K'nex Rifle - The DestroyerJag har jobbat på något lite annorlunda, och här är det. Det är inte att olika, det är bara ett sätt som jag trodde skulle göra en torn pistol lättare att hålla utan ett vertikalgrepp. Du förstår, jag har ganska genomsnittlig armar, och när jag har byggt tidigare torn vapen, (t.ex "The Racker gevär", min egen "reglaget gevär"), min arm bara känns pinsamt håller det greppet i fronten, även om det inte finns någon där. Det beror på att pistolen har väldigt lite utrymme mellan fronten och handtag/avtryckaren. Och du inte kan hålla det som en pistol, eftersom det är mycket front tunga, och handtaget kunde bryta, (jag antar att du kunde, men det är ett gevär, inte en pistol; det är större och tyngre än en pistol.). Så är här min lösning på det problemet; Den nya K'nex geväret, The Destroyer.

Tornet är den en lång grå spö och en förlängning på framsidan av fat ger utrymme för grepp. Alla grepp kan användas; mitt grepp var bara sätta ihop i cirka fem minuter eftersom jag ville få det gjort för en instructable. Om du vill kan du anpassa ditt eget grepp. Nu, denna anknytning till framsidan av vapnet gör det mycket tunga, vilket har varit ett problem innan. Men nu detta ställer för ett grepp ger dig ett bekvämt sätt att hålla en torn pistol.

Det har en järn syn, och är faktiskt ganska exakt för upp till ca 25 fot med tre #32 gummiband. En annan uppdatering är en fungerande säkerhet. I stället för säkerhet blockerar avtryckaren flyttas, bestämde jag mig att sätta säkerheten på tornet. Pistolen kan eld, men säkerheten hindrar tornet till roterar på plats så staken kan slå en runda. Så, även om pistolen avfyras, ingenting någonsin kommer ut om du har säkerheten på.

Nu, allt detta sagt, här är några Pros och cons för andra aspekter av pistolen.

-Pro-

Mycket robust

Bra front grepp positionering (tidigare förklarat)

Bra utbud 35-40 fot.

Ser awesome

Enda klippa bit, men ganska nödvändigt

-Con-

Avtryckaren kan sylt om du inte har den trasiga delen.

Du kan inte sätta oodamo rundor i detta... den maximala storleken för en kontakt att sätta på slutet är en blå eller brun klipp

.

Lämna gärna dina tankar i en kommentar!

.

Jag kommer att göra anvisningar för detta. Bara ge mig en vecka eller two.* **

Relaterade Ämnen

K'nex Rifle: Betrayal + Internals

Hallå. Så har det varit ett tag sedan min senaste inlägget, men ack väl. Vad jag har för dig är en ganska anständig K'nex gula rod blaster. Det fungerar ganska väl och är pålitlig. Det är också snygg och kul att skjuta. Det ser ut som en korsning mel...

K'nex Skjut Action Pistol - SAP1

Jag letade lite på denna webbplats, och jag märkte det finns inte många slide-action pistoler som ser bra och fungerar bra på samma gång. Denna pistol är enkel-shot, det är ganska mäktig, och kan lätt nå 45-50 fot. Jag är mycket stolt över det och ko...

K'nex tunga Tank

Detta är en K'nex Tank som jag gjort nyligen. Det har ett helt varv kanontorn, och drivs av två gröna K'nex motorer. Jag kan uppdatera en fungerande pistol för tornet, och kanske ett sätt att fästa tornet till en motor också. För närvarande är måste...

K'nex Seattle Space Needle V2

Hej, och tack för att ta en titt på min andra version av en K'nex (inte Lego) modell av Seattle Space Needle. Denna utgåva använder Mini-K'nex och klassiska K'nex tillsammans och faktiskt kan stå på sina egna. Tornet är lik sin Lego motsvarighet, och...

K'nex SIG SG 550

Hello everyone! Detta är min senaste k'nex skapande: The SIG SG 550. Det är en modell med ett par funktioner:-Snygg (imo)-löstagbar tidskrifter-Lös trigger-Lös laddning handtag-bekväm-texturerat butt-lager-2 typer av toppar: rasade och inte-railed-et...

K'nex enda skott Pistol

så detta är min knex enda skott pistol, gjorde jag om en timme eller så, vapnet själv var inspirerad av knex_lover's "Cool enda skott" och Mepain's War Rifle.The gun bränder knex-lover's canadammo eller någon knex rod, gun spänna kloka skulle få...

K'nex Slamfire brast gevär: K2 v.2

Hej Instructables gemenskapen! Kinetic här med min senaste i en rad av innovativa K'nex vapen: The K2 v.2.En kanon mycket olik alla andra, K2 v.2 använder en två-stegs handtag pump för att avfyra fyra skott efter varandra med varje pump på en räckvid...

Bygga en Tennessee Longrifle

mina minnen av bygga en Tennesse Flintlås Longrifle.mer Klicka här: http://jimmar.hubpages.com/_3v4wkz561vqja/hub/Building-a-Muzzle-Loading-Rifle-The-Basics information om hur du använder laddar och skjuter: http://jimmar.hubpages.com/hub/Loading-and...

SnapAssualt gevär

detta är min första själv utformat K'nex pistol, The SnapAssualt gevär.Pro:PIN GuideStort magasinFalska fatFin TriggerSer storaKorrekt sevärdheter (med tillstånd av TheChemiker)CON:Hög bit räknaIbland Mag syltOm du mycket alla gillar det nog, anser j...

Remodeling: Ta bort en vägg

först i min serie av remodeling Instructables som täcker vissa gemensamma projekt jag stött på när remodeling mitt kök. Alla Instructables kan ses i mitt kök Remodeling Guide (kommer snart).I denna del riva vi ner ett par icke-bärande väggar. I vissa...

K'NEX RBLTR V.1 (Reds strid laddar Tactical Rifle) (Build)

detta är min "Leksak stavar och Connecters Contest" post #1, RBLTR (Reds strid laddar Tactical Rifle). Detta är förmodligen den mest kraftfulla K'NEX pistolen jag någonsin bygga, med intervall som når över 70 ft. Det var en rolig bygga, och är i...

K'nex C.A.R. : Compact Assault Rifle

Hi there.Min senaste K'nex skapelse är denna pistol, C.A.R.Detta står för kompakt Assault Rifle, som det skulle vara, om det sköt.Men detta är en icke-skytte pistol, jag gjorde när jag var uttråkad ett par dagar sedan.Det feautures:-Flytta laddning h...

The Phoenix- A K'nex Roller Coaster

Hello again! Detta Instructable visar min senaste K'nex berg-och dalbana, The Phoenix. Coaster modellen är en Gerstlauer Eurofighter. Specifika delar av dalbana var verkligen inspirerad av Mystery Mine på Dollywood och andra Eurofighters som såg rida...

Dagliga k'nex Assault Rifle

An Assault Rifle gjort för daglig användning, mycket tålig, medelhög effekt, nog för fältinsatser, inte mycket benägna att misständningar, just nu jag är desperat för mods så att denna pistol kan ha funktioner som andra. Jag också måste be om ursäkt...

K'NEX Gun: SMRI Infantry Automatic Rifle / kort fat gevär

The simuleras modulära gevär inledande (SMRI), så kallade själv men uppfanns av TheDunkis, ursprungligen var avsedd att "ser realistiskt men annars var [avsedd att vara] helt fungerar inte." När jag först såg forumet ämne, var jag genast imponer...

K'nex Sniper Rifle SR-70 Instructions

*************************************NOTICE******************************************Kära Instructables medlemmar, detta är inte den aktuella versionen av gevär. Den senaste kompatibel finns i länken nedan. INTE BYGGA VÄNLIGEN DETTA, DET KOMMER ATT F...

K'nex assault rifle med löstagbart magasin.

Här är min första K'nex pistol. Det är mycket stark, har en räckvidd på ca 35 fot och är mycket lätt att bygga. Pistolen skjuter gula spön. Jag hoppas jag är tillräckligt tydlig med instruktioner. Det är min första instructable.* Använder modifierade...

Z35 K'nex Assault Rifle

Funktioner-Avtagbar lagringsbar vara, Pin-Pull, hög kapacitet tidskrifter (valfritt)-Avtagbar, låsning, ett skott, brott last Magazine (valfritt)-Texturerat rumpa-Glidande kammare dörren (valfritt)-Carrying Strap kapacitet (tillval)-Vikning, Lock-Up,...

K'NEX Halo 3 dubbla SMGs och Battle Rifle

Knexfan kommer inte att sluta stressa mig om detta så jag postar detta som ett bildspel (skojar bara...). Allt detta är kopierat direkt från denna sida.Dubbla M7 hylslös SMGsJag gjorde en annan SMG och slaget gevär! SMGs är nästan exakt lika, utom nä...