K'nex mikro-och dalbana Loopdetta är en trevlig snygg slinga för din mikro K'nex berg-och dalbana. Detta är en lätt bygga. Tar tio till femton minuter om du tar dig tid. Vänligen budskap mig om du vill att jag ska lägga upp instruktioner för detta. Tack.
Se Steg
Relaterade Ämnen

SkyRush - en K'Nex berg-och dalbana

Hej alla och Välkommen till mitt senaste projekt, SkyRush. Detta är en liten, men cool K'Nex berg-och dalbana. Det använder cirka 500 K'Nex delar och över 16 fot spår. Jag kommer inte att ge en exakt Instructable om hur man gör detta exakt, men detta...

K'nex berg-och dalbana: Twisted stål

Tvinnad stål är en K'nex berg-och dalbana, automatiserad med LEGO EV3 Mindstorms. Den byggdes under loppet av flera månader. Här finns tre inversioner: en slinga, heartline roll och en korkskruv. Den har en hiss, och broms kör, komplett med bryggor....

Nya K'nex berg-och dalbana Propulsion System

Detta är ett nytt K'nex berg-och dalbana propulsion system som använder 2 hjul istället för att använda en kedja. Mycket practicle. Dessa steg visar dig hur man bygger den huvudsakliga delen, då du lägger till din berg-och dalbana. Den använder 2 mot...

3.5 ft lång K'Nex berg-och dalbana (vertikalt)

3,5 ft vertikal rollercoaster skapats ur K'Nex. Bygga tid var ca 3 timmar. Denna berg-och dalbana är en helt original design....

Dykning Eagle K'nex berg-och dalbana

här är min senaste dalbana! Jag är stolt att presentera dykning örnen, min första Eurofighter-och dalbana. DEN innehåller en cobra rulle, overbanked tur och Zero-G rulla / fat rulle. Vänligen kommentera och prenumerera!Njut!...

K'nex berg-och dalbana

min första färdiga berg-och dalbana. Det tog mig ca 2 månader att bygga, men totalt sett var ganska lätt. Jag kommer att lägga upp en video snart.Snälla, ingen kritik....

Mikro-och dalbana spår | K'nex Ball maskin sökvägen

Hej igen! Jag har för er en ny k'nex ball maskin väg! Detta utnyttjar micro k'nex rollercoaster spåret, vände på sin sida så bollen kan rulla längs det! Rätt, här är för- och nackdelar!Fördelar:• Låg friktion så bollen glider längs det snabbt• Ett br...

Drakens eld - K'nex modell berg-och dalbana

Välkommen!Många människor har frågat mig för K'nex berg-och dalbana bygga hjälp, här kommer jag att gå igenom de steg jag tog för att skapa en rekreation av drakens eld på Canada's Wonderland. Jag ska också påpeka några riktlinjer och tips jag använd...

Elektrisk ål knex berg-och dalbana

Tornado96 är tillbaka med en annan instructable av en mikro-och dalbana. Detta är min första röret stöds stil instructable. Behaga tala mig hur man gör stegen tydligare. Detta är en liten liten-och dalbana med min spår guide. Om du vill lära dig hur...

Loop. En knex berg-och dalbana

detta är min andra berg-och dalbana. Också förmodligen min sista. Jag ska starta bollen maskiner nu. Denna berg-och dalbana har en slinga som är mycket robust. Låt mig veta om du vill ha fler bilder av slingan. Det är inte svårt att bygga om. Jag kan...

K'NEX elektrisk ål 2 berg-och dalbana

DETALJER:Denna coaster är ett roligt spännande berg-och dalbana, med stavar, connecters och 20 + fötter av spår spiral och skyhöga dock glasunderlägg med två slingor i två riktningar. Detta bygga är ser ut som en dalbana byggs från "Talon Twist berg-...

PROJEKT-och dalbana

förra året tillbringade jag ett löjligt antal timmar bor efter skolan för att leka med leksaker. Min inspiration för att bygga denna coaster kommer från min extrema avsmak för traditionella klass 9 teknikprojekt. (mus fälla bil, popsicle stick broar,...

Full Throtle Knex berg-och dalbana

Hi! Jag är Tornado96 och detta är en annan berg-och dalbana instructable på min senaste knex coaster Full Throtle. Detta är den första knex LANSERAD berg-och dalbanan på instructables och layouten är mycket realistisk. Först är upp där Booster som st...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

Knex berg-och dalbana: Fire Dragon

Hej stötarna!, jag byggde en dalbana under den senaste månaden. Dess färdiga. Jag har redan gjort en logotyp och den slutliga videon kommer upp inom kort! Jag fick bara att redigera allt. Förresten, är jag nu när slutet av dalbana inte är så bra verk...

Knex berg-och dalbana: Rippin' raket 3

Hi byggare, det är därför jag inte har varit utstationering ett tag nu. Det är min första Knex berg-och dalbana har en enorm 3 fots loop och en stor kulle. Jag vet knappt något, men oavsett. Jag kommer att utstationering instruktioner om jag får 5 ko...

Helautomatiska System för Arduino berg-och dalbana

I detta Instructable visar jag hur du tar din modell berg-och dalbana till nästa nivå! Jag har älskat bergochdalbanor sedan innan jag kan minnas! Genom åren har jag såg av turer kör på nöjesparker och lärt av några proffs om hur datorsystem hålla ryt...

Berg-och dalbana kostym 2009

här är våra Halloween kostym för en berg och dalbana som vi tillsammans på Halloween dag :D Snacka om att ha rusat ;)...

DIY Minecraft berg-och dalbana

här är hur man gör en berg och dalbana...I MinecraftHoppas du njuterSteg 1: Gör i början och slutet Det första steget är att se var dina berg-och dalbanor början och slut skall. Detta bör inte använda power järnväg.Steg 2: Upp och ner Göra berg och d...