Kände bollar från skrot garn
Jag har stickning huvudsakligen med ull och alpacka garn nyligen. Det slog mig att jag inte har att kasta bort alla dessa små rester av garn eftersom de kommer kännas. Så jag började samla en hög med lös garn rester att göra i små kände bollar. De kan bli pärlor, kattleksaker, knappar eller vad du vill.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kände bollar från stickning ull för en chunky bead halsband

detta är en nybörjares tovning projekt som använder upp prylar av garn för att producera sfäriska pärlor som sedan kan göras till ett halsband eller armband. Fina med att använda garn är att det är lätt att få pärlor av samma storlek genom att mäta s...

Hur man kände en skål, motstå tovning

Del 5 av min tovning tekniker serie... Motstå tovning! Hur man våt kände ett fartyg eller skålEn FiberArtsy.com handledningSåg du de andra tovning tekniker i serien? Del 1 – grundläggande tovningDel 2 – spindelnät tovningDel 3-Nuno tovningDel 4 – gal...

Hur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)

En FiberArtsy handledningHur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)Har du någonsin försökt att färga själv striping garn? Någonsin märker att du behöver komplicerade (och dyra) verktyg som en tänjning ombord används med en vävstol? Tja,...

Kände Ball matta

jag första gången såg denna typ av matta i en design magazine, det kallades hö Pinocchio matta. Det var underbara filt bollar gjordes från färgglada ull som fick dem att se gillar tuggummi bollar. Jag var tvungen att ha det, men prislappen var ~ $100...

Hur man färga garn med karamellfärg (Plus andra tips!)

Verkar det som överallt du titt (ok, kanske inte överallt, kanske bara på pinterest), det finns en tutorial på hur man färga garn med Kool Aid. När jag först såg att du kunde göra att, jag ska erkänna, blev jag ganska upphetsad. Jag omedelbart gick t...

En Jute garn lampskärm för billiga

För mindre än fyra spänn gjorde jag en spiffy lampskärm!Jag hade fått en sparsamhet butik lampa men det kom sans skugga. Efter flytta lampan runt huset, det fann sin plats och man börjar fråga om dess skugga, eller brist på sådan.Steg 1: Få leveranse...

Att göra garn-Wraped målade burkar

skapa ett nytt och annorlunda utseende till vanliga burkar. Lägga till en mängd olika utseende och färger hemma i ett lätt och roligt projekt.Om du vill ha en unik burk som kan hålla ett ljus som ger känsla till ditt hus och ingen annan har, är detta...

Spinna garn

garn har spunnits på spindlar i tusentals år. Med lite fiber och en spindel, kan du också delta i detta äldsta av alchemies. Detta instructable visar dig hur man spinna en singel från ull roving, med en topp-trissan spindel.Steg 1: material Fiber:Vad...

Cell Phone docka laddstationen från skrot material

Hej, grabbar!Här kommer jag med en annan instructable... Jag ville göra en mobiltelefon laddningsstation som kunde hålla alla min mobiltelefon laddare och min mobiltelefoner som var modulära, och jag kunde ta ut mobiltelefon laddare när jag ville.Det...

Garn smycken innehavaren och hänge

min syster är en Instructable missbrukare :-) I själva var verket hon som övertalade mig att gå med instructable. (kanske för att rösta på henne haha). Något sätt hon nu driver mig att försöka göra instructables... :-) ... Så här det is... min andra...

Garn Angel Doll

detta är en annan version av garn dockan som har funnits i flera år. Jag började göra garn dockan när en vän till mig frågade om jag kunde göra cirka 30 av dem för sin syster, som är en lärare. Hon ville ge damer som hjälpte henne en avsluta av året...

Lumber lagring Rack från skrot

Detta är en Instructable för en timmer lagring rack gjorda av olika skrot trä som var runt makerspace trä butiken. Det var att få belamrad med trä staplade i hörn och på golvet så jag bestämde mig att ta lite inspiration som jag såg från dessa andra...

Sticka en bättre mus leksak!

Förra veckan hittade jag själv dinglar mellan stora stickning projekt, och ännu inte på humör för att starta en ny. Jag behövde något snabbt och enkelt att piska upp, helst från min befintliga stash. Så jag bestämde mig att sticka en liten luren mus...

Julstrumpa med LED-lampor

projektet började som ett sätt att använda upp lite prylar av tyg jag hade lagrat bort. Många av de julklapp som du ser till salu är moderna i utseende och ofta ganska smaklös, så jag beslöt att göra en med en rikare, mer antik känsla och en kröp upp...

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Motoriserad kite string UPPDRAGSKRONAN! -en bit skräp som fungerar

Japp, det är en bit skräp. Den är tillverkad av alla sorters bitar av skräp, men hey, det fungerar. Glömma ömma armar och ett trassligt röra av kite sträng och välkomnar motorized kite rullmaskinen!Detta projekt bestod av mestadels skräp. Troligtvis...

Hur man gör en rustik läder rakningskit

Leatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "beh...

Blåspistol dart

gör en riktig blåspistol från delar lätt tillgängliga i de flesta hem!Steg 1: varning!Detta är ett vapen och det är farligt. Blåspistol bör aldrig vara pekade på en annan person, och var försiktig där du skjuter den. Jag har haft dart ricochet tillba...