K'nex pistol med flyttbara magHej alla detta är min flyttbara tidningen pistol. Det är awesome! Den har 5 lager k'nex. Jag gjorde detta ganska mycket eftersom blå Mullet2 sa ska jag prova att göra det. Så jag gjorde, och det visade sig mycket bra. Så jag hoppas du njuta av det! Jag gjorde det som Glock modell ändå. Det är häftigt. Vänligen kommentera, betygsätta, prenumerera! Njut!

Fördelar: flyttbara mag sant trigger bekväma nackdelar: avtryckaren flyttas mycket

Min andra pistol länkar: K'nex pistol

Relaterade Ämnen

Knex pump action pistol med flyttbara mags!!!

jag har inte gjort denna pistol. Det byggdes av en vän Mrterminator. Iv'e gjorde också mp-40 med hans hjälp.Vi publicerar den MP-40 på den kanalen.länk till vår kanal: länk till den instructable: pistolen är en pistol 9 lager pump-action med flyttbar...

Knex Pistol med flyttbara Mag

detta är min knex pistol baserat på ownedintheface's knex pistol men med förbättrad flyttbara mag och förbättrad fat, Händel och strukturell integritet. Den kan skjuta blå stavar 59 fötter med flera bra band. Jag hoppas du gillar den.Steg 1: Fat och...

Knex Semi Auto Pistol med flyttbara Mag

Hej vänner,Här är en stor ny pistol. Det är en sann semi auto pistol som har löstagbara mags. Denna pistol har lite olika uppsättning upp då de flesta normala knex pistoler. För man har ingen ram rod. Pistolen använder tanken att Louis XIV kom med un...

K'nex SMG med flyttbara mag

Hej alla detta är min k'nex SMG med ett borttagbart magasin och det är otroligt. Det är främst tillägnad eller Linkin_J_Knex han är en riktigt cool kille och ni bör följa honom för mig. Så jag hoppas ni gillar det kommentera gärna, takt, prenumerera,...

Knex mp5 med flyttbara mag

min knex mp5 med flyttbara mag. Den har bra avstånd och god noggrannhet. funderar på att göra en massa vapen baserat på detta som fungerar ännu bättre. Denna pistol accepterar varje ammo. Länk till V2 här......

Första k'nex pistol, med mag

detta är min första någonsin k'nex pistol (jag anser att det mitt första som ändå), jag tror det kan vara värt att göra en instructable av. Det blev OK makt, det är inte för sårade människor, så det är för inne. Inte gå så långt, men mer gummiband lö...

Min K'nex pistol med mag.

Detta är min nya K'nex pistol!-Mycket kraftfull-Tidningen kan har +/-10 ammos-Avtryckaren är riktigt bra och inte har fått gummiband!-Handtaget är mycket confotable-Mycket exaktDet ' s en mycket bra pistol...-Guiguivinvin -...

MFGKG bult åtgärd K'nex pistol med 12 runda klipp

detta är min 4: e k'nex pistol, det är mycket kompakt med massor av ammunition möjligen en sann utlösare (jag '' m inte riktigt säker på vad en sann utlösare är men det drar tillbaka raka) den har ganska bra effekt och noggrannhet och enda jam på i f...

Första k'nex pistol (med hopper)

detta är min första k'nex pistol, och som titeln säger, den har också en tidning på toppen.Jag använde 4 gummiband, men du kan lägga till så många du vill.Fördelar:15-round MagazineSanna trigger :DGanska kraftignästan aldrig syltNackdelar:handtaget ä...

Xenon XR-21 Assault rifle med flyttbara mag

detta var ett test för att se om jag kunde göra flyttbara mags. Det är busted alla redo så jag inte kommer lägga en kompatibel...

K'nex pistol med Mag, sanna Trigger och synen bas.

Min första instructable och denna pistol är min första sucsessful göra. Det finns en syn på framsidan så du kan lägga till egna sevärdheter bekväma det kanske ser bättre utan och dess innacurate så det är upp till dig. Powe beror på din gummiband (mu...

Min nya gevär med flyttbara mag

väl jag var uttråkad med min fredsbevarare... så jag i princip gjort det längre, ändrade beståndet, används mag jag ska ha för nämnda fredsbevarare och kallade det en automatkarbin = p..hall vi gå över för- och nackdelar?FÖRDELAR:mycket bekvämbilagor...

K'nex Pistol med skal

detta är en knex pistol som använder skal för att ladda om, skalen är emellertid inte skyldig att avfyra pistolen. Om du har svårt att följa instruktioner eller vill kommentera, är du välkommen att göra så. Tack.Steg 1: Gör skal Detta är en bild av e...

Enkla K-nex Pistol med Trigger skjuter 20 + ft

Hi guys detta är min första Instructable, det är lätt och får bra utbud med bra band. jag fick ca 25ft med dåligt band, jag har inte någon #32 eller #64 band men jag är säker på om du sätter dem på det kommer att gå längre. Kom också ihåg för check b...

Knex M1911 med flyttbara Mag

detta är den första pistolen jag har gjort som använder denna typ av mag. Det fungerar ganska bra överlag. Det enda problemet är det sylt varje gång på ett tag och skjuter två omgångar om det finns för mycket tryck på mag mataren. Pistolen fortfarand...

K'nex Pistol med tidningen

Hej detta är min första instructable så gå lätt på mig. Om du har några frågor eller tips bara fråga eller berätta. Det är en stor pistol. har en hel del makt. stor noggrannhet. sanna trigger. Jag vet att denna tidning som används av en massa människ...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

K'NEX pistol / Pistol

en mycket lätt att bygga K'NEX pistol med bara grundläggande bitar och gummiband som är förvånansvärt stark och extremt kraftfull. Detta kan vara en leksak men det är mycket mer kraftfull än din genomsnittliga dart pistol så var försiktig med den.Byg...

Dubbel-fat tidningen pistol med "clip-on mag"

:DJa.Jag gillar detta nya vapen. Inga exotiska eller modded bitarFördelar:Det är ett hagelgevärdu behöver inte ladda kulor varje gång du vill använda det(såvida du inte skapar den tidningen versionen)Nackdelar:Mycket lite utrymme däremellan trigger m...