Kan konst: Ett sätt att återvinna vissa plåtburkarvi alla använder vissa konserver från tid till annan. Och vi alla använda förmodligen tomma burkar för ett syfte eller en annan. Detta instructable visar hur man dekorera burkar som ska användas som arrangörer för blyertspennor, pennor, penslar, etc. Det är en enkel sak att göra, och barnen skulle framför allt ha kul att göra sina skapelser.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En cool sätt att återvinna vissa ölburkar

för några veckor sedan köpte jag en ny värme luftpistol. Ganska billigt kommer men med endast 1 byte munstycke. Jag ber säljaren att jag vill köpa några replacement munstycken. Han sa att han inte har en och jag måste göra mina egna. Okej. Min slogan...

Evighet ljus - en bättre Joule tjuv att återvinna din gamla batterier

Första sakerna första!Jag vet att stjäla idéer och mönster är gemensam praxis i dessa dagar.Alla kan använda denna krets för egna projekt men om de används på något sätt för kommersiella produkter vill jag ingå i lönen!Jag är inte girig och erbjuda m...

Skapa en Joule tjuv LED ficklampa eller nattlampa genom att återvinna en Kodak engångskamera.

Efter att ha sett information om Joule tjuv LED drivrutiner på internet bestämde jag mig för att försöka göra dem. Efter att få några fungerande enheter började jag experimentera (som jag brukar) med olika källor av delar från föremål jag kan återvin...

Ett sätt att täcka kraftfulla neodymiummagneter

neodium järn bor (NIB) magneter är extremt kraftfull. Även måttlig storlek kan vara otroligt farliga att hantera i början.I detta projekt jag visa ett enkelt, Billigt, relativt effektivt sätt att täcka 2-tum (5 x 2,5 cm x 1 cm) NIB magneter. Denna st...

Ett förstoringsglas att bära runt

Jag har velat ha en bra förstoringslins att släppa till min verktygsväska för ett bra tag. Jag hittade aldrig något som passade mig. Jag ville ha en bra glaslins, och jag ville att det skulle vara skyddade i min verktygslåda. Jag hittade några trevli...

Hur man kan utveckla ett tecken

Vad gör en utvecklad karaktär?Från Truman Capote karakterisering av Richard Hickock och Perry Edward Smith i romanen landmark, I kallt blod, eller HBO serien True Detectivesdetektiv Rustin "Rost" Cole (som spelas av Matthew McConaughey), det är...

Hur till Diy en liten låda att återvinna sopor för tabellen

Det är alltid smutsiga och rörigt när vi Diy något på ditt arbetsbord. Om det finns en monterad under tabell lilla lådan som skräp, skadad hud fragmentering tråd in sopas bort och hålla tabellen ren. Du kan även sätta vanliga verktyg i en låda och hö...

Kan konst: Pebble burkar och andra läckerheter

på grund av intresse för min instructable:; Jag var snabb att hitta en annan användning för konservburkar. Detta instructable visar slutresultatet av den kreativa processen... från tomma konservburkar och plastburkar till komplett, användbara konst/t...

DIY blacksmithing - konvertera din Grill i en smedja sedan använder den för att återvinna metallskrot i verktyg

Smidesvisningar på grillen? -Ja, den här verkligen arbeten!Här är hur du kan göra den kvalitet stål som finns i cykeldelar live på, genom att utforma det in bladen för att skapa användbara verktyg. Bästa är dock att detta kan göras på en vanlig Grill...

Att göra ett talande minne att "skydda" dina data.

Först och främst måste jag göra en varning innan jag börjar detta "ilbe. Detta begrepp är, på något sätt, ett sätt att säkra eller skydda dina data på ett USB-minne (det är därför jag satte "skydda" inom citationstecken i rubriken.) Om du f...

Hur kan man vara frisk genom att äta

människor kan bli friska genom att äta mat. De finns många varianter av hur man kan välja rätt och hälsosam mat för dem. Först av allt, beror det på vilken typ av mat du äter som vegetarianer eller kött-tarians. Börja leva ett hälsosamt liv först gen...

Hur att möblera ett kontor utan att bryta banken

köpa inventarier och möbler för ett kontor kan vara ett dyrt, speciellt om du köper allt nytt. Eftersom de flesta typer av möbler förlorar värde den minut de är sålt, kan du hitta erbjudanden på möbler till ditt kontor. Ju mer sparsamma du är, desto...

Ett barn projekt att ger tillbaka

jag har undervisat i 14 år men på bara 2 skolor. Båda skolorna har whats kallas i vår stadsdel "innerstaden" status. Detta betyder inte att vi är i en storstad, det innebär att ett betydande antal elever lever nära fattigdomsstrecket. Många av b...

Inte bo en natt på ett hotell utan att titta på detta DIY!

Om du inte kan se på videon ovan, Klicka här för att gå till sidan YouTube!Detta instructible kommer att lära dig att kontrollera din hotel lakan innan du bo i ett nytt hotellrum att se till att de har ändrats.Varje rum på ett hotell är tänkt för att...

Ett sätt att ta bort en strippad skruv eller bult

om du har en skrapat skruv eller bult och huvudet är lättillgängligt, detta är det bästa sättet jag har hittat i att ta bort den. Denna metod är bra när du inte har specialverktyg för att ta bort sådana saker. Allt du behöver här är roterande verktyg...

Hur man kan kasta ett spelkort som ett proffs

Detta är en handledning om hur man kan kasta ett spelar-/ visitkort som ett proffs. Det är ganska lätt, men det tar lite övning att få snabb och korrekt. Det finns massor av youtube-videor på internet av människor gör vansinniga trick skott och greje...

Hur man kan inreda ett hus

Hej. Jag har inte skrivit något på två veckor så hoppas du kommer att gilla detta instructable. Det kommer att visa dig hur man kan inreda ett hus. (På mitt sätt)Hoppas du njuta av det!Steg 1: som du kan se detta är en tråkig hus Det ser enkel och tr...

Ett sätt att vika papper att binda utan staples

Här är ett sätt att bindande papper utan klammer eller någon enhet.Jag hoppas du hittar det praktiskt.SkålMike...

Knäcka ett ägg utan att göra en enda röra!

Detta instructable visar dig hur att knäcka ett ägg utan att göra en enda röraSteg 1: Samla material som behövs Du behöver:1 äggEn skålEn knivSteg 2: Knäcka ägget 1. plocka upp ägget2. Håll ägget i ena handen3. plocka upp kniven med andra handen4. gö...