Jag kan göra en call - Epic misslyckas.Detta är vad som händer när en mobiltelefon krossas av en lastbil däck. Detta hände nära vägkanten medan jag gjorde ett telefonsamtal.

Relaterade Ämnen

Borst bot från en gammal rc helikopter (epic misslyckas tävling)

Jag hade en gammal mini rc helikopter liggandes med en trasig fjärrkontroll så jag tänkte är har lämpliga delar för att göra en borst botSteg 1: Ta isär helikoptern Denna del är rakt fram. ta en lämplig skruvmejsel för din heli och ta bort alla skruv...

Epic misslyckas plast flaska handväska

Ok, så detta projekt inte helt, helt misslyckas eftersom det fortfarande något visade sig. Jag hade dock bara att passera på listan över mini-katastrofer som gick med på detta projekt, mest som kunde ha undvikits med mindre förutseende (som tycktes v...

Jag kan kalender - från kryssfaner (pedagogisk kalender för barn)

Jag ville lära min 6-åriga dotter om dagarna i veckan på ett roligt sätt. Så jag kom upp med idén om en kalender som hon kan ställa till det rätta datumet varje morgon och att kalendern kommer från där jag kan.Steg 1: Ritningar av ramenRitningen gjor...

Jag-kan-håll: MULTIPURPOSE PCB innehavaren

IntroduktionHålla en PCB (Pryckt icke Circuit Board) medan du arbetar på en elektronisk projekt är ett vanligt problem. En innehavare av PCB är inte bara convinient men också sparar tid. Detta instructable introducerar en enkel PCB hållare som kan gö...

Jag kan göra det "topp intrade skräp"

jag behövde en ny kattlådan att ersätta två skräp boxarna som våra katter var med. Katterna skulle spåra skräp överallt och en katt överskrids kattlådan och gjorde en röra på golvet.Experter rekommenderar att du har en skräp låda per katt plus 1. För...

Jag kan göra att Sparkdräkt

min lilla en bara vuxit och växte hennes favorit bygel. Det är ett enkelt plagg och hon älskar det så mycket! Jag tittade och såg för en ersättare och hittade Sparkdräkt från klyftan på bilden nedan. $24.95 reduceras till $14,99. Ha! Lägg därtill fra...

Jag kan göra att moderskap byxor från alla begagnade byxor

häromdagen fick jag det var obehagligt att ha icke-moderskap vanliga byxor eller moderskap byxor jag bar under den tidigare graviditet, vilket är logiskt eftersom de tidigare graviditeten var från vinter till sommar, den här kommer att vara från somm...

OMG--jag kan inte hitta barnet!

Detta är vad vi filmen refererar till som "byrån." Sanningen att säga, det bör ha en skylt på dörren med varningen: "Överge allt hopp, ni som anger här!"Inte en hel del arbete blir faktiskt gjort här. Mer tid går åt till att söka efter...

Jag kan göra det! Mix N matcha bok

mina barn har denna riktigt cool bok av Marvel hjältar där du kan mixa och matcha dem genom att vrida huvudet, kroppen och ben separat. Jag trodde det skulle vara ganska häftigt att göra vår egen under sommarläger på min arbetsplats.Steg 1: Ta bilder...

Jag kan inte sparas utan att du

[1] JAG KAN INTE SPARAS UTAN ATT DUEn middag för 12. Ett projekt utformades, designad och producerad av Leon Johnson.Glas: Tim söderut & Dave HelmKeramik: Katie BramlageTenn: Alyssa BogdanTabell: Jamie Johnston[2] BELÄGRINGEN MIDDAGDet började en spe...

3D Printing "Göra" Iphone fall Epic misslyckas

även om jag hade stora förhoppningar för detta ut när jag hämtade den un-anpassade versionen från thingiverse det tryckt upp och ner och utan stödmaterial mitten förvandlats till spaghetti.Här i detta instructable jag visar vad som händer när Skriv u...

Jag kan Wii. Kan du?

Detta är en instructable på hur du ställer in din Nintendo Wii så att du är redo att spela. Detta är tänkt för dem som kan finna spelets riktningar vara lite förvirrande eller svåra att förstå. Detta kommer att ge människor ett mer visuellt sätt att...

Jag kan göra en Aqua kub sällskapsdjur vattning system

Ok mina katter är bortskämda. De har en 9 fot avlysningen post, en gigantisk skräp låda de kan sträcka ut i och två snygga ägare. Vad mer kan de vill. Ja en filtrerad vattning maträtt. (Jag vet skämt; de slicka deras rumpor, har de en bajs filtrering...

Trädgård gångväg... om jag kan göra det, så kan du!

Detta är en handledning om hur du kan installera en asfaltläggare väg i din trädgård eller där allt du ser passformen.Detta projekt kan göras i en helg beroende på din entusiasm & planering, det alltid trevligt att ha hjälp också. Under visning av bi...

Jag kan inte tro att detta är en annan USB-strömadapter!

Detta var inspirerad av några (läs: mycket) handledning om "hur man ladda * på USB-ström", så jag omvänd logik och jag publicerar "Hur att ansluta * s laddare till USB-portar".Som en "extra bonus" kan du antingen använda 2 US...

Tätning papper mache Epic misslyckas!

Tja, låter bara säga någon gång du lyckas och ibland du lära dig av dina misstag. Jag tillbringade ungefär 2 veckor att skapa en chef för vår jack skelington siffra att gå på vårt tak. Papper mache bas, epoxy för runt ögonen och fogmassa runt munnen....

Jag kan inte få min kvartalet!?

Detta instructable visar dig hur man gör en enkel, irriterande spratt att spela på någon som plockar upp lös förändring på gatan.P.S. om du gillade detta tilltag snälla rösta på mig i april dårar dag tävlingen!P.S.2 ledsen för de dåliga bilderna: ()S...

Hur man utför en Epic misslyckas med sexig brud

Alex utför en episk misslyckas med en brud i ett kafé....

Testa hur bra jag kan ta natur bilder

alla dessa togs på busch djurlivet i saint charles missouri, kommentera gärna!...