IPod Touch 2nd/3rd Gen Ultimate hörlurar hörlurar Jack kontakt reparationI detta Instructable, kommer jag att gå igenom en verkligen nyttig fix/reparation för iPod Touch 2nd och 3rd gen modeller med en misslyckad hörlursuttaget. Vi älskar alla våra Apple enheter... Tja, jag vet faktiskt inte, men min flickvän gör. Jag är en Android kille själv. Förra året startade hennes iPod 3. hörlursuttaget misslyckas. Särskilt den vänstra öra var sprakande och till slut stannade alldeles. Anledningen kanske låter som allmänt slitage, men faktiskt, det finns ett ganska dåligt konstruktionsfel i flex flatkabeln Apple används. I menyfliksområdet flex veck över kanten på uttaget som eftersom det bara skruvas ner på ena sidan (motsatt sida), flyttas alltför mycket när du ansluter din jack eller touch jack medan inkopplad. Att medel varje gång du kopplar in hörlurarna du faktiskt anstränga menyfliksområdet flex och problemet förvärras om du sätter även en trivial mängd touch på jack, säger att sätta iPod i fickan... som är lite som att säga "din bil rost eftersom du kör i regn".

Jag har cirklade problem på flex kabel på en trasig iPod som jag köpt från eBay. Som ni kan se, är på vänsterkanten bestämt skadadt som påverkar hörlurar upptäckt (musik automatiskt start och stopp). Den andra cirkeln (oval) visar hur kabeln därefter sprickor och spårningen blir bruten, att förlora ljudet från den vänstra örat. Det förvånar mig att Apple använde denna samma design på både 2nd och 3rd Gen iPod touch. Marken, höger öra och digitala signaler brukar inte påverkas eftersom stammen är mestadels absorberas av den andra änden av bandet flex eftersom det sträcks aldrig så lite.

En annan sak att notera är att du kan berätta från relativt genomsnittliga lödning på denna enhet som detta har redan hörlursuttaget ersättas och det har misslyckats igen. Det stämmer, detta har nu haft två hörlurar uttag och båda har så småningom misslyckades.

Jag har sett några ganska "ute" lösningar online. De flesta av dem kommer inte att fungera och saknas helt i någon vetenskaplig grund. Detta åtgärda vilja arbeta och, om det görs rätt, kommer förmodligen att reparera det för resten av sina dagar.

Låt mig bara påpeka här, jag är inte en lödning expert. I själva verket, är jag en komplett idiot när det gäller lödning. Jag har en billig järn, och mycket lite skicklighet. Men jag kunde göra detta. Jag säger inte att sätta dina ägg i en korg, men om du är en bekväm solderer, då är du betydligt bättre än mig, och du kommer att bli bra.

Du behöver:
En isärtagen iPod 2nd/3rd Gen. jag kommer inte att förklara hur ta isär eftersom det finns en miljon tutorials på nätet.
En lödkolv och löd (tunnare bättre imo).
Isolerade magneten binder (0,4 mm är på stora sidan, jag använde 0,25 mm)
Skalpell eller Stanley kniv (brytkniv i Amerika).

Se Steg
Relaterade Ämnen

IPod Touch 3: e gen kristallklara vagga

3: e gen iPod Touch kommer att se ut som om det flyter från dess abborre på denna kristallklara vagga. Du behöver inte köpa något för att göra det om du har enkla verktyg händig. Detta är ett enkelt projekt.En anslutningsbar data & power dock mod kan...

Reparera en Iphone/Ipod touch laddningskabel (4th gen. och ned)

ett par dagar sedan min bror stoppas av. Han sa att han köpte en 3 meter laddningskabel för sin Iphone 4S, men det fungerade inte. Han sa att han beställt den på en webbplats utan garanti, så han frågade mig om jag kunde reparera den. Jag sa att jag...

Hur man får Siri fungerar på nästan alla Apple iDevice inklusive den nya iPad(3rd gen)

MAJOR IMPORTANT UPDATE!: Paradox produktioner har beslagtagits av FBI eller CIA, jag glömde. I grund och botten kan inte detta Instructable fungera, om du inte har 1) iOS 5.0.1 och 2) din egen Siri port. Andra hamnar är också kompatibla.Jag har skur...

Jailbreak iPod Touch 2 G Untethered

iPod Touch 2 G Untethered Jailbreak(Om du inte vet vad untethered innebär än oroa dig inte. Det innebär mindre arbete)För kör RS eller uppbundna Jailbreak - Untethered Jailbreak, se sista sidan!Denna guide är ett snabbt och smärtfritt sätt att jailbr...

Kristallklart vagga för 3: e gen ipod Touch

din nya 3rd gen iTouch kommer att se ut som om det flyter från dess abborre på denna kristallklara vagga. Du behöver inte köpa något för att göra det om du har enkla verktyg händig. Detta är ett enkelt projekt.(Om du klickar i följd på serien av bild...

Den ultimata iPod Touch Dock

Hej killar jag kommer att lära dig hur man gör The Ultimate iPod Touch Dock.Steg 1: Vad du behöver...OK, så detta är vad du behöver.Jag hittade dessa stycken bara liggandes så du kan behöva titta runt: PSteg 2: IPod Holder Detta steg är ganska lätt o...

JailBreaking din Ipod Touch 3rd generation

UPPBUNDNA för 3: e GEN, icke UPPBUNDNA för första och andra GENSDetta Cristmas 2009 fick jag en ny ipod touch 3g. När leker med det för en dag eller två fann jag att jag inte kunde göra något som apple inte ville kunde inte mig att jag även åt min iP...

Hem knapp reparation på 1st Gen iPod Touch

nyligen hem-knappen på min frus 1: a generationens iPod Touch slutade svara. Allt fungerade bra. Som vanligt är jag genast hoppade på Google för att se vad jag kunde hitta och det vänder ute vanligt problem med våren under hem-knappen. Limmet håller...

Hur man fixar en bruten 4th Gen iPod Touch skärm och främre kameran ersättning.

jag nyligen monterade en ny skärm och fronten mot kameran på en ipod touch 4th gen. Här är den video som beskriver alla steg jag tog....

Jailbreaka din Ipod Touch 1st & 2: a Gen(3.1.3)

är du trött på att inte kunna använda tredje parts program som rock och cydia på din ipod touch och ändra din startsida utseende?Vill du spela alla dina favorit retro klassiker på språng? (GBA, NES, GBC, SNES, PSX, etc.)Vill du komma åt dina filer ut...

Konvertera ipod touch 4th gen laddning port till kvinnliga 5 stift mikro-USB-port

Denna metod stöderAlla iPod touch 2: a 3: e och 4: e generation 1Också stöder iPhone 2 3 3gs 4 4sStöder också iPad 1 2 3.steg 1 Öppna din iPod eller IPhone noga...Du kan titta på video Tutorials på hur till öppen din Idevice på YoutubeFölj noggrant p...

Laptop-högtalarsystem med iPod Touch dock

medan på länge familjeresor vi komma med längs våra Netbook eller Laptop med användning som en bärbar underhållningssystem. Oftast ett par hörlurar räcker inte. Jag föredrar också att ha en anständig uppsättning högtalare. Tyvärr högtalarna inbyggda...

Hur jailbreak iPod touch med firmware 4.2.1 eller sänka

detta är min första instructable på hur jailbreak ipod touch med firmware 4.2.1 eller lägre. Jailbreaking din ipod ger dig många möjligheter till gratis saker som musik och videor, du har ett tema på din ipod och mycket mer. Många människor kanske tr...

IPod Touch ljud Killer!

Om du har någonsin träffat någon som är besatt obnoxiously högt musik på sin ipod touch och du bara vill ha ett sätt att få tillbaka på dem, detta projekt är vägen att gå. Jag vet att detta har hänt mig och jag vill bara ett enkelt sätt att få dem at...

Hur man gör en iPod Touch fodral

bara fick min iPod touch Gen. 5 och jag letat överallt efter en påse men kunde inte hitta en så jag gjorde en!Steg 1: Vad du behöverTyg (vilken färg du önskar) tråd nål sax dragkedja (liten) broderi bomullSteg 2: Skär tyg till storlek jag använde min...

Clip-on fallet för iPod Nano, iPod Touch, videokamera och mycket, mycket mer!

Har du sett den nya iPod touch, och har du sett den iPod Nano. Du har beundrat fall med Velcro® remmar att fästa din arm. Alla dessa fantastiska uppfinningar från Apple. Men har du sett en normal clip-till-din-bälte iPod hölster? Missförstå mig inte...

Bindemedel klipp Ipod Touch stå

jag lyssnar på en hel del podcasts på min ipod touch. Nyligen har podsändningar lagt sina program anteckningar på skärmen så du kan läsa innehållet i podcast medan du lyssnar. Innan uppdateringen, det var omöjligt att låsa skärmrotation och det var s...

Styra saker med din iPod Touch/iPhone

Skapa din egen kontrollpaneler på din iPod Touch eller iPhone. Detta instructable visar hur du använder kontrollen , en fri app tillgänglig från iTunes store. Det visar också hur man kommunicerar med app använder ett PC-program.Minimikrav:PC med Wind...

IPod Touch Sleep Mode Tricks

vill du ofta lyssna på din Itouch i sängen innan du sova, men inte kan riktigt eftersom du är rädd för din Ipod att föll ner från sängen och bryta på golvet? Eller kanske du kan få huvudet telefonen trassla runt halsen?Så här är en riktigt enkel lösn...