Känga och torkakänga och torka är en "produkt" som jag kom med som ett krav för min innovera ämne.

Jag designade denna produkt eftersom jag vill ha jobb att vara ren. Döda flugor med en Flugsmälla kan sprida bakterier om du inte gör 't rengöra den ofta. Men om du har en vävnad dispenser, du kommer att kunna rengöra den med varje svep.

Du behöver:

Eltejp
Flugsmälla
Superlim
Mjukpapper
Sax
Papprör
Tråd eller rep

Steg 1: använda band och papprör, göra en vävnad innehavaren. Se till att den vävnad rullar passar snuggly.

Steg 2: Använda superlim, bifoga spolarna vävnad innehavaren. Band i ändarna av kabeln för att se till att det är stark. Limma fast kabeln från insidan av vävnad innehavaren

Steg 3: Koppla vävnad innehavaren till fluga swatter använder spolarna.

Steg 4: Börja svepa och torka! :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att fånga och ta hand om Crawdads (aka kräftor och languster)

Hej.Idag ska jag lära dig att fånga och ta hand om crawdads.Vänligen njuta.Steg 1: Saker du ska behov För att fånga crawdads behöver du följande:-Rainboots eller hip vadare-Fjärilshåv (kort net)-Tupperware behållare (medelstora, en för varje crawdad)...

Hur man använder långa och korta tips på Gilson Pipetman P2 och P10 (också P2N och P10N)

de nya versionerna av Gilson Pipetman P2 och P10 både Pipetman P och Neo (Obs: Neos har varit givna suffixet-bokstaven "N" för att ange den modell skillnaden samt lättare kolven kraft, totalt sett lättare vikt, volym fler i vissa modeller och en...

Hur man använder ånga och RealPlayer som en webbläsare

När jag tänker på RealPlayer, tänker jag på en mediaspelare. När jag tänker på Steam tror jag ett spel online shop. Men visste du, du kan faktiskt använda dem som en webbläsare, jag vet inte varför du skulle vilja men ja. Funktionaliteten är där. (Ja...

Ambilight DFMirage [super snabb skärm ta till fånga och bearbeta]

Ja, alla min instructables är om ett litet projekt, men som du kanske har sett, jag har utvecklats riktigt bra i dessa typer av projekt.i denna artikel vi goin att använda en programvara som jag har jobbat på ganska länge, och som titeln säger "Super...

Bygga en kyckling traktor, långa och svåra vägen! (UPPDATERAD!)

För min första Instructable, jag ska visa dig hur man inte ska bygga en kyckling traktor, vilket är en bärbar, medföljande penna för kycklingar. Varje dag kan du flytta den till en ny del av gräsmattan, så kycklingarna inne kan få färskt gräs. Denna...

Fånga och lagra återanvändningsbart innehåll i författare-it

En kortfattad instruktion för att skapa återanvändbara inbäddningsbar innehåll i författare-it molnet baserad databas.Steg 1: Identifiera återanvändningsbart innehåll1. identifiera innehåll som skapas kunde återanvändas.· Objektet kan användas i andr...

Hur att fånga och förrymd sällskapsdjur råtta

Om din sällskapsdjur råtta har fått lös Följ dessa steg för att fånga din lilla vän.Steg 1: Ta det lugntDet kan vara frestande att panik när din lilla vän är förlorat/lös. Målet är inte att fånga dem snabbt, utan att hitta dem och hålla dem säkra.Råt...

IR-fjärrkontroll Signal fånga och visualisering

detta är en enhet som kan fånga IR-signalen från de flesta fjärrkontroller och skicka information via seriell port till en dator för visning. Det innehåller all viktig information som på/av varaktigheter, puls räkningarna och bärfrekvens. Tagna infor...

Ånga och tryck kokt gryta

här är en lätt kokt och pressa kokt gryta recept med nötkött och grönsaker. Denna ingredienser är för två vuxna som är mer än nog för en asiatisk par. Det tar inte mycket tid att göra detta. Är mer än tillräckligt med städa upp allt i en timme. När d...

Vara en detektiv: Finger Print och fot Print fånga och analys

Hej det här är en enkel Instructable på hur man fångar fingeravtryck och fotspår med objekt lätt tillgängliga i marknaden. :)Forensisk vetenskap är tillämpningar av ett brett spektrum av vetenskaper att svara på frågor av intresse för ett rättssystem...

Hur att fånga och huden en ekorre

material:1. flexibel stark tråd2.a pinne ca 2" i diameter och 12 fot lång3.a mycket vass knivSteg 1: nästa du måste Linda tråden runt stången och bilda en snara omkring 2 inches bredSteg 2: nästa hitta ett område med mycket om ekorrar hittar ett träd...

Caterpillar Condo och metamorfos Hut

Några av mina vänner och jag planterade milkweed tidigare i år som en del av ansträngningarna för att återställa livsmiljöer och avel ställen till Monarch butterfly. Mina växter tog inte så mycket som jag hade hoppats, men min väns växter blomstrade...

Torka örter

jag växa och torka örter att använda i köket. Dessa buntar kommer att fylla min ört burkar för året!Steg 1: insamling Först samla örter från runt gården eller köpa dem från jordbrukarna marknaden.Sortera örterna i högar.Några blad som faller av medan...

Hur man te-Dye (steg för steg-anvisningar för Dying tyg med hjälp av te)

dessa instruktioner steg guidar dig smidigt genom processen att dö ditt tyg med hjälp av te. Ingen erfarenhet krävs!Steg 1: Förnödenheter som behövsFörnödenheter som behövs:1. vit, bomull-baserade tyg (dvs blad, t-shirt, örngott)2. väskor av svart te...

DIY fiske lockbete - Lipless Crankbait

Detta instructable innehåller detaljerade instruktioner för att skapa fullt fungerande lipless crankbait fiskedrag av trä. Alla bilder och steg är numrerade i rätt ordning att tydligt ge stegen för att skapa din egen lipless crankbait fiske lockbete....

Bygga en Semi-hollowbody elgitarr

Detta instructable visar dig hur man bygger en bolt-on hals, semi-hollowbody elgitarr, på sättet av Fenders Thinline gitarr och liknande. Kroppen gjorde jag liknar en Jazzmaster eller Jaguar, med en platt topp, men stegen skulle vara densamma för var...

Cork hjärta

med Valentine kommer snart jag besluta att göra ett hjärta av kork. Jag använde spett, kork och limma.kom till från www.ricksideas.comSteg 1: lägga ut jag lägga ut korkar i ett hjärtmönster sedan limmas ihop.Steg 2: Lim korkar lilla änden 1 jag limma...

Hur tvätta din klättring rep använder tvättmaskin

jag hade bara kommer en sea cliff bergsklättring idag, och min rep hade blöt med havsvatten så jag tärnade för att tvätta min rep.Behöver normalt du bara blöta rep i vatten för några timme att rengöra repet men min rep är ganska smutsiga så jag maski...

Roller Derby #10 Look-a-Like Vintage Skateboard

Jag älskar utseendet av gamla vintage skateboard och har alltid efterlyst en för mig själv. Jag gillar särskilt Roller Derby #10, första skateboard någonsin att säljas. Men detta är svårt att komma med, dyrt, och inte riktigt det rideable. Så jag tän...