3: Steg 3...

IPhone Lego docka

Ditt kommer att behöva det.1 - gamla Lego delar eller nya2 - stylus3 - varmt lim4 - borra 8mmSteg 1: Klippa och klistra 1 - domstolen att ge vinkel2 - limma bitarna med varmt limSteg 2: Slå Detaljer 1 - kolla med din väg2 - använda borren sig nätslad...

Docka laddare för iPod och telefoner

sjuk av alla kablar på ditt bord? Trött på att förlora eller bryta laddare och du behöver köpa nya? Ja, är detta lösningen för dig.Steg 1: Verktyg och material Material:1) 1 fjärrkontroll låda2) 1 USB-kabel3) 1 iPod anslutning4) 1 telefonladdare5) 2...

Hur till: Bygg en awesome, Billigt och mycket enkelt iPod Touch Lego docka!

Detta fungerar med alla iPod Touch-modeller, och stöder både stående och liggande lägen!Det också som, tar 2 minuter och är ganska förlåtande på delar.Steg 1: Obligatoriska delar Denna docka är ganska enkelt på delar. Enda knepiga bör vara platta grö...

IPod Nano 1-2GB Lego docka

detta är en fullständigt illustrerad instruera-stånd och det visar hur du gör en fashionabla docka som kan debitera dig ipod, möjliggöra en fashionabla sätt att hålla din ipod samtidigt ladda upp itunes kan du även ansluta högtalarna till den.Steg 1:...

LEGO Itouch och iPod Shuffle dockningsstationer

en stor sak att göra på en helg eller semester när din uttråkad. Njut!...

Bästa iPod/iPhone Car Mount/Dock någonsin

frågan: har du någonsin varit körande längs och sade till dig själv, "det är för lätt. Jag behöver något att distrahera mig. Kanske jag kunde titta på en film." Då kan detta projekt vara för dig.Jag bestämde mig att göra denna bil docka för alla...

Tiny Altoids Tin iPod Shuffle fall

jag har sett en hel del altoids iPod fall på denna webbplats men ingen för shuffle som är mindre vanligt men massor av människor har fortfarande det. Så heres min plan för en shuffle vid med en liten altoids tin som är en slags hårt till hitta men är...

Brutit 2GB Ipod Nano till Lego USB flash drive / Ipod Nano de 2gb descompuesto en Memoria USB Lego

hittade jag denna 2 GB Ipod Nano på gatan. Stackarn var allvarligt skadad efter torteras av jag-inte know-how hur många bilar.Jag tog hem och koppla in den i min laptop och TA-DA! Det kändes igen, installerat och jag ser att den har några konstiga lå...

DIY 9v Usb Ipod, mobil, Mp3 bärbara laddare! Mycket lätt!

Har du haver behovet av energi för att ladda din mp3, mobiltelefon, etc. När du är utanför hemmet?!Jag hade... Så väljer jag att beskriva hur man bygger din bärbar laddare.Jag hoppas att vara användbar.LEDSEN FÖR MIN ENGELSKA, JAG ÄR ITALIENSKA!Steg...