K'nex Tower 56'här är en 56 fot höga K'nex tornet som jag gjort med tre av mina vänner. Jag konstruerade alla tower delar hemma dagar innan och vi transporterade dem till en närliggande gård där vi byggt det bredvid en silo. Först gjorde vi en nivå träbotten på botten av silon för att sitta på. Vi hade då en person gå på stegen (med en sele) för att ansluta bitar av torn, två personer på marken att förbereda avsnitten och tå dem till ett rep att höjas, och en person ovanpå silo att dra delar upp. Inom två timmar hade vi upp det upp och tas ner. Mycket få bitar bröts i hela processen. En video av det faller kan ses med filen nedan.
Relaterade Ämnen

K'nex - andra vinkeln: triangle tower

bygga torn med k'nex är cool, men svårt när du låg på bitar.Med detta instructable jag ska försöka att visa ett alternativt sätt att bygga ett k'nex torn då den välkända kvadratisk formen.Handboken består av nästa delar:Bygga den grundläggande formen...

K'nex Triangle Tower

detta är den video som går med den "K'nex - andra vinkeln: triangle tower" instructable.Det visar min triangle tower jag gjorde i augusti 2009. Det nådde upp till 9m 38cm.Mer information om youtube beskrivningen och den instructable....

K'nex CD Tower

Detta här är en uppsättning instruktioner för hur man bygger din egen CD tower. Jag vet att det finns många sätt att gå om att göra det, men för detta en, jag införlivat panel bitar. Jag försökt till gå för en mycket kompakt konstruktion. Det är därf...

K'nex inte-så-Small Empire Estate

Tja, är jag tillbaka med mitt största projekt någonsin - inte-så-small K'nex Empire Estate tornet! Stående på gott över fyra meter, kunde inte det passa i mitt hem, så jag var tvungen att bygga den på min balkong. Jag har skrivit det i K'nex tävlinge...

K'nex pariserhjul

detta är min första Instructable. Det är för en 234 cm (7,68 ft, 92,1 i) tall K'nex pariserhjul.Jag hade ofta problem med K'nex ferris hjul, eftersom det är svårt att hålla tornen stark, när de bara är anslutna med en svart stång.Denna pariserhjul ha...

K'NEX stora tornkran

mitt första försök att bygga en tornkran från K'NEX.Specifikationer:Höjd från golvet till masten: 200cm/79 inches; om inte för tak höjd begränsningar, det skulle ha varit 215cm/83 inches tallJib span: 160cm/63 tumTotala: 240cm/94,5 inchesBasdiameter:...

Dick Heijboer nya K'nex element

Hej alla!Detta är min nya guide till K'nex bollen maskinelement.Jag kommer även uppdatera denna guide med fler element senare, så var noga med att kolla upp det!Alla element är designade av mig, men känn dig fri att använda dem för egna ändamål.Steg...

Retrograd-A K'nex Ball Machine

damer och herrar (och Instructables roboten också), jag är stolt att presentera min fjärde ball maskin på denna webbplats. Retrograde innehåller alla kunskaper och inspiration jag har fått hittills. Retrograde innehåller dessutom vissa helt nya eleme...

Dubbel kedja hiss hiss, K'nex ball maskin hiss

Hej alla, jag är glad att presentera dig min nyaste K'nex boll lyft. Hoppas du gillar.Steg 1: Ingången del Steg 2: Tower del Om du vill bygga hissen högre upprepa denna del.Steg 3: Exit del Steg 4: Hiss del 55 kedja delar som behövs.Steg 5: Motor del...

K'nex Ball maskin labyrint Mania med instruktioner

Hej! Efter att bygga många boll maskiner från denna webbplats, har jag äntligen skapat min egen. Denna boll maskin är omkring 2 fot 2,5 inches tall (0,67 meter hög) och 1 fot 1,5 inches bred (0,34 meter bred). Detta tog ca en och en halv dag att skap...

K'nex böja spö Launcher

Hej!Böja spö Launcher är en ny typ av K'nex boll launcher. Launcher gör inte använda gummiband, i stället, som namnet antyder, det använder en böjd stav för att starta bollar. Detta eliminerar behovet för att ersätta utslitna gummiband.Vissa grundläg...

K'nex hammare Lift

Hej!Detta är min nya (och första) k'nex liftsystem. Jag kom upp med denna idé, eftersom fysiklärare visar oss effekten när något som är tung (hammare) träffar en ljus - vikt sak. (en liten boll) Så jag gjorde detta system med k'nex, och detta är resu...

K'nex Micro boll Launcher Lift

HI!Många människor har sett Shadowman39's boll launcher lyft från sin uppdatering av katastrof. I en kommentar i detta forum ämne sa han han skulle göra en Instructable att lyft när han slutade Cataclysm. Jag har ökat från Rippin' raket uppsättningen...

K'nex semien-Circle lyfta

Hey peeps! Tornado96 här att ge dig en instructable av halvcirkeln lyft från min boll maskin, Dragon pärla. Detta är en mycket enkel hiss men användbar om du vill se något lite mer spännande än en kedja hiss och inte har en otrolig mängd bitar. Den ä...

K'nex Shredder lyfta

tack till Shadowman39 för Featuring detta lyft i sin Guide till K'nex Ball maskin lyfter!Länk till Guide till K'nex Ball maskin hissar:Hej, ska idag jag visa dig hur man bygger Knex Shreder lyft. Det finns en hiss som jag uppfunnit som använder stjär...

Projektet fritt fall K'nex Ball Machine

http://www.youtube.com/watch?v=reu9IaEdPXsDetta är min första bollen maskin. Det är en måttlig storlek maskin med två vägar. Det finns fem elementen i hela sin kurs och står ca 2,5 ft lång. En video ska läggas ut inom kort, om jag har tid att göra en...

Projektet IMMEUBLE K'nex Ball Machine

här är det, min (tredje) helt ny K'nex ball maskin. Här är litet svårare än de andra. Ett fåtal personer har begärt jag göra instruktioner, så utan vidare vänta...Projektet IMMEUBLE!Bitar:Grå stavar: 5Röda stavar: 41Gul stavar: 113Blå stavar: 219Vita...

San Francisco Bay Bridge K'NEX modell

The Bay Bridge, byggdes i San Francisco över San Francisco Bay. Också, denna bro byggdes till med stativ en jordbävning. I denna svårlösta, jag kommer att visa dig hur man gör en modell av bron ur K'NEX.Steg 1: Övre/nedre däck What you need:4 lila ko...

HELLIVATOR (drop tornet från mikro-k'nex)

Detta är min första self-made projekt från k'nex häxa är högre än 1 meter 20Jag har gjort detta torn orsak jag verkligen ville göra en droppe tower ut av kn'ex.Ledsen för kvaliteten på videon.Vi har helt enkelt ingen bra kamera....