K'nex ersättning hund benIdag i vår MakerSpace klass instruerades vi att bygga något som hänför sig till ett djur som kunde bara ha 50 K'nex stycken. Vi tänkte utanför boxen och utarbetat en plan för att skapa konstgjorda hund ben. Även om detta inte är ett verktyg som visat sig att faktiskt hjälpa hundarna, vi inte har kunnat testa det, var det fortfarande en demonstration av vår kreativitet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersättning tangentbord ben

en av de saker som irriterar mig är när de lilla ben att stötta upp tangentbordet saknas. Sedan ersätter Ben är nästan omöjlig att källa, jag var tvungen att hitta en ersättare och fann att ett litet bindemedel klipp (känd som bulldog klipp här i Sto...

DIY ersättning ben för en julgran

så min kärleksfulla hustru drar ut granen (god jul till alla) dess den tiden på året igen vi gå för att montera sak och dess saknade en leg...not hindras. DET blir jul i detta hem i år. Jag iväg till göra en ersättning, jag snoka upp några reparera m...

Mini ljud Connector förhastade ersättning reparation

snabb och smutsiga ersättning av en liten anslutning för ljud.Dessa saker dör i förtid på hörlurar och någon annan plats som de visas.Ljudkabeln på denna kassett adapter dog på ett uppenbart sätt precis vid kontakten.Ersättning kopplingar finns, men...

Huvudet packning ersättning på 91 Honda Civic

Detta är min första Instructable... Kommentera nedan om det behöver ytterligare redigering. Videoklipp kan ses genom att öppna videons URL i din media viewer.Här är min erfarenhet med att byta ut en ny topplockspackning på min 91 Civic. Men först, li...

Hur man gör en kärnmjölk ersättning för matlagning

jag minns när jag var liten min mamma brukade dricka en massa kärnmjölk. Hon skulle göra clabbered mjölk från obehandlad mjölk. Det var vanligt för människor i söder att dricka det med peppar eller äter det till frukost genom att lägga till kanel och...

Tangentbord ersättning för Lenovo y580/480

Som i de flesta laptop, komponenter kan ersättas eller uppgraderas, de flesta Lenovo idé-pads och tänka-pads är ganska modulära. Tangentbordet är en sådan komponent som kan ersättas utan mycket sorg. Om tangentbordet på den bärbara datorn är skadad e...

Armband nyckelbricka (spole nyckel ring ersättning för billiga)

Dess så enkelt att jag känner dess mer av en hacka i stället för en full fullfjädrat instructable.Du behöver1. en extra handled band, som du måste ha liggande. Om du har en favorit, ännu bättre.2. en delad nyckelring.3. en nyckelTrä dem tillsammans o...

DIY ersättning Gas kan gul mössa

Jag visste att jag borde lagt en sträng på min gul mössa för mina gas kan. Jag alltid misplacing det när jag är i en hast. Jag visste inte och nu har det gått. Nu har jag 3 burkar med något tak. Mycket stinkande resor till macken; Lyckligtvis går de...

DIY ersättning Zeo Sleep Monitor pannband Sensor

förra året köpte jag en Zeo Mobile sova Manager. Det här är en tjusig Bluetooth pannband som spårar dina hjärnvågor medan du sover och presenterar det på din smartphone som en graf som visar när du var vaken, i ljus, djup eller REM -sömn. Det är som...

Bionic Barbie alias "skuldra ersättning kirurgi"

låt oss inse det. Barbie är att få det. När hon blev äldre på vårt hus, började de skickas från min fru till vår dotter, hennes ålder verkligen Visa. Min dotter lekte idag med Barbie och bröt armen i handen; Hon började gråta när hon stirrade på den...

Ursprungliga Xbox akryl ersättning fallet

jag skapade detta för ursprungliga xbox ärendet som en ersättning design. Jag brukade ha tillgång till en laser och detta var en av mina mer favorit mönster. Det tog några dagar av mätningar och lite av akryl att få det rätt men det var massivt när d...

Miele W3203 tvättmaskin stötdämpare ersättning

Våra 10 + år gamla Miele W3203 hade aldrig behövt någon uppmärksamhet men börjar vibrera och få bullriga när på spin cyklar. Tvättcykeln var så tyst som någonsin så jag bestämde mig att nya stötdämpare skulle vara en bra idé. Efter trålning nätet jag...

Ersättning armband från en gammal inre däck

Så bältet från min favorit klocka bröt... en lång tid sedan. På något sätt var det inte lätt att få en ersättning som utrustade stil med klockan. Så jag gjorde min egen, snabbt och enkelt och jag är nöjd med resultatet.Här är jättelätt, Billiga och t...

Örontoppar ersättning täcker - DIY

Jag Visa idag dig hur man gör billiga och lätt Örontoppar ersättning täcker från öronproppar.Förra veckan jag har tappat en av dessa små gummi täcker, den del som går in i öronen (ni vet)... från min in-ear hörlurar hörlurar... och gör dem värdelösa....

Bearbetning ersättning tips för Harbor Freight spot svetsare

kontaktpunkterna i våra Harbor Freight spot svetsare hade fått alltför urkärnade och skadad för att arbeta. Jag hade ingen lycka att få reservdelar från var som helst, så jag gjorde en ersättning ställa. Jag använde TechShop San Josesvarv för att gör...

Computer Power Supply Fan ersättning

detta Instructable beskriver hur man byter en fläkt inuti en standard PC-nätaggregat. Kan du göra detta eftersom fläkten är defekt eller installera en annan typ av fläkt, till exempel en upplyst.I mitt fall, jag bestämde mig att byta fläkten eftersom...

BMW E46 M3 E39 M5 Oval invändig backspegel Auto Dim ljusreglering Electro kromatisk ersättning glas Cell installera instruktioner leda

OEM-spegel cellen innehåller en frätande vätska, extrem försiktighet bör iakttas när du tar bort cellen OEM, också vätska kan ha läckt ut i armaturhuset. Ta extrem försiktighet; bär lämpliga PPE inklusive handskar och skyddsglasögon för att undvika s...

E-cig / laser pennknappen ersättning

I detta instructable jag kommer att visa dig en snabb metod för att ersätta din förlorade eller saknade e-cig eller laser pekare bränning knappen.Steg 1: Samla materialMaterial som behövs:1 exacto kniv eller utility blade1 e-cigarett eller laser peka...

Ersättning band för dagens barn gunghäst eller gunga Zebra

jag äger en gunghäst av dagens barn. Detta var en hand mig ner till min grabb från en äldre kusin, så det är ca 7 år gammal. Gummiband som gör det möjligt att rock var i ganska dåligt skick, och en av dem bröt medan mitt barn ridning det.Tillverkaren...