Jag älskar U mellanmål smörgåsarJag fick omedelbart inspirerad för denna yummy behandla har för alla hjärtans dag, skönaste dag, eller när som helst alla året runt.

Det var absolut yummy gör det samt äta den.

Din Mise En Place:

Nutella eller alla fabrikat av hasselnöt sprida

Hersheys choklad sirap

Bröd för att förstora (jag hade bara vitt bröd)

En metall hjärtformade kaka eller smörgås cutter

Instruktioner:

Först sprida Nutella på en skiva bröd.

Då sprutar den choklad sirapen på andra skiva och sprida den.

Sätta skivor att få som du gör med alla andra smörgås

Ta sedan din kaka eller smörgås cutter och tryck det in smörgås att skära ut ett hjärta.

Bryta bort skorpan och yttre bitar från formen.

Placera på en stor antingen plattan att skriva på plattan också.

Placera hjärtformade smörgås i mitten av plattan.

Ta den choklad sirap (du kanna rör isbildning i stället för sirap) och skriva ett "jag" i det övre vänstra hörnet ovanför hjärtat.

Sedan skriva ett "U" på det nedre högra hörnet under formen.

Magnifique!

Nu har du underbara ännu helt enkelt lite snacks att dela med din kärlek och mellanmål ensam en.

Relaterade Ämnen

52 skäl varför jag älskar dig boken

detta är ett bra projekt för din älskade en. Bra för alla hjärtans dag årsdagar eller bara för att säga jag älskar dig.Steg 1: material Däck på kort Modge podge eller lim Magazine sax hålslag nyckel ring massor av kärlek och tålamod!Steg 2: Klippa ut...

Autism Awareness jag älskar dig hjärtat TALLRIKSUNDERLÄGG

jag bara konstruerade denna speciella duken att sälja på min etsy webbplats att komma in i denna tävling... Jag gick bara Esty för Autism grupp och en av de saker som de ber dig att göra är att öronmärka en av dina objekt att donera till Autism Aware...

50 sätt att säga jag älskar dig med en Kleenex låda

behöver en present till min flickvän, jag kom med denna idé som skulle vara bra för alla hjärtans dag, årsdagar eller även födelsedagar. Tanken bakom detta är att det kommer att se ut som en oöppnad låda av vävnader så först är kan vara humoristisk a...

Romantiska Scrapbook idé (100 orsaker varför jag älskar dig)

om du partner till sickeningly söta/gulliga romantiska gester då denna tankeväckande gåva gör dem svimma. Det är i huvudsak en foto album/minne bok med en romantisk twist. Temat i boken är 100 orsaker varför jag älskar dig.LeveranserFotoalbum (jag an...

Jag älskar min trädgård

om 8 år sedan vi flyttade till en 1 acre lantlig egendom i Sunshine Coast baklandet (Qld, Australien). På tiden visste vi ingenting om trädgårdsskötsel. Under åren har vi upplevt stor glädje i landskapsplanering vår egendom och vänner med det lokala...

Jag älskar dig pingvin - gjort för min fru :-) laserskuret

gjorde detta för min fru Stephie; bara foolin' på laserskärare-Tillverkad av 4mm (3/16") akryl, har jag inkluderat de skära filerna om du vill göra egna...Inställningar på en Epilog Helix 45 watt är:Raster - 60 fart, 100 makt; vektor - 8 hastighet, 1...

Jag älskar dig tecken med en Arduino

detta är ett roligt projekt som tjänar ett dekorativt syfte. Min fru älskade det när jag gav den till henne för alla hjärtans dag. Hennes ord var, "Om du inte hade berättat för mig du gjort detta, jag hade trott det var från butiken!" vilket är...

Jag älskar dig eftersom... Meddelande i en flaska nyckelring

här är det - den handgjorda present personlig genom att du för den speciella killen i ditt liv! Naturligtvis, detta skulle göra en stor kvinnors halsband också, men du vet hur svårt de där killarna är att handla för! Detta är en annan fantastisk Tuto...

Jag älskar min Bear 3D barnens dörr skylt

Göra en dörr tecken för ett barns sovrum eller plantskola.Jag gjorde detta för min egen personliga använda som förgyller resten av "I Love My bära" tillbehör i mitt barns förskola (som Toys R Us inte gjorde ett matchande tecken) men fungerar äve...

Jag älskar att arbeta med tråd!

Detta är några saker som jag har Virkat med tråd....

Jag älskar Papercrete

Papercrete?? Vad är det?? Det är det svar som jag alltid får när jag beskriver min favorit byggnadsmaterial. Inte förvånande eftersom det upptar en plats i det backwater kallas "alternativa byggnadsmaterial". Papercrete är precis vad det låter s...

"Jag älskar dig detta mycket" trä örhängen

här är några söta trä örhängen jag gjort för min fru och dotter för alla hjärtans dag. De älskade dem :-)Material:träfanér eller annat tunt lager material (få den på Woodcraft eller på nätet, eller varifrån. Södra virke har ett litet urval kit--inte...

Hjärtat-dyna "Jag älskar dig"

näve någonsin handgjorda projekt! :) Jag gjorde detta med 2 stycken av filt för endera sidan av kudden, några bitar av menyfliksområdet, bomullstråd och knappar för skrivande och fyllning!på baksidan - sydde bara den dag vi fick tillsammans, och lite...

Jag älskar you(r DNA) täcke

jag skapade denna quilt design att hjälpa folk använda den nya charm packe (5 x 5 tum torg) tillgänglig från så många stor tyg företag. Jag gjorde detta för min dotter, vars födelsedag är 4 dagar efter alla hjärtans dag.Min man heter täcket, han tyck...

Jag älskar dig Beary mycket

Något roligt för barnen idag :)Du kan köpa panda cutter från ebay!Steg 1: pandor För panda använde jag 2 skivor kyckling bologna och 1 skiva ost enda som från Kraft. Klipparen har 3 delar, huvuddel, huvud och kropp, ansikte. Så du kan antingen använd...

Ariana Grande - jag älskar dig - Piano handledning

Besök OnlinePianist - https://goo.gl/oGv9FbBegära en låt - http://www.facebook.com/OnlinePianistOnlinePianist iOS App - http://bit.ly/1if4XA7OnlinePianist Android App - http://bit.ly/1if4XA7...

Jag älskar dig

detta är är små söta lilla kort för familjenMaterial:-lim-google öga-18" av 3" kartong-markörer-sax1) vik kartong i har så dess 9" av 3"2) skär ett hål i pappen storleken på ditt google öga3) rita ett monster eller vad någonsin du vill...

Jag älskar dig hjärtat läppar

detta är helt enkelt vackra läppar för ett härligt tillfälle.Steg 1: Täcka upp Täcka upp dina läppar med foundation eller täcka.Steg 2: Göra formen Göra en form av ett hjärta med lip liner eller läppar pinne.Steg 3: Fyll i Fylla i, och du kan alltid...

Hur man gör en enkel Rita sträng påse--ingen sömnad krävs!

jag har alltid älskat de liten och bekväm smycken påsar får du från smycken butiker som Brighton; Jag har återanvänt mig många gånger för att lagra min kamera, mp3 eller telefon. Nu kan du göra din egen Rita sträng påse hemma, ingen symaskin eller nå...