K'nex stark Boxdetta är min version av en K'nex stark Box främst på grund av hur starkt denna lilla låda är. Det varierar i storlek men i indestructibly till att bära förmåga detta format är är 50/50 förhållande. Dess verkligen enkelt, varför jag har precis postat bilder på den.
Relaterade Ämnen

K'nex Ammo Box

Inledning:Så började det en dag när jag var uttråkad. Jag fick idén att göra någon form av pistolen ur K'nex och till försök den ute. Efter pistolen byggdes och var redo att skjuta det, insåg jag att det var konstigt att bära alla ammo för min K'nex...

K'nex - Mystery Box

Hey guys, nu istället för att göra min vanliga rutin där jag använder bilder av K'nex vapen från andra Instructables medlemmar att bygga mina egna versioner av deras och sedan skriva en recension om det men jag har gjort något helt annat.Eftersom jag...

K'nex Mini Box

Hej Sbalint fans, jag har gjort en miniversion av min k'nex box (). Det är ganska liten och inte bäst men det är svårare att göra en mindre version av något som är ganska stor.Vänligen njuta, takt, kommentera och prenumerera:) #Steg 1: Sidorna Detta...

K'nex spel Box Holder

det är min första K'nex projekt, så gå lätt. Jag tröttnade en dag och beslöt att sätta min K'nex att använda. Jag slutade med detta, en 12-video spelförpackningen innehavare gjorda av K'nex. Det är användbart för mig eftersom min K'nex inte gå till s...

K'NEX starka Vintage Van med dubbel styrning

detta är min andra instructable. Det är en van som har fyra hjul styrning och är stark. Plus mekanismen för styrningen bryter inte lätt. I dessa bilder kan ratten ligger inne van, men enkelt förlängas och lättare åtkomst. Det har även en mycket liten...

K'Nex Storage Box/låda

jag byggde detta för att hålla min Airsoft tidskrifter medan mina vapen är upp, och så länge det fungerar riktigt bra.Min DE G36C våren Rifle(Back up) fungerar perfekt med detta, så Im säker andra modeller kommer också.Jag har också gjort en med tejp...

K'nex Auto-Clicker

kolla min Knex växellåda också!Hey guys, här är instruktioner för min K'nex auto clicker. Det fungerar awesomely.Tja, låt oss gå till för- och nackdelar.Fördelar:-Lätt kan bli modded-Kan uppgraderas med en växellåda-Systemet är dold i en mycket stark...

K'nex växellåda: gör din K'nex motor 6 x snabbare!

Check out my Knex Army Knife too!Hej killar, här är instruktioner för min K´nex växellåda.Du kan öka hastigheten med ca. 6 x jämfört med den ursprungliga K'nex varvtal. Det rymmer en punch, box konstruktionen är mycket stark. Jag tappade den några gå...

Box gjord av stavarna

i detta instructable jag ska visa dig hur man bygger en låda av slats, Funna i Paris garbages (kopplad till min andra instructable, som rutan syftet är att bära bonsai runt).Här är en lista över ganska mycket allt du behöver för detta.-lister, från s...

Enkla men eleganta tall Box

Box tog ungefär en timme att slutföra. Att sätta den instructable ihop tog resten av dagen. Mitt nästa försök bör vara smidig segling. LolSteg 1: Introduktion jag har upptäckt att en enkel men vältaliga låda kan göras från alla 10 x 24 tum ombord. Hi...

12/24 volt Wind Turbine Power Station - börjar laddas batterier i 2mph vindar

Detta instructable visar hur man bygger en komplett fristående 12/24 volt vinden drivs elektrisk Generator med gamla datordelar, en cykel rullar, några trä, en spole och diverse fästen och skruvar.Vänligen rösta för detta projekt :)Efter att ha läst...

DIY fjädring träningsredskap

jag tittade på webben för suspension training idéer och såg många bra DIY idéer där ute. Men de verkade sakna vad jag trodde var rätt material och hårdvara. Detta "instructable" lär du dig att skapa din alldeles egna suspension training remmar s...

Vaktmästare redskap v2.0 (mer portabla)

Vi ofta ser människor som är handikappade och inte kunna göra arbetet ensam och behöver hjälp vid varje ögonblick... Ibland kan de fångas upp med plötslig hjärta arresteringen, urin block och många fler. Då ålderdom folket inte är i skick att de kan...

Eco Tornado skydd

medan du tittar på nyheterna idag så många amerikanerna gjorde i efterdyningarna av tornado som drabbade Oklahoma, jag var förvånad att höra att den lokala skolan hade inget tornado skydd för barnen. de hänvisas till kostnaden. Det är en sorglig men...

Att göra en enkel låda

IntroI detta projekt, kommer jag att visa dig hur man gör en enkel men stark box, utformad för att lagra allt från verktyg till tunga material. En perfekt lösning för workshop lagring.Eftersom verkstaden var översvämmad i alla typer av skräp, materia...

LEDDE longboard! LED skateboard version 4!

jag vet jag har sagt jag var klar med led skateboards eftersom jag vill flytta men jag var tvungen att förbättra min longboard innan jag lagt allt att vila! Jag använder min LED longboard mer än min andra LED skateboard helt enkelt eftersom jag är mi...

Enkel Post Gate med låsa mekanism

Mina föräldrar ville ha en grind som inte touch huset & som gardneren kunde öppna från utsidan och insidan som att mannen de anlitats för att göra det gjorde ett billigt jobb. Så efter en månad av tänkande, detta är vad jag kom medSingle sided staket...

Mega utrymmessnål DVD förvaring

jag är inte så mycket "lågteknologiska" som "no-tech"-min enda makt verktyg är en sladdlös borr (fortfarande ganska ny) så jag måste leta efter nr-tech lösningar på de flesta problem. Detta är min första Instructable, så postive kritik...

Heisenberg blå Meth Iphone 5 sakframställan med gjutform och klara blå plast

kan du nu beställa en av dessa handgjorda fallet härhttp://nuproto.com/blueicecase.htmlJag varit utforma fall under lång tid.Du kan se mitt fall och min slim plånböcker här https://www.shapeways.com/shops/amznfxJag velat alltid göra en gjutform så ja...