"Jag är skuggan" - Oogie Boogie Cross Stitchjag vet vad min första idé var för detta korsstygn projekt, men jag vet inte hur jag kommit till detta. Detta började som en mycket enkel spindel korsstygn. Det skulle bara vara en spindel som såg ut som det hängde från toppen av ramen och hade skapat en webbplats i hörnet. På något sätt detta hände och jag är mycket glad över det gjorde eftersom jag älskar Nightmare Before Christmas.

Att skapa Design:

Bilden av Oogie Boogie på månen tas direkt från filmen. Det är från den beinging sången: det är Halloween. Jag såg klippet song (från Youtube) på min iPad och tog skärmdumpar av när han var på skärmen och därifrån spåras bilden på papper och sedan försökte efterlikna det i Cross Stitch programmet skaparen - MacStitch. Jag drog ut bokstäverna och försökte göra dem lite annorlunda min elongating toppar av "a" "o" "b" "d" och "g". Och sneda rader i "t" och "f". Lyckligtvis har programmet här trevlig funktion där du kan markera sektioner och klipper ut eller kopierar dem. Så efter ritning ut alla rader, kunde jag lätt flytta runt och centrerar dem på vänster sida av mönstret.

Leveranser:

  • Svart Cross Stitch tyg
  • Cross Stitch nål
  • Mönster (som PDF)
  • Frame
  • Vita broderier Floss (jag använde ganska lite, men inget mer än ett nystan)
  • Hoop
  • Järn (för plattas det efter att sätta den i en hoop)
  • * Förslag på: Titta på eller lyssna på Nightmare Before Christmas

Vägbeskrivning:

Tid att korsa sy! Jag var alltid lärt att starta från centrum. Och jag bestämde mig att göra ord först så jag började i slutet av "Dreams" och arbetade mig igenom alla ord.

Nu bara börja kors stygn månen och Oogies mun och ögon. I mönstret jag bara fyllde i rutor (eller x), men jag har även fyllt i alla halvorna och tre fjärdedelar som du kan se längs kanterna (bild 8).

När alla kors stygn är gjort, dags för att sammanfatta det hela med backstitches. Detta görs oftast med en del, men jag ville ha det tjockt och vill täcka upp alla de platser där en halv sy inte skulle passa, så jag gjorde 2 slingor. Det kan vara svårt att följa mönstret för disposition. Om det är, var vad jag gjorde mestadels gick från hörnet av en full kvadrat till hörnet av en annan full square. Många av stygnen är 2-5 rutor lång. Jag vanligtvis gillar inte långa stygn, men det hjälper med att skapa cirkeln.

När du är klar, järn den och lägga den i din ram. Du kan lämna glas i din ram, jag var tvungen att ta ut för att fotografera den.

Hoppas du njuter titta på Oogie Boogie!

Relaterade Ämnen

Spelet av troner - jag är inte en prinsessa, jag är en khaleesi - gratis Cross Stitch PDF mönster

Game of Thrones - jag är inte en prinsessa, jag är en khaleesiDetta är en digital PDF-fil av ett korsstygn mönster. Måste du ha en PDF-läsare (som Adobe Reader) att visa eller skriva ut mönstret. Mönstret innehåller:-fyrfärg diagram med symboler-DMC...

Cross-Stitched Instructables Robot

Jag postat en begäran om detta forum ämne för Instructables robot tävling! Om jag inte fick något svar men jag var verkligen förvånad och upprörd när en såg har att Instructables äntligen lanserat "Instructables robot tävling"!Eftersom jag har b...

Olympic inspirerade Cross-Stitches

jag lärt mig hur man cross stitch från min mormor när jag var 6 år gammal och jag har gjort en massa cross stitch verk hittills.Det kändes konstigt för mig att jag inte har skrivit någon cross stitch ibles ännu. Jag har letat efter inspiration att ko...

"Söt som Pi" Cross Stitch

våra två årsjubileum just passerat och jag ville göra något speciell för min pojkvän. Att veta att han är en HYOOGE älskare av ordlekar (och nerdery), kom jag upp med idén att göra honom en "punny" korsstygn.Har aldrig korsa sydda innan, var det...

Akvarell Oogie Boogie kroppsfärg

Jag beslutat slumpmässigt att göra Oogie Boogie och jag ville försöka göra honom ser ganska watercolor-ish. Vad tror du? Också vara säker på att prenumerera på min youtube-sida och bidra till att stödja mig!Steg 1: dispositionAnvänder, en vit eyeline...

Cross-stitched hjärtans kort

Jag ville göra en mer personlig hjärtans kort för min andra... med korsstygn!Detta kort är super enkel och passande för absoluta sömnad nybörjare, men är också verkligen effektivt. Kombinera sömnad med pappersmodell är också kul :)Steg 1: Vad du behö...

Farscape Cross Stitch: DRDarama!

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med hälsoskador från Farscape, inklusive 1812.Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" frame)Färger (standard floss färgnummer)** DRD **Antenn - svartKropp - 973** 1812 **Blå - 3760...

Fujoshi cross stitch broderi + mönster

Min vän är ett fan av mangas och japansk kultur i allmänhet. Hon är i själva verket ett skämtsamt-själv kallade fujoshi.Så jag gjorde något söt och snygg att hänga i hennes rum: några eleganta kanjis till alla som inte är medvetna om innebörden.Jag m...

Legend of Korra Cross Stitch: unga Korra

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med unga Korra inuti.Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)Hud - 3862Byxor - 169Skjorta/ögon/text - 518Skjorta-trim - 828Bälte/hår band - 37...

Star Trek Cross Stitch: Spock

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med Spock från Star Trek. Observera den ifyllda bit inte matchar mönstret på två sätt: 1) ärmen är lite annorlunda eftersom jag hade faktiskt inte mönstret med mig när jag höll på att avsluta det och 2) ja...

Cross-Stitched Hand varmare

dessa enkla handvärmarna är lätt att göra, och de verkligen hålla händerna toasty varm! De är ett perfekt sätt att visa din kärlek till någon denna alla hjärtans dag!Du behöver:Ull filtBroderi flossRiceSteg 1: Förbered filt och brodera För varje hand...

Oogie Boogie Man kommer till liv

Att skapa Oogie Boogie från grunden. Jag drog ut en grov skiss, mätt min modell axlar och höjd till halsen och sedan lagt till en extra åtta inches på botten för att ge mig själv utrymme att arbeta med senare. Jag hade inte ett mönster, så skissa var...

Oogie Boogie Mask

Denna mask är utformad som Oogie Boogie från Disney's The Nightmare Before Christmas. Projektet tog mig längre än väntat så istället för att skapa en bodysuit jag svepte en slips i säckväv och klädd i business klädsel. Eftersom Oogie Boogie är en spe...

DIY Cross-Stitched kort

Plötsligt kom jag upp med denna idé medan jag tänkte på lätt handgjorda tyger. Efter att göra ett kort jag kunde inte sluta att göra mer: pDessa cross-stitched kort är verkligen lätt att göra och söt, och jag är säker på att den både maker och mottag...

"Kan Cthulhu ät kammaren senast" cross stitch + mönster

Skydda ditt hem från den mäktiga Cthulhu! För nu...Steg 1: Inspiration för projektetJag surfade på nätet för några Cthulhu-relaterade korsstygn mönster och jag hittade detta projekt. Jag älskade verkligen meningen och klyftan mellan nice och snyggt b...

Otter kommer att krossa din själ cross stitch + mönster

Jag kom över denna bild medan du surfar på internet och gillade meningen. Ändå ville jag göra en full otter och jag ville hotet var mindre om fysiskt våld och mer om moraliska våld, eftersom utter är så söt och läskiga (ja de är). Letar du efter otte...

Vegan zombie cross stitch + mönster

Jag har redan gjort en korsstygn handledning tidigare så jag kommer bara att upprepa vad jag sade om kors stygn.De av er som känner till cross sömmar kan gå direkt till steg 3.Steg 1: Verktyg och material Du behöver:-Broderi floss (mörkt grönt, grön,...

Hur att utforma en Cross Stitch

En av mina favorit, billig, gå till gåvor är en personlig inramade korsstygn. När du är klar korsstygn, allt du behöver är tid, överbliven tråd och en ram (thrift store som fungerar bra) att göra en härlig slutprodukt.Utforma krediter: rocket design...

QR-kod Cross Stitch Patch

min partner och jag nyligen fick några fancy nya telefoner och en av applikationer där var att använda en streckkodsläsare läser QR-koder. Han visade mig hur genom att bara fylla i en liten webbformulär kan du skapa denna kod och du kan bädda in all...