K'nex desert eagle v2 instruktionerinstruktioner till min D.Eagle V2
Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex desert eagle instruktioner

Hej!Detta är insrtuctions att göra min desert eagle.Steg 1: bit greve kontakt:vit: 8gul: 39, man kan vara bruten för komfort -> 2 flikar för, se picgrön: 7röd: 11, 2 bruten -> en flik avl-grå färg: 3Orange: 12, 2 bruten -> en flik avd-grå färg: 3...

K'nex desert eagle

detta är min desert eagle, kredit går till the_burrito_master för skytte systemet, det är en mycket stor pistol jämfört med andra knex pistoler, jag försökte göra det så realistiskt sätt som porrible, det har också bra effekt (samma som moretti) det...

K'NEX Desert Eagle V2

Hej där!...

Bästa Knex Desert Eagle instruktioner

Hej alla! här är instruktionerna för min Knex desert eagle, och jag hoppas ni gillar den. Pro: skjuter! Ca. 8 meter räckvidd. Ser trevlig sann trigger nackdelar: ingen bild åtgärd... Enda skott... Inget bekväma handtag... Lista över: kopplingar:-halv...

Bästa Knex Desert Eagle!

Hej detta är min första instructable, så jag hoppas ni gillar den. Jag gjorde en desert eagle ur knex, och det blev bra! Jag kommer lägga upp instruktioner mycket snart! P.S. Im ledsen för min dålig engelsk im från Holland...

Desert Eagle-Slide Action plus flyttbara Mag(s)

Hej killar, detta är min nya desert eagle. Jag byggde det igår och jag måste säga det är awesome. Det är så länge som min underarm (om). Den har en rutschkana och flyttbara mags. Mag suger orsak jag var ont om bitar och var tvungen att improvisera. M...

Knex Desert Eagle. 50 ~!

hi!Jag letade efter en knex desert eagle.50 på denna webbplats, men jag kunde inte hitta en bra en!så jag toke Woutgineer bössan realistiska knex och modifeded det till en Desert Eagle = Dden har 2 bilder, den "skal mata ut" en,och fram på fat!J...

Knex Desert Eagle bild Action

så här är min nya Knex Desert Eagle!Tack vare "knex armory" för idénfördelar:-bra storlek-confy!-skjuter otroligt bra och du kommer att träffa där du siktar pånackdelar:-inte den ursprungliga halva bilden-ingen magazinså några idéer vad jag kan...

Knex SP-51 Desert Eagle Mk2

detta är den väntade för Mk2 version av D. örnen. Det är välbyggd och redo för krig = DFördelar:Mycket kraftfullBra utbud 30-40 ftKorrektTröskelpunkten vaktBra sevärdheterBekväma handtagLätt att göra från bilderKompaktVerklig storlek av A DESERT EAGL...

LEGO Desert Eagle.50

Steg 1: Introduktion Här är en Desert Eagle.50 gjord av LEGOs nästan i sin helhet. Den har Rainbow vävstol gummiband så att bilden fungerar. LEGO varumärke band var för trång, och inga svarta band passar.Modellen är nästan en 1:1 skala, men det är nä...

LEGO desert eagle 50 cal

så jag gjorde en desert eagle med hammare och flyttbara mag av legosNjut avstorlekar är 33 reglar av 4 dubbarkommentera om du tut...

Knex SP-51 Desert Eagle

detta är den bästa pistol ive gjort det enda skott och sanna utlösare. Det kan vara svårt för en noob att kopiera upp från, men bör de försöka mak det av bilder. Säg hej till EPIK SP-51 Desert Eagle.Fördelar:Mycket kraftfullGreat Range 35-45 ftSer my...

Golden Desert Eagle

om du någonsin har spelat Call of Duty 4: Modern Warfare du kvalster har sett denna pistol. här är inte billiga men dess enkla. Allt du behöver är en airsoft desert eagle fricthion band och guld sprayfärg.här är några länkar för att köpa en airsoft d...

K'nex - 1975 CZ-75 instruktioner

Hej ge killar, och idag jag dig instruktioner för CZ-75 som användes av Cezch och turkiska polisen. Det har också använts i flera polismyndigheter i USA. Det har varit många varianter med mindre versioner, olika patroner och några anpassades till har...

K'nex - dubbel Barreled Shotgun instruktioner

Hej killar, och ja att det är en K'nex dubbel Barreled Shotgun. Jag fick idén att bygga upp det när jag letade på flera videor på youtube av K'nex hagelgevär som hade en paus-action mekanismer i det, så jag kopierade en och gjorde det och sedan åkte...

K'nex - PM-63 RAK instruktioner

Hej stötarna, och dag för fans av PM-63 RAK, jag ge dig instruktioner för PM-63 RAK som jag granskat tillbaka i januari 2014. Detta är första gången någonsin som instruktioner har gjorts för en K'nex PM-63 RAK på Instructables.Bra poäng· Bekväma hand...

Knex desert eagle V2

Hej alla. Så detta är min D. Eagle V2. Det är också en modell, och den har en glidande utlösare. Jag kunde inte riktigt bygga andra funktioner i det, för det är lite liten för en anständig arbetande bild etc. och fortfarande ser bra ut.Enda jag inte...

K'nex - 1919 Browning M1919 instruktioner

Hej ge killar, och idag jag dig instruktioner för M1919 Browning som användes i första världskriget (M1917), andra världskriget, The Koreakriget och Vietnamkriget. En av sin motsvarighet kallas kulspruta M2 (smeknamnet "Ma Deuce") fortfarande an...

K'nex - 1955 Colt Python instruktioner

Hej ge killar, och idag jag dig instruktioner för Colt Python. Det är en revolver som användes i flera polismyndigheter men det föll så småningom ur drift på grund av behovet av semi automatiska pistoler. Det är inte min egen design eftersom jag följ...