Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: bröst-styckeHej vackra människor!

Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig själv att dela mina kunskaper med alla om rustningen visade sig vara en framgång!
Innan vi börjar vill jag bara påpeka att detta var alla en prova process, så det kan finnas några fadäser jag fast längs vägen. Jag arbetade med proportioner och inte genom exakt tal, så du kan behöva mäta saker på er själva med hjälp av din egen skala som referens. Och på tal om skalor, jag är 1,53 m lång, ganska kort! Så anse att denna rustning gjordes enligt min lilla storlek, och du kan behöva träna proportioner och göra några justeringar att skapa din egen perfekt passform.

Jag hoppas denna steg för steg handledning kommer att vara användbart och hjälpa er alla gör en mycket bättre armor än min.

Du kan kolla in min cosplay bilder av denna rustning här: (http://smicat.deviantart.com/gallery/45816651)

Och naturligtvis om du har några frågor eller synpunkter tveka inte att kontakta mig här eller maila mig på (noormarji) och jag blir mer än gärna hjälper dig med allt!

((DISCLAIMER: alla rättigheter till "Fairy Tail" anime och manga gå till dess skapare Hiro Mashima och TV Tokio))

I denna del kommer vi gå igenom att man gör det: bröstet bit.

Material du behöver:

-Smör ark.
-Craft skum ark storlek 50 x 50 cm, helst vit.
-Limpistol.
-50 cm lång dragkedja, helst svart.
-Metallic Silver & svart sprayfärg.
-Röda och gula Rotring bläck + gul akrylfärg.
-Tjock svart markörer och penslar.
-Penna.
-Sax eller fräs.
-Nål och tråd.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: svärd

Hej underbara människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig s...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: bälte

Hej vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig själ...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: Pauldrons (axlar)

Hej igen vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: Couters (armbågar)

Hej igen vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: handskar

Hej underbara människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig s...

Hur man gör Karolina Scarlet örhängen

Hej igen vackra människor!Detta instructable är att visa dig hur man gör örhängen av Fairy Tail Karolina Scarlet. Detta är verkligen roligt och enkelt och det kommer inte ta mer än 2 timmar att slutföra!((DISCLAIMER: alla rättigheter till "Fairy Tail...

Papper Mache 3d hatt (Scarlet Witch)

Jag in en tävling kallad Outside the Hatbox genom en hatters grupp - där du måste skapa en hatt, men du får inte använda traditionella milinery material (läder, halm, woolfelt, sinamay, jinsin, modevaror tråd, fjädrar etc).Så beslöt jag att gjort en...

Mystic Herren kostym: horn, armor, silkesmålning + mer (oh min)

att man gör en galen kostym, mer eller mindre från början till slut, med några roliga tekniker för att överraska dina vänner och blanda ihop dina fiender. Kondenserad version av fyra månader av mitt liv, prydligt förpackade för din bekvämlighet - eft...

Duct Tape Armor

This is the duct tape armor I made for a contest in my area.Jag har haft en hel del människor ber mig att lägga upp mer bilder, så här är deDetta passar rustning tog mig nästan tre veckor! Endast de sköld och svärd kommer att läggas på instructables....

Duct Tape hjärtat klipp

flickor, någonsin vill du göra något ganska för ditt hår? Denna guide hjälper dig att göra duct tape hjärtat klipp!Steg 1: Vad du behöver: -hår klipp-sax-tejpSteg 2: skär Skär 1 bit om silvertejp till en kort längd. (Det behöver inte vara länge din k...

Tribal Print inspirerade broderade hjärtat

i min mode design klass lärde jag mig hur brodera, vilket var riktigt kul. Stygnen som jag använde var en tillbaka stygn och satin stygn. (och misslyckade franska knutar)Vad du behöver:* Broderi nål* Broderi hoop* Brodertråd val* Penna* Bomull servet...

Kände hjärtat Garland

detta är en enkel och billig alla hjärtans dag dekoration till att lägga till lite kärlek till du rum.Steg 1: leveranser Ark av rosa filtBlad av vit filtLilla hjärtat formade cookie cutterMedellång hjärtat formade cookie cutterpennasaxrosa trådvit tr...

Ratchet "Hyperfulx Armor" kostym del 2: Body Armor

se... del två av Ratchet "Hyperflux Armor" äventyr. I denna delbetalning fortsätta jag min strävan att köpa min childs kärlek med glänsande föremål. Här kan du se del ett:Kroppen rustning material:Moto Cross bröst beskyddareCykel LEDKopparfolie...

DIY hjärtat kirurgi kostym

måttligt utmanande, men oerhört givande.Material:-Klädsel skum-1/4 "PVC-rör-Stålplåt-Tejp-Varmt lim-Ping Pong bollar-Röd latex färg-Kul att Press och tätning-Vaselin-Bild av öppen hjärtkirurgi för Dummies-Gamla Tee shirt-Kirurgiska klänning, mask, ha...

Öde Hunter Mask och Armor Cosplay bygga - SKS rekvisita

Hej alla SKS rekvisita tillbaka igen med en annan komplett Halloween kostym bygga! Mitt stora projekt för i år var att återskapa en jägare från Bungies träffen spelet öde.En jägare är en smygande sniper klass som använder agility istället för råstyrk...

Halo ODST Armor bygga: Innehållsförteckningen (TOC)

projektet krävs så många steg att jag var tvungen att bryta ner det i fem instructables. Vänligen följ länkarna nedan till den faktiska instructables jag skrev om hur man bygger olika armor delar ...1. hjälm (Läs detta instructable första ) *** kompl...

Konstnären kit för verk av hjärtat! Lätt semester gåva!

Perfekt konst kit för fantastiska verk av hjärtat!För en underbar alla hjärtans dag present!Har du en konstnär i familjen?Kanske är det barnen... kanske är det gubbe! :)Denna gåva är perfekt över hela linjen!Du kan skräddarsy den något för att passa...

Gör Samurai Armor för visning. (Du kan bära den alltför!)

Intro:Först hade jag idén att göra Samurai pansar som en Halloween-kostym men om jag skulle lägga mycket kraft på att jag inte vill ha en Halloween enda händelse. Så tänkte jag för mig själv, "varför inte lägga den på displayen för att njuta hela tid...

5 minuters pop up-Pixelelated hjärtat kort

En Pixelated hjärtat kortet är popup-kort som kan göras på under 5 minuter med hjälp av några enkla blad/x-acto kniv och en enkel pappersark! var det någon födelsedag, alla hjärtans dag, jubileum eller mors dag, är detta kort perfekt för alla tillfäl...