Kände Ball mattajag första gången såg denna typ av matta i en design magazine, det kallades hö Pinocchio matta. Det var underbara filt bollar gjordes från färgglada ull som fick dem att se gillar tuggummi bollar. Jag var tvungen att ha det, men prislappen var ~ $1000 Cdn. Jag har gjort några kände bollar innan så jag tänkte att jag kan göra denna typ av matta mig. Även om processen att göra denna matta var ganska lätt, tog det mycket tid; först tovning bollar sedan sy dem tillsammans. När jag kolla datumet för de första processen bilder jag tog, hade jag börjat i maj 2011 så det tog mig nästan ett år att sätta detta tillsammans.

Jag beslutade att inte använda ljusa färger som Pinocchio matta hade eftersom uppriktigt sagt inte skulle det verkligen matchar inredningen i min lägenhet. Jag använde främst olika nyanser av brunt och vitt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Småskaliga trä pixel konst (v2)

detta instructable är en uppföljning till mitt tidigare, som handlade om att göra pixelart av trä, tillräckligt liten så kan du dekorera ditt skrivbord med det. Målet med detta instructable är fortfarande samma, men metoden är helt annorlunda. I den...

Skapa en gosig minne Quilt (cat ingår ej)

Ibland vill du föreviga en person, en plats eller en viss dag på ett sätt som gör det materiella och taktila. Detta Instructable förklarar hur man gör det i form av ett täcke. Ditt minne Quilt kan infoga bilder av din sällskapsdjur eller favorit film...

Wu-Tang kan: Interaktiv Tipping

Cash regler runt omkring mig.C.R.E.A.M.Få pengar.Arduinos dyker upp överallt. Även i rymden. Men hur är ödmjuk spetsen burk?Nej.Arduino projekt ger Wu-Tang Clan den respekt de förtjänar?Inte ens i närheten!Rättelse.Det är vad det handlar om.Interacti...

Majora's Mask (från den "Legenden om Zelda - Majora's Mask" för N64)

Alltid velat vara som rolig skalle-Kid gått galet (på grund av en ond Mask det älskar att bära) från The Legend of Zelda - Majora's Mask?Jo, bra för dig, eftersom jag gjorde. Jag älskar detta gamla N64 spel och jag byggde min egen mask. I detta instr...

Mr Jaquel Costume (moderna dag Anubis)

några år sedan jag läste romanen Amerikanska gudar av Neil Gaiman och i det Anubis (en forntida egyptisk gudom) är i moderna tider vid en begravning salong förbereder döda deras begravningar (och går under namnet herr Jaquel). Bilden av Anubis bär ko...

Enkel vägg Theater Rack

Theater rack kan vara mycket bullriga och störande att dina filmupplevelser... här är hur man fixar det.Jag ville ha mitt teater rum vara rena en lugn. Denna vägg Rack gör allt för att finnas var som helst du väljer. Jag valde att sätta mig i en vägg...

Home Theater projektorn skärmen på en Budget

om du vill göra en snygg, bra kvalitet projektorn skärmen och du inte vill spendera mycket, detta är ett bra sätt att göra det. Min totala kostnad för skärmen var omkring $50. Jag lägga inte exakt. Jag fick några av mina idéer från andra instructable...

Blodbad! ansiktsmålning.

Detta var kul.Steg 1: disposition Med en vit eyeliner jag beskrivit min idé.Steg 2: röd Fyll i runt vita med röda.Steg 3: ögon Fylla i ögonen med vit.Steg 4: Detaljer Med matt svart ögonskugga jag la det runt vita ögat bit, och jag lade också till en...

Döda bruden SFX makeup

Jag beslöt att göra en död zombie brud sak... så... Ja. Nej.Steg 1: smärtsam så att börja jag cutten enorma på mitt ansikte. För att göra det jag använde bomullstussar och flytande latex för att göra detta.RIP bomull klumpa ihop sig och sträcka ut oc...

Byggnaden Audrey II: Introduktion

följande och utökade kapitlen i instruktion utgör min design, bygga anteckningar, planer, utkast och konstruktion bilder tillsammans med instruktion om genomförandet och driften av varje fas av Audrey II, stora människoätande växten från Little Shop...

Lägga till en korsett tillbaka till din klänning (VOW förnyelse upplagan!)

Inte älskar du när du är klä shopping och du hitta den perfekta klänningen!? Jag menar, klänningen som ganska mycket har en Gloria hänger på det och ljus fallande från ovan skrek, "Plocka mig!"Sedan prova du det på, bara för att finna att det är...

Dekorera ditt bröllop med trä 8 i 1 Instructable

göra:• Bröllopinbjudningar• Engagemang bilder• Glasunderlägg• Tallrik eller Cake Stand• Tecken• Photo Booth rekvisita• Wedding Cake Topper• Tabell nummerSå bröllop är dyra och jag ville göra något annat samtidigt inte bryta banken. Jag beslöt att gör...

Bygga en hamburgare Matten Filter (HMF) för ett akvarium

jag hade läst mycket om hamburgare Matten filtret - från härefter benämnd HMF. HMF sägs:-Vara en billig filter att installera-Skapa en (mycket) stor filtrerande yta för (bra) filtrering bakterier att göra sitt arbete och därför fungera bättre än det...

Fåglar av en fjäder köra tillsammans - måla bilen i en papegoja

KAN STARTA EN REVOLUTION!Den Flock flotta revolutionenVägra att bli förtryckta av din Junker, citron, skrothög, vrak, visp och ta saken i egna händer genom att klä din A-B i fågel kostym.Förvandla din bil in i din favorit fågel... det är det enda log...

Heltäckningsmattor Skateboard

jag såg någon med en shag matta skateboard på instructables Bay Area nyligen. Jag trodde det var ganska coolt så jag gjorde min egen. Det är ganska kul och verkligen bekväma. Njut!Vad du behöver:Jag använde gratis matta prover från Home Depot kontrol...

PVC snöskor

Dessa är enkelt snöskor inspirerad av några andra modellerjag sågonline. De är nästan 3 fot lång och bör ge gott om flyta i djup snö. Den totala kostnaden är runt $20 och flera timmar av din tid (det tar ett tag att knyta den prydnad på ramen så hitt...

Naval min Mail Box - "Röj" stil

Ovanlig och intressant postlådor har varit ett inslag i det australiska landskapet i många generationer. De hjälper kommunicera personligheterna av dem som bor bakom de annars anonym grindar och boskap galler som punktera våra långa och dammiga vägar...

Pirat-esque Nerf Gun konvertering

hur man förvandlar en vanlig, vanliga, off-the-shelf Nerf pistol till en sorta-piratey tema pistol med hjälp av några färger, några sandpapper och en 3-dagars helg.Steg 1: Samla ditt material Behöver du:1. en plast vapen för att förstora. Jag gick fö...

Skyrim Dragon präst Mask (Pepakura Papercraft)

Jag har nyligen börjat spela The Elder Scrolls V: Skyrim igen och medan jag kämpade ett gäng dragons och vandra runt i timmar för att hitta alla Dragon prästens masker, jag undrade hur man gör min egen mask - i verkliga livet. Jag tror jag inte är de...