Kakao mugg Marshmallow dyker/omröraredessa små muggar varm choklad på en pinne är en verkligen bedårande. Koppla ihop dem med en festlig mugg och paket av varm choklad blanda, sjal den upp allt i cellofan eller omslagspapper och du har en perfekt handgjorda semester gåva, bra för alla åldrar! De är super lätt att göra, med enda marshmallows och några smält choklad eller glasyr och dekorerade med strössel. Du kan äta dem bort av pinnen, eller rör ner dem i din varm choklad!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Sockertopp omrörare

Pepparmynta och choklad är vanliga kombinationer under vintersäsongen. De verkar bara gå ihop som jordnötssmör och gelé. Jag frågade mikeasaurus att hämta mig lite polkagrisar i en bild och han slutade ta tag mig två lådor så jag visste att jag skull...

Spooky Marshmallow dyker

Bus eller godis? Trick-or-treaters kommer att vara säker på att njuta Spooky Marshmallow dyker! Dessa behandlar är snabb och enkel att göra och fungera som ett roligt sätt att fira Halloween. Spooky dyker är marshmallows doppade i choklad. De kan var...

Pumpa krydda virvlade Marshmallow dyker

hösten = pumpa krydda säsongen!Dessa mjuk vanilj och pumpa krydda virvlade marshmallows kommer att ha alla dina gäster snackar!Marshmallow är faktiskt mycket lätt att göra. Det är rörigt, så var beredd att slicka fingrarna...Ingredienslistan för pump...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...

Hur man gör en Cocktail omrörare snigel

lära sig hur man gör en cool snigel ur en cocktail omrörare....

Fotboll Party Cupcakes & Marshmallow dyker

Superbowl kommer upp snart och jag trodde vad bättre än att göra några fotboll party muffins! Så jag tog min mamma och vi gjorde en D.I.Y. handledning på dessa läckra behandlar. Vi hade så roligt att göra dessa. Vi gjorde också fotboll marshmallow dy...

Ta bort funktionen värme från en Corning PC420 värmeplatta omrörare

detta instructable innebär ändring av ett laboratorium instrument drivs av huvudspänning. Om du väljer att göra dessa ändringar, kommer att ni stödja det fulla ansvaret för dessa ändringar. De instruktioner som beskrivs här kommer troligen inte garan...

Växthusgaser från trä omrörare

Välkommen till min instructable!I detta ska jag visa dig hur man bygger en lätt och enkel men effektiv växthus för mång--cell växt fack. Detta växthus kan användas för att fälla fukt, fukt och därmed förkorta fröet grobarhet processen.Färdiga växthus...

Computer Fan omrörare Plate

spara $500 genom att göra denna enkla omrörare platta med hjälp av en dator fläkt! Mine fungerar bra för omrörning kemikalier och lösa saker.Steg 1: delar Samla en dator fläkt, ungefär 6 eller 7 "av 6 eller 7". En lagerplats, ca 15" av 10&q...

Kaffe omrörare christianwahlberg

jag vet inte mycket om instructables, detta blir min första en, men detta är en kaffe omrörare minigunlevererar7-kaffe omrörare4-tiny gummiband (jag använde de som går på min tandställning)1-batteri (jag använde 3.7V li-ion från en telefon1-elmotor (...

DIY-musikaliska Instrument med kaffe omrörare

Hej idag Im kommer för att göra en återanvändbar sak ur kaffe omrörare är det mycket lättSteg 1: Vad behöver du 4 kaffe omrörare, en sax, lim jag har lim så jag använder tejp men jag rekommenderar att använda gkueSteg 2: Steg 1 Skär alla kaffe omröra...

Magnetisk omrörare kokplatta

en magnetomrörare kokplatta är en mycket önskvärd utrustning för arbete med kemikalier ochlösningar. Kommersiellt tillverkade versioner kan kosta $ 200 eller mer och ligger utanför budgeten för de flestahobbyister. Ett billigare alternativ är att byg...

DIY omrörare/värmeplatta

alla forskningsområden, fysik eller kemi eller biologi, kommer att kräva någon gång i tiden en omrörare och eller en värmeplatta eller en omrörare värmeplatta combo. Dessa saker är ganska dyra även när de är barebones enheter. Om du vill ha en som ha...

DIY bärbara magnetisk omrörare i aktion!

Detta är en omrörare som jag gjort tidigare för mitt experiment är det en mycket vanliga apparater i laboratorium. Även om jag har den kommersiella en, gjorde jag detta att tjäna demonstrationen där portabilitet är kritisk. Jag hoppas du kan få en up...

Hur till DIY egna magnetisk omrörare V2 (bättre än första versionen)

när jag har publicerat först instructable om hur man gör en magnetomrörare och efter den konstruktiva kritik har jag beslutat att göra en ny magnetomrörare, en förbättrad en.Då jag börja forskningen för vilka material ska jag använda för det. Jag gör...

Magnetisk omrörare med kokplatta för <>

en magnetomrörare med en kokplatta låter dig blanda och värma lösningar med lätthet. Dessa är vanligen används i kemi klassrum och kosta uppemot $160! Men jag ska visa dig hur man bygger en för mindre än $30.Steg 1: Delarna Dessa är obligatoriska del...

Episode #5 Marshmallow dyker, smuts tårta och hem gjorde gelé maskar

Hej killar, detta är Leah, och detta är Lena, vi gjorde bara marshmallow dyker, smuts kakor och hemlagad gelé maskar precis i tid för halloween. Prova dem och låt oss veta vad du tycker! Lämna oss lite kärlek genom att lämna oss några kommentarer! :)...

Hur man gör en lätt färg omrörare

du kan göra en färg omrörare från en trasig plast duk hängare. Omröraren kan kopplas till en borrmaskin och mix färg eller något annat som måste blandas snabbt....

Paint eller gips Mixer aka omrörare - 3D AutoDesk Inventor 2012 filer

om du inte ser den.Min andra InstructableNu gjorde du.Tja en bra Hej igen och wow, jag är glad att mitt projekt samlat lite ånga, 3D-utskrifter är en motor och människor som kommer tillsammans runt projekt som klarar av att faktiskt ta verkliga behov...