K'nex marmor maskin element officiella GuideHej alla! Välkommen till den första K'nex element guiden för kulor (åtminstone på Instructables). Det är rätt! Det är möjligt att göra element för kulor (särskilt Magnetix kulor jag använde visas i bilder 2 och 3). Dessa kan vara lika stor som element för regelbundna K'nex bollar. Jag skapade denna guide i hyllningar till min oavslutade marmor maskin förvirring som var byggs eftersom det revs på grund av en hemsk olycka. Jag lyckades dock ta sig tid att ta bilder av element planerat för användning i maskinen. Kom också ihåg att titta noga på varje bild att kolla på något som ser ut okänd. Så utan vidare, ha kul bygga dessa element!

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex marmor maskin 2013

k\\'nex marmor maskinen från www139 på Vimeo.k'nex marmor maskin från www139 på Vimeo. Det finns ett problem med inbäddning från vimeo. De glömde att lägga till den "http:" till den inbäddade koden!...

Knex Ball maskin banor officiella Guide

Välkommen till min guide över olika sökvägar som kan ses på en k'nex ball maskin. Du kanske har märkt att banor (ibland) betraktas som kallas "beståndsdelar." Tja, gjorde jag denna guide eftersom min "elements" guide höll på att bli li...

K'nex ball maskin element nya element

Hej! Idag kommer du att se nya element för vår ball maskin det elementet. Här är några specifikationer om ungefärlig storlek och antal bitar, osv...Mått:Torn 1:bredd: 4ft.höjd: 5ft.längd: 3 fot.Tornet 2:bredd: 1 / 2ft.höjd: 6ft.längd: 2ft.Stycken: 9,...

K'nex ball maskin element micro rollercoaster spår

ett roligt litet spår för att använda alla fordom microsSteg 1: bygga det till strate snidade mönster varierar följa...

K'nex ball maskin element trappor

enkla trappor som kan ansluta sig till blå gula spår...

Renovism - en K'nex Ball maskin

Där var, vi på LAN towers, rensa ut de gamla maskinerna, datorer...När helt plötsligt kom vi på det digitala innehållet i en uråldrig maskin... En maskin långt utöver tekniska befordran av dagen! Bredvid de klipp och bilder fanns det inget mer av mas...

En marmor maskin travet

Jag kom upp med denna design som ett sätt att uppfinna klassiska marmor släppa leksaken. Genom att använda en bit plywood för baksidan förenkla du kraftigt byggandet.Jag designade min leksak att ha två parallella spår för kulorna att följa. Detta öka...

K'NEX marmor kedja lyfta /w instruktioner

har du någonsin byggt någon marmor contraptions som barn? Har du någonsin sett andras marmor maskiner och såg att några av dem har hissar (som på YouTube)? Ja, jag också. Men nu finns det ett enkelt sätt att göra en, så jag gjorde denna guide för att...

Min första K'nex Ball maskin!

Här är min första (framgångsrika) K'nex ball maskin! Det tog 3 dagar att bygga (ungefär 10 timmar av byggnad), har 2 banor, 1 nätverk och 8 element! Alla element är andra människor som när jag försökte göra något de... de misslyckades :-( Så jag ska...

Marmor maskin: Patch + mer priser

Hej alla,Som jag förklarade innan: Jag är nu medlem pro och jag har 14 fläckar kvar för att skicka. Jag vet inte vad jag ska göra med dem så jag beslutat att hålla en tävling. Om du vill ange här är reglerna:1: uppdraget är att skapa en marmor maskin...

Göra en marmor-maskiner ombord

En marmor maskin är en kreativ boll-run grej, från bekant material, för att skicka en rullande marmor igenom rör och kanaler, över spår och stötfångare, och in i en fångst i slutet.I denna aktivitet guide lär dig hur man bygger en bricka panel som gö...

Spinning Push Lift: K'nex Ball maskin hiss

Detta är andra i en serie av 3 nya hissar på våra k'nex ball maskin omöjligt.Denna hiss är ganska liten, vilket gör det praktiskt för små utrymmen där du behöver för att bollen gå upp bara lite. Nu vet jag att du kanske tänker, "som ser ut en hel del...

Anpassningsbara marmor maskin

Få bollen i rullning med den nyaste maker design leksaken: din egen anpassade marmor maskin. Jag skapade en uppsättning 3d tryckta delar som du kan bygga den marmor maskin (er) av dina drömmar som stor eller liten som du vill. Med delningsfilter, loo...

Kompakt Separator: K'nex Ball maskin avgränsare

Här är instruktionerna för den ny avgränsaren på våra K'nex ball maskin omöjligt. Denna avgränsare är inte alla vår idé. Thibault Art ursprungligen kom upp med denna idé på sin boll maskin Route 66 vid 7:30, så alla krediter går till honom. Vi har ba...

Utflykt - A K'nex Ball maskin

detta är den nyaste förhandsvisningen för min kommande K'nex ball maskin utflykt. Så snart hela videon är Inlagd, kommer jag ersätta denna förhandsgranskning med den fullständiga versionen. Men alla preliminära info åt sidan, här är några ball maskin...

Flipper Separator - en K'nex Ball maskin sökvägen Separator

Här är instruktionerna för min allra första K'nex ball maskin sökvägen separator! Jag skapade denna sökväg avgränsare av misstag samtidigt ta isär min boll maskin rullande illusioner. Nedan är listan delar för denna sökväg avgränsare:STAVAR:Grön: 28V...

K'NEX dricka maskin

När du är klar att bygga detta, bör du ha en K'NEX dryck maskin som kan hålla till vattenflaskor eller soda burkar på en tid. Det antas att du har en grundläggande förståelse för hur knäppa plast K'NEX bitar tillsammans, och jag inte över detta. Du k...

K'nex klo maskin spel

Kolla in killar gjorde jag ett K'nex klo maskin spel för en klassprojekt med K'nex bitar, en Arduino ombord och några diverse saker jag hittade i en skräp låda. Jag kommer att publicera en hur-att-göra av jordluckraren eftersom många av er har begärt...

K'nex ball maskin vurm

dessa är början stadier av min k'nex ball maskin njutaSteg 1: framsteg Steg 2: Arbetar på detJag fick 2015 k'nepert med detta...