Kan Pi-top RaspberryPi laptop agera som en RaspberryPi?Pi-toppen är en RaspberryPi bärbar dator som kommer som ett kit du bygga själv. Kvaliteten är mycket bra och jag var kunna slutföra bygga i mindre som en timme. Jag gillade särskilt bilden ut panel som gör det enkelt att komma in, och styrplattan är till höger på tangentbordet i stället för under den. När maskinen var igång började jag att hitta problem med driften direkt. Deras hemsida är nästan värdelös och detta instructable är mitt försök att förklara hur jag gjorde lagen om Pi-top som en normal RaspberryPi. Ingen av denna information finns på deras webbplats. (pi-top.com)

Det första du kommer att märka är att två av USB-portarna omfattas av fallet. De används av tangentbordet och Wi-Fi dongle. Ethernet-porten är också omfattas.

Nästa steg är inloggning, som omfattas av nästa steg

Se Steg
Relaterade Ämnen

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - TabScale kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - ChainTab kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Trä laptop stand som ser snygga och moderna

DIY trä Laptop StandFull tutorial finns på YouTube härhttps://www.youtube.com/watch?v=nye3NRyQmj8Göra detta trä laptop stand att ser eleganta och moderna, denna video visar dig träbearbetning tekniker inklusive använder en router tabell och tillämpa...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - specialitet kategori (avancerat)

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

En handhållen mobil staffli så kan du måla när som helst och var som helst

jag tycker om teckning och målning utomhus men inte besväret med att transportera och ställa in ett staffli och min konst leveranser. Detta projekt var inspirerad av en önskan att rita och måla praktiskt taget överallt på ett ögonblick. Med handhålle...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - TabMail kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Soda kan (Pop-top) kedja/skala Mail - PopScale (avancerat)

Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisida och en om sidan talar om hur min Soda kan ringbrynjor kom till stånd. För referens alla mina vävar är original och jag har endast sett 1-2-format...

Att göra en knapp agera som en hävstång / T-Flip Flop i Minecraft 1,5 +

här är ett sätt att göra en knapp fungerar som en hävstång i Minecraft 1,5 +....

Hur man kan använda ett måttband som en rak kant - Build.com 30 andra tips

inte har en rak kant nära av? Var inte orolig! Här är ett snabbt och enkelt tips på hur man använder ett måttband som en rak kant....

Bygga ett dubbla justerbara nätaggregat med begagnad laptop laddare

De senaste åren jag har fokuserat på Arduino projekt där en USB stickkontakt med 5V utgång är nästan den enda makten leverans att jag behövde. När jag startat ett projekt för några månader sedan att generera ljud vågor med en Arduino jag behövde ett...

Skära ner ett träd i bitar

följande innehåller några tips som kan användas i samband med att ta bort ett träd begränsningar:a) avlägsnande av en personb) ingen kedja såg (återgående såg)c) träd kan inte fällas i ett svep (miljö för trångt)Det finns många goda referenser för bo...

Utmätningsbara Touchscreen Stylus

jag har sett flera instructible en på detta projekt men jag har ännu att se en som kan koppla och koppla från du enheten. Så, jag skapade en.Du kommer att behöva3/4 tum (tror jag) koppar röret3 Q tipsEn gammal hörlurskontakten med tråden (jag fick mi...

Hur man bygger en byggnad

Det är ganska enkel och lätt att göra! Här är en länk till vår grupps hemsida att kolla in vad själva byggnaden skulle se ut.Hemlösa servrarSteg 1: material När bygga en byggnad det låter lite konstigt i början, men varje byggnad är anpassade på sitt...

Låsa upp V7 navigering 1000 GPS

låsa upp Windows CE miljön på en V7 navigering 1000 GPS-enhet.V7-1000 är en stor, låg kostnad ($300 kan), och bärbara GPS. Ur lådan inkluderar den stora funktionen en MyGuide navigationssystem, en MP3-spelare och en filmspelare (stöder DivX).Det finn...

Multiceiver nätet NRF24L01 +

Om du är här, du vet förmodligen i princip är vad en NRF24L01 + enhet. Om du har ett gäng av dem och få dem hugat upp ordentligt, kan du teoretiskt skapa ett trådlöst nätverk Arduinos (eller andra MC-enheter). Låter enkelt, rätt? Jag hoppas det blir...

En iPad / Tablet PVC stå vem som helst kan göra!

Detta instructable utformades så att du kan använda din iPad eller tablett i sängen, sitter på golvet eller på ett bord. Det är något som även någon i en lägenhet kan göra med bara några grundläggande verktyg. Jag kan nu bekvämt att använda min iPad...

Rakning kan säker (som fortfarande skjuter skum!)

Detta är något jag har velat göra ända sedan jag såg Jurassic Park sätt 1993.Jag menar, som inte behöver en plats att gömma sin orättfångna dinosaurie embryon?Jag vet att jag gör, det är säkert.Så jag fick äntligen runt för att göra kan min egen rakn...

Enkel Generator som kan driva LED-lampa

detta är min första instructable så behaga bli slag med kommentarer.Också ledsen för den dåliga bildkvaliteten.Detta är en instructable som talar om hur man gör en enkel elektrisk generator med endast en motor, LED-lampa och ett hjul.SAKER DU BEHÖVER...

Min 1€ antispionprogram som kan slå miljarder dollar statsunderstödd malware

Trött på dåliga regeringar spionerar på oskyldiga människor utan anledning?Trött för att se något sånt här?http://www.theguardian.com/World/2014/feb/27/GCHQ...Trött för att se hur lätt du kan hitta en råtta virus som kan (ab) använda webkameran (som...