K'NEX Star Wars Lambda-klass ShuttleUnderskatta inte kraften av Instructables!

-Darth Vader - episod IV

Detta instructable visar dig hur man gör en Lambda-klass transfer från Star Wars-filmer! Jag har gjort denna modell för K'NEX tävling 2015. Personligen är jag en Star Wars fan och Labda-klassen är en av mina favorit fartyg. (Jag försökte göra en Millenium Falcon, men jag lyckas inte, eftersom den har former som är svårt att göra med K'NEX)
Fartyget har flera rörliga delar, till exempel vikbara vingar (som det riktiga skeppet) och 3 torn som på modellen som har bollen-fogar. Om inte du är den flygande-runt-typ, kan du Visa modellen med en monter. Jag har gjort en anpassad information platta som finns att ladda ner. (Originalet kommer från LEGO Ulitimate samlare ange 10212)

Stegen är så följde:

  1. Delar som behövs
  2. Skrovet
  3. Sittbrunnen
  4. Montern
  5. Vingarna
  6. Församling

Varje steg har en förändrad Vader-offert att hålla teman just ;)

Du är ut och glöm inte att rösta på mig i tävlingen K'NEX :D

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'NEX Star Wars Millennium Falcon

"Du har aldrig hört talas om Millennium Falcon?"-Han SoloOm så är fallet, är att ändra! Eftersom i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde min K'NEX Millennium Falcon från ursprungliga Star Wars-filmer! Detta rymdskepp var läng...

K'NEX Star Wars TIE-Fighter

"Kan du flyga en TIE Fighter?"-"Jag kan flyga något."Finn och Poe DameronOch när du bygger denna slips för din egen, kan du lära dig hur man flyger en alltför! I detta instructable visar vi dig hur vi designade och tillverkade denna K'...

K'NEX B-Wing Starfighter från Star Wars

"Alltid passera på vad du har lärt"-YodaOch i detta instructable jag förmedla vidare hur jag gjorde en K'NEX B-Wing Starfighter från den ursprungliga Star Wars-trioligy! Jag har gjort denna modell av uppskattning av detta något "underdog&qu...

(Inte så) Mini Lambda-klass Imperial Shuttle Popsicle Stick modell

SHUTTLE TYDIRIUM, vad är din last och destination? ... >>>> ***Hej alla! Här är en instructable som tänjer gränser för meddelandestorlek möjligt för en popsicle stick modell - en Lambda-klass Imperial Shuttle från Star Wars-sagan.Tillverkas av...

K'NEX motoriserade gå AT-TE från Star Wars

I denna kompatibel kommer att jag visa dig hur man bygger en K'NEX promenader alla terräng taktiska Enforcer (även känd som AT-TE), från Star Wars-filmer och Clone Wars-serien. Modellen är helt motoriserade och kan gå över flera terräng såsom: Vinyl...

Anpassningsbara motoriserade Tree Topper med Star Wars stil

detta Instructable visar dig hur man gör en motoriserad tree topper för din julgran. Jag gjorde detta som en överraskning tidigt julklapp för min fru så hon kunde njuta av det genom större delen av December. Detta är något som kan anpassas till en st...

Vuxen Star Wars part

min man är alltid häftigt för mig, så jag använda sina födelsedagar för att visa honom hur fantastisk han är, i gengäld. Han är en Star Wars mutter och alltid har varit, så jag ville göra sin födelsedag minnesvärd sista November.Sammanfattningsvis gj...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Star Wars termisk Detonator 3d tryckt

Den mäktiga Jabba frågar varför han måste betala 50 000.Eftersom han håller en termisk detonator!Med Star Wars dagen närmar sig snabbt kändes det var endast lämpligt att mitt nästa projekt var en Star Wars en. Har redan gjort en ljussabel, tänkte jag...

Holocron: Bygga en Star Wars tumma driva

i the Extended universum av Star Wars, Holocron är ett slags AI-hjälp, telepatiskt manövrerade, information lagringsenhet. Och, visst, du kan bygga en prop version (det finns även ett kit). Eller du kan göra en fancy version med en riktig blixt driva...

Min sons utbytbara Lego Star Wars klocka

min son gjort detta klockan i lera klass när han var 4 år gammal. Se till att det är 12" i diameter eller större om gör din av lera eller trä, men du kan också använda en färdiga trä urtavla. En sökning på ebay skulle få du förborrade trä dem för ett...

Hjärtat i handen och Star Wars Valentines

detta korta instructable ger anvisningar för två olika valentines mina barn gav ut i år.Min äldsta är i första klass och min dotter är i förskolan.Båda Valentine idéer var inspirerade av Pinterest stift, och även om jag inte kunde göra det till antin...

Baby Star Wars mobil maskin

min fru gjorde flera amigirumi Star Wars karaktärer för en mobil för vår snart-att-vara-born sonson. Prinsessan Leia, Yoda, R2D2 och Chewbacca, med Millenium Falcon som centrum bit. Mitt jobb var att montera mobilen. Därför, förutom amigirumi, använd...

Skapa animerade Star Wars öppna titlar!

Hej allaI några dagar, kommer den nya Star Wars-filmen att släppas. Jag ville göra något för detta. Jag fick idén att använda min favorit 3D-rendering programvara för att skapa något som jag kunde dela här.I detta Instructable, jag ska visa dig hur d...

Star Wars Cross Stitch: Droid tossor

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med den BB-8, R2-D2 och C-3PO från Star Wars. Tossor anskaffades från Jo-Ann tyg. Designen kan också göras på en vanlig platt trasa.Steg 1: materialFärger (standard floss färgnummer)** BB-8 **Kroppen - 762...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

C3PO från Star Wars

alla älskar filmen Star Wars och minns alla de viktigaste karaktärerna från filmen. En av mina favorit karaktärer i filmen var C3PO. Den intelligent robot som Anakin Skywalker. Jag honom under 123 Design och försökte replikera honom. Det finns bilder...

Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR

"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska t...

Hur man gör isbitar för Star Wars tema, choklad, cookies och smör

detta instructable kommer att visa dig hur man gör Star Wars tema isbitar, choklad, kakor och smör. Ja Star Wars tema smör.Steg 1: vad du behöver formar av Star Wars objekt du vill göra dina skapelser av. Du kan få dem på Amazon.comFörsta steget är a...