Jean dragkedja till knappgylfdragkedjan på mina jeans gick från problematiska till rakt upp bruten. Det började som en vandrande dragkedja och slutade med mig försöka "fixa" saker med en tång. Resultatet blev dåligt anpassade tänder och mesh kommer ångra.

I stället för rippning zipper sömmar och sömnad i en ny beslutat jag att ändra dessa jeans för att ha en knapp-fluga. Denna enkla kläder mod tog mig mindre än 30 minutues att göra och gav mina jeans nytt liv. Det bästa är att när jeansen är knäppt som titta bara de gjorde innan, ingen är klokare!

Här är hur jag gjorde det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att reparera en jeans dragkedja som inte kommer att stanna upp

Vi har nog alla haft en ond par jeans innan. Du vet vilken typ. En som verkar så oskyldiga, och ännu aktivt utforma en ond plan genera den som är fastspänd.Det finns en liten, våren-aktiverat lås i dragkedja reglaget själv som är tänkt för att hålla...

Lägga till en dragkedja till dina Jeans

nyligen, jag har försökt att flytta från skinny jeans till boot cut, men jag egentligen inte vill spendera pengar för att ersätta alla mina jeans. Jag bestämde mig att lägga till en dragkedja i botten, bara för att göra dem lite mer löst. Jag la mig...

Hur till DIY en färgglad Maxi kjol med dragkedja

Lära sig att sy en färgglad maxi kjol med dragkedjaSHOP färgglada tyger på Ebay genom att klicka här: http://bit.ly/1n5tBBdKolla in min Amazon butik och shop sömnad för nybörjare essentials, färgglada stickade tyger, symaskin rekommendationer (för ny...

Ull cykling Jersey: Lägga till en dragkedja

merinoull är ett utmärkt material för svalt väder utomhus slitage eftersom det är lätt, fukttransporterande och fortfarande innehar dess isolerande egenskaper när de är våta. Till skillnad från andra ull, merinoull är inte "stickigt" på huden oc...

Hur man gör en Jean krage tröja

någonsin undrar vad som skulle hända om du födde upp ett par jeans och en tröja? Tja kolla in denna baby! Denna jean krage sweatshirt är en bra diy stil som ser bra ut på killar. Tack vare fantastiska Threadbanger forummedlem Ryan Moore för denna idé...

Hur du kopierar en favorit par Jeans

när jag kopiera något det är antingen eftersom originalet inte längre tillgängliga för köp eller passformen är så perfekt att jag måste ha den.Det finns flera sätt att kopiera kläder.1. förslag till ett mönster. Detta kräver en kunskapsuppsättning so...

Jeans manschetten penna fall

För en tid sedan postat jag en instructable för att göra en plånbok med de överblivna muddar från hemming jeans. Tyvärr har man ingen förbättring i departementet höjd så är jag fortfarande fast hemming de flesta byxor inköp. Jag har fortfarande gott...

3 i 1 dragkedja handväskan, verktyg rulle och ryggsäck

Detta projekt kommer att visa dig hur man gör en multi pocket handväska med knappen topp klämmor som kan konvertera till antingen en verktyg rulle eller en ryggsäck. Detta projekt är kul och enkelt sätt att göra en mångsidig väska med bara några grun...

Göra kniv slida och förvandla din kökskniv till en camping, fiske eller jaktkniv

I denna tutorial visar jag dig hur till att göra en steath för en kniv, det tar inte mer än 15-20 minuter. Jag tror alla har dessa grundläggande saker på deras hem, saker du måste göra denna kniv steath.Om du inte förstår något bara kommentera och ja...

Hur till stanna värma---med din hemlagade sleepin väska

Bygga din egen sovsäck ur rulle isolering, och hålla varmt på natten kommer att vara sista på ditt sinne.Steg 1: Skära isolering Åtgärd och skär 2 bitar av glasfiber isolering till längd.Steg 2: Gå med bitar Duct tape 2 stycken tillsammansSteg 3: dra...

Enkel Örngott med dragkedja

Jag älskar att lägga till stänk av färg runt huset och att vanligtvis innebär att göra kudden täcker.Detta är ett mycket enkelt sätt att göra en Kuddöverdrag som skulle gå över en ny kudde infoga eller en gammal kudde du inte gillar längre. Dragkedja...

Hur du justerar Jeans för att vara som din favorit par.

jag har ett favorit par jeans. Jag är säker på att de flesta människor är samma sak, de passar verkligen bra och jag bär dem så mycket att de är i allvarlig fara att falla isär!Jag gillar att återanvända saker när det är möjligt, så jag köpte några j...

Från sopor till Avant Garde klänning

Jag gjorde denna avant klass klänning för den hålla Orlando vackra, skräp 2 trender Fundraiser i Orlando, FL. Plagget är gjord helt av sopor och återvunna produkter (med undantag för en dragkedja!). Lyckligtvis tog jag flera bilder av plagget som det...

IDye Overdyed Jeans

Färgade Jeans verkar vara det nya IT igen för hösten och det är mycket lättare sedan någonsin att piffa upp ett par gamla blekta och rädda dig själv några spänn medan letar höft.Steg 1: Låt oss komma igång!Inköpslista:Gamla blekta jeans, ljus till me...

Presta ventil dragkedja dra

det finns många projekt som kommer att berätta vad att göra med din gamla cykel innerslangar, men hur är det med den gamla ventilen härstammar? Tja, dragkedjan drar på min ryggsäck började falla av, och jag hade sett Schrader ventiler används som dra...

Bed bok väska från Jeans

med denna väska som du kopplar till din säng eller skola stol som du kan hålla upp till 2 läroböcker eller vanliga böcker, mp3, mobil, kamera, bärbara datorer, mappar, pennor, pennor, sånt!Steg 1: material För detta projekt behöver du:Ett par gamla j...

Snygg Jeans mobil täcka (w810i)

Hi guys, jag har varit en besökare till sajten för en lång lång tid och tänkte lämna in några av mina egna instructable men fick aldrig tid att få det gjort, så här är hoppas ni alla njuta av det.OK nu första sak första, jag äger en Sony Ericsson w81...

Inomhus Bigfoot jeans recycle flip flops handledning

Hej, sommaren är äntligen här, och jag fick idén om att ha inomhus Bigfoot tyg flip flops i stället för tofflor. När jag går ut flip flops är perfekta för att sätta dem på mina fötter och sedan varför inte jag har ett par för toffel-versionen? Så nu...

Hur man kan förkorta en dragkedja

Jag vet inte om ni, men det verkar som att varje gång jag måste få en dragkedja till något jag hamna behöver en annan storlek än jag har. Tack och lov, de flesta dragkedjor är super lätt att förkorta!Ibland är det mer kostnadseffektivt att köpa långa...