Jubileums hårddisk klockandetta instructable var inspirerad av de fina klockor som ser ut som trä böcker. Du kan öppna dem och se en liten Grattis och en klocka. Detta projekt uppnår samma effekt men med en död hårddisk.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hårddisk NeoPixel 3D tryckt klockan

Hårddisk klockan visastid via den NeoPixels som finns på området hårddisk tallrik. Detta projekt är designad runt använder en kasserad notebook 2,5-tums hårddisk.Hårddisken är monterad till en 3D tryckta inhägnad. Hårddisk klockan använder (1) Adafru...

Lyser i mörka RAM klockan

detta instructable visar hur man gör en glöd i mörka klockan ut gamla datordelar.Steg 1: Verktyg krävs Verktyg som behövs:1) limpistol2) superlim3) borr eller dremmel verktygSteg 2: material Följande är de material som används:1) hårddisk2) RAM3) CD/...

KlockFun: Gök väckarklocka från hårddisk

Hej alla,Detta är min första Instructable och det är en gök väckarklocka från hårddisk: KlockFun.Jag älskar klockor och jag vill jag började designa en bästa väckarklocka från en gammal hårddisk, de tidigaste LED-displayerna och en gök fågel. Jag vil...

Gör en Steampunk bärbar hårddisk fall

att göra en Steampunk bärbar hårddisk fallSå du redan har en steampunked bildskärm och tangentbord och hatar att din bärbara hårddisk inte matchar, väl här är ett sätt att göra som viktig utrustning matcha och skydda den att starta.Material som behöv...

Hårddisk Clock (HDD klocka med Arduino Uno)

Detta är ett roligt projekt som kan göras enkelt och också billigt. I detta instructable vi kommer att förklara steg för steg hur man gör denna vackra POV klocka.Använda materialet:Arduino Uno,Tiny RTC modul,ULN 2003,IR diod och IR transistor (använd...

Återvunnet hårddisk Clock - FuneLab

Hej alla!Detta är min femte projekt på Instructables & Tack alla gillade detta.Du har en trasig hårddisk? Du skulle lägga den i papperskorgen eller sälja det på Ebay för några dollar? Åh nej!Gör dig redo att vända kraschade hårddisken till en unik kl...

Farfar klockan Media Center

Jag har köpt en full storlek golvuret med avsikt att bygga en mediaserver. Att vara en Whovian och med tanke på det skulle bli en huvudlös personlig moln server; Jag döpte det Gallifrey. Disklagring själv är märkt Nebula.Efter att ha övervägt Linux o...

Hur man förvandlar gamla hårddisk till tid gadget

...Hej alla!Så, vad ska vi återvinna idag?Låt oss ta en titt vad vi har i detta stora fält. Jag är ganska säker på att vi hittar något att börja med.Tja, det är hårddisk... en till... två mer... massor mer; inre, yttre, IDE, SCSI, MFM...Wow, är det e...

3:30 klockan

Jag ville göra en väggklocka som betonar när dess 3:30.Varför 3:30? Eftersom de flesta dagar, kl 3:30 jag behöver lämna oavsett vad jag gör och plocka upp mina barn från dagis och dagbarnvård. Ibland är jag så uppslukad i vad jag gör att jag är förvå...

3:30 klockan Version 2

För några veckor sedan jag gjorde den första versionen av 3:30 klocka. Det fungerade ok ibland men eftersom den baseras på försiktigt stänga en elektrisk krets, det fungerade hela tiden.I den här versionen jag använder LDRs och resultatet är en lite...

3D Rainbow klockan

Jag har alltid haft en sak för ovanliga klockor och så finner jag mig alltid göra dem antingen sälja eller som gåvor. Och låt oss inse det, "Klockorna" är nåt som är mycket viktigt i varje enskilt rum! Jag vet, vissa skulle säga jag har min tele...

Abbey Road rekord klockan

Är du en Beatles fan och vinyl knarkare? Letar du efter "Något" unik, lätt och billig att göra? "Föreställa sig alla människor..." stirrade på denna klocka som du kan skapa! Så låt oss "Come Together" och göra denna ikoniska...

Aluminium Uggla klockan

Observera: detta är min första instructable så det inte kan vara perfektDenna klocka gjordes som present.Det var fräst ur ett block av aluminium som var 320 mm x 230 mm x 10 mm.Den använder händer och motorn som bärgades ur en gammal väggklockaSteg 1...

Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockan

Klockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång kl...

Bågskytte ansikte klockan

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en klocka baserat på en bågskytte ansikte för en vän som gillar bågskytte eller bara för att hålla för dig själv. Det återanvänder ett par objekt från bågskytte (ett ansikte och vissa fletchings). De...

Montering av "Kloka klockan 2" (Arduino-baserad väckarklocka med massor av extra funktioner)

denna handledning visar hur du monterar kitet för Wise klockan 2, ett öppen källkodsprojekt (hårdvara och mjukvara).En komplett Klok klockan 2 kit kan köpas här.Sammanfattningsvis är detta vad Wise klockan 2 kan göra (i den aktuella öppna källa mjukv...

Blues ledtrådar klockan

för vår tekniska Theater grupp projekt, vi beslutat att bygga klockan från Blues ledtrådar. Kolla in denna handledning om hur du kan återskapa denna klocka i bara några korta dagar!Steg 1: material Först, för att göra denna klocka, du måste köpa ett...

BookClock - Arduino-baserad klockan i en kartong

detta är den senaste (och billigaste ännu) Wise klocka familjemedlem.(Som en snabb resumé, de andra medlemmarna i familjen Wise klocka är, hittills, glaskupol Wise klocka och Wise klockan 2. De är "kloka" eftersom, tillsammans med tid, de också...

C51 4-bitars klockan

Detta Instructable hoppas jag att gå igenom att göra din egen 4-bitars digital klocka. För att bygga min C51 digital klocka använde jag denna Ebay DIY kit som kostar bara $2,50. Det har inga instruktioner så det tog en liten bit av forskning för att...