Kain bladet från övernaturligaJag kunde inte motstå. Säsong 9 av övernaturliga kom på och Dean fick en annan cool som fan (se vad jag gjorde där??) vapen för att döda demoner med. Som det skulle hända, jag ville göra detta blad och gjort två av dem.. Om du planerar din egen Dean cosplay, demon jakt eller bara en cool vägg post, här är hur:

** Varning: Låtsas inte sticka någon med detta, tänderna är vassa och kommer att skada **

Se Steg
Relaterade Ämnen

Första bladet DIY | Övernaturliga

Om du är en övernaturlig fan som jag är, är jag säker på att du kommer att vill att cosplay någon gång!Så har jag kommit fram till det perfekta sättet att göra ett billigt alternativ på första bladet för ett Dean Winchester cosplay!Detta är inte lika...

Övernaturliga korsstygn: Dean's Outfits

Cross stitch mönster (i excel och bild form) för de olika outfits Dean bär på övernaturligaSteg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)** För alla (utom Lederhosen) **Hud - 945Hår - 975** LAJ...

Övernaturliga korsstygn: Team fri vilja (+ Crowley)

Två korsstygn mönster (i excel-form) för en övernaturlig cross stitch med Team fri vilja (+ Crowley). Först visas ovan. det andra mönstret är en Destiel variant.redigerad för att lägga till: en variant som visar Dean innehar sin andra sanna kärlek, p...

Lektioner av en kniv - att göra det ultimata bush bladet

"Vilken kniv är bäst?"Varje äventyrare, trekker, jägare, överlevare eller geek blir förr eller senare inför en, enkel, haunting frågan: "vilken kniv är bäst?"Tro det eller ej, men dessa fyra ord jagade mig för många, många år. I början...

Göra en enorm, episka kniv "Dolphin bladet" för endast $8 (små svärd)

Strömmande konst, design och gaming på twitch lever nu! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^- http://www.twitch.tv/soulis_greyHär är en tutorial på hur man gör en ganska lätt, men ändå awesome användbara blad...

Gör en kökskniv ur en gammal cirkelsåg bladet!

Detta är den andra kniv jag har gjort. Först var mer av en bekämpa kniv och finns här. Jag har beslutat att göra en kökskniv för den här gången. Kniven var ganska lätt att göra, och var helt gratis! OK så tillräckligt småprat kan komma till att göra...

Angel blad DIY | Övernaturliga

När jag söker DIY Angel bladet jag hitta handledningar som använder riktig metall eller polymerlera, och jag inte vill använda någon av dessa saker så jag kom upp med min egen väg!Om du vill titta på min YouTube tutorial sedan klicka här och prenumer...

Demon Blade | Övernaturliga

Om du någonsin velat cosplay som Sam Winchester då är denna tutorial för dig!Det är det enklaste sättet att göra en Demon Blade från grunden för nära gratis!Om du vill titta på min YouTube tutorial Klicka på denna länk, eller om du vill se våra Sam W...

Demon muddar - övernaturliga

Säsong 8 övernaturliga Demon muddar.dessa manschetter göra demoner stanna kvar som bra valpar! ;)Steg 1: Trevlig bilder några pics och skärmdumpar från scener av SPN när Crowley fångas med demon kedjorDetta sätt jag kunde göra några litte skisser att...

Bladet av kaos-God of War

jag gjorde dessa replika blad för sex år sedan när jag var sjutton år. De är gjorda efter min favorit spel God of War (för de som inte vet). De är inte perfekta men jag tycker de är ganska bra för ett första försök med vilka verktyg jag hade (pussel,...

Mini överlevnad kniv tillverkad av en gammal såg bladet - Jimmy Diresta inspirerade

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka är det dags för ett nytt afternoon projekt. En sak som irriterat mig ganska länge när att göra pocket survival kit var att jag aldrig hade jag en fast kniv som skulle passa in i en liten mynta tenn. Jag vet a...

Göra arbetar Assassins Creed replika dolda bladet (mycket lätt)

Hej killar och tjejer,Detta är min första steg för steg instructable så om jag gör några misstag, vänligen ta hänsyn min betydande oerfarenhet skriftligen instructables.Detta är en Assassins creed inspirerade dolda blad som bärs av mördarna på handle...

Anpassade såg bladet hantera gjorda med formbar plast

för denna Intractable, vände jag mig till min pappa för inspiration och genomförande. Förra veckan jag köpte några InstaMorph formbar plast på Amazon och har letat efter saker att göra med den. Jag gjorde ett par söta funktionell konst saker med det,...

Flytande bladet av tre öknar

se till att rösta på mig i tävlingen Epilog . Cutting former av kortet är smärta, så jag behöver en laser för att göra det åt mig!Jag har ägt en uppsättning samurai svärd för en kort stund nu. De sitter fint på min hylla, och är en stor display. Jag...

Hur man byter bladet på en 9 tums bandsåg

Steg 1: Måste du först koppla ur sågen. Då måste du köpa ett blad för att få plats på bandsåg, bryter en 59,5 tum blad, du sedan neet öppna sågenSteg 2: Du behöva lossa toppen pully med spaken på rygg då satte sedan bladet på trissanSteg 3: Du måste...

DIY Mini såg bladet fäste för roterande verktyg

Jag köpte nyligen en roterande verktygav Pro's Kit och jag köpte bilagor som borr, slipning och slipning bitar, sågblad. Jag var också ute efter en saw blade fastsättning och det var ganska dyrt för mig runt US$ 31.25 (RM100). Som det roterande verkt...

Hand såg med fram-och tillbakagående såg bladet och 1 x 2

Hand såg från ett återgående såg bladet och 1 x 2 pinjeskogen.Delar:1. fram-och tillbakagående såg2. träbit 1 x 2 pine, kanske 6 till 8 inches lång3. 1,25 trä skruv; Jag föredrar torx (T-25 i detta fall)4. buntband.Steg 1: Koppla Blade till trä Med h...

Såg bladet Keeper

detta är den nya 10 tum Freud fina finish blad jag köpte för $2 på en loppmarknad. Jag vill göra en blade keeper för det så jag inte riskera skador på hårdmetall tand.Nära 5/8 tum arbor hålet ser du två plana brickor. Deras yttre diameter är rätt på...

Att göra Rune bladet

Detta är mitt inträde i nuvarande trä tävlingen. Jag gjorde detta svärd från grunden av en enda styrelse och några naglar här och där. Som alltid jag inte kommer att ge några mallar eller mönster för detta, gör jag detta att främja kreativitet i andr...