Kartong ansluta fyraKontakt fyra är sådant berömda spel att de flesta av er måste ha spelat det minst en gång i ditt liv!

Jag hade både regelbundna och pocket version när jag var liten och det är ett av de spel jag spelade mest med. Jag har fortfarande den stora en, även om vissa skivor saknas...
Foten verkar ganska lätt att göra så jag tänkte jag skulle prova att bygga den med kartong!
Som du kan förmodligen märker från min andra instructables, älskar jag kartong eftersom du kan göra så många olika saker med det! Och låt oss inte glömma att återvinning (eller upcycling, i detta fall) är mycket viktigt också.

Denna kontakt fyra fungerade perfekt i mitt sinne och jag trodde att att göra det hade varit lätt... men självklart var jag fel! : D
Bygga det följa dessa instruktioner kommer att vara mycket lättare för dig, så oroa dig inte!
Anledningen varför det var så svårt för mig är att jag konstruerade hela i mitt huvud bara, så jag stött på några hinder som fick mig att tänka på att ge upp mer än en gång. Men jag är envis och efter en vecka för att försöka, är här jag! :)

Jag hoppas du gillar det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en ansluta fyra spel

Fyra-i-ett-rad är ett av de spel som du spelar med bara om någon ålder barn, och de kan spela konkurrenskraftigt. Mina barn verkligen njuta av det och eftersom vi spelar det ibland, jag måste tänka om vad det skulle ta för att göra spelet själv. Jag...

Hur man gör en Anslut fyra ombord i Minecraft Pe

Hej alla! Jag har alltid tyckt om det fanns fler användningsområden för grus och sand. Då tänkte jag,"Jag skulle kunna göra en Anslut fyra minispel!" Här kommer jag visa dig hur man gör en!Steg 1: material Du behöver...•glass•sand•GravelSteg 2:...

Jumbo ansluta fyra spel

Jag har en sak för storskaliga versioner av populära spel. Jag bestämde mig att göra en gigantisk ansluta fyra styrelse att föra till camping resor och idrottsturneringar. Förhoppningsvis detta instructable kommer att inspirera dig att göra en jumbo...

ESL klass spel: Ansluta fyra

Med traditionella Connect-fyra spelet i en engelsk klass för att ge studenterna ett roligt sätt att öva klass innehåll.Steg 1: Rita upp ett rutnätUtarbeta ett standard Connect-4 rutnät på Whiteboard-tavlan (6 * 7)Steg 2: Namnge varje kolumnSkriva en...

Hur man spelar ansluta fyra

Detta är ett spel som spelas av två personer. Men för denna version av spelet, du behöver inte plast rutnätet. I denna version måste du rita 7 x 6 rutnätet (med 7 som bas) i uppsatsen.Steg 1: Hur man spelar detX- eller O kan inte placeras var som hel...

Endimensionell ansluta fyra

Jag har varit går tillbaka genom mina högar av saker från baksidan av ett skåp personliga arkiv och hittade ett blad som jag hade satt ihop långt tillbaka i slutet av nittiotalet.Det var hur man spela en omgång fyra-i-rad (vanligtvis kallas koppla 4)...

Giant fyra över eller ansluta fyra spel

Jag gjorde detta spel så att jag kunde ta det till vår gemenskap park och för alla barnen i grannskapet för att spela med. (Ja, de som inte spelar ett spel som liknar Jenga ;-)) Det är mycket populärt. Storleken kan även rita i sulky tonåringarDet är...

Fullt fungerande kartong AS-50 Sniper Rifle

IntroI denna tutorial kommer jag att visa dig hur du skapar en fullt fungerande, 1:1 skala modell av en AS-50 prickskyttegevär med endast kartong och andra vanliga hushåll material.FunktionerNär komplett, denna pistol har:En arbetande omfattning.Hopf...

K'nex poäng fyra

Hört talas om fyra poäng, även känd som avancerade ansluta fyra? Om du inte, har du nu. Det är mycket svårt att hitta fyra poäng i butikerna eftersom de slutat göra dem så varför inte göra egna poäng fyra spel ur K'nex!Steg 1: byggnad Pic. 1: bygga d...

Jester kostym

en gycklare kostym är tänkt för att vara iögonfallande, men det måste också vara tillräckligt flexibel för att passa vad det är du gör. Som kan umgås på en Halloween-fest, eller det kan göra Handstående och tillbaka handsprings, eller båda. Vad du sk...

Arduino sol spårning Robot

Detta är en enkel solar tracker som automatiskt orienterar sig mot solen eller ljusa källa av ljus som solen. Om du placerar solpaneler på denna robot kan det öka sin produktivitet med 90 till 95%. Första att skapa en sol spårning robot kan blir ljud...

Adventure Time's BMO: GBC Mod replika

"It's Adventure Time,Kom igen, ta dina vännerVi ska gå till mycket fjärran länderMed Jake hunden och Finn mänskligaRoligt tar slut aldrig är det äventyr tid!"Hej Instructabrarians, vad är klockan?... Äventyr tid!Gott folk, jag frickin' älskar de...

Billiga dinosaurie skelett dräkt

inspirerad av en annan Instructable, jag var ganska säker på att jag kunde göra något liknande men mer i min prisklass. Det var en ganska brant inlärningskurva men jag tror det blev bra.Material som behövs:leksak dinosaurie skelett modellprojektor (j...

Hur man gör din TV-B-Gone bli osynliga...

Hej, tack för ditt intresse.Först av allt, jag ber om ursäkt för något språk misstag jag kunde göra i den här självstudiekursenJag är fransk (nobody's perfect; p)Föll fritt att berätta om det finns några rättelser att göra, thx ;)Nu, väsentliga:Efter...

Mini batteri drivna lödkolv!

p.samaddon {font-family: Consolas; font-size: 16.0px;}Hej, den här gången jag är här med en modifiering av min tidigare batteridrivna lödkolv. Här är mycket mycket kort storlek detta använder endast 4 AA-batterier och fungerar en en bra lödkolv 1 hop...

Golv matta spelenheten

ÖversiktDetta projekt detaljer att skapa en spelenhet golvmatta som kan användas istället för en fyra switch styrspak. Med golv matta controller kan användarkontroll i spelet genom att kliva på växlar att styra riktningen som annars skulle avgöras av...

Modern japansk bordslampa

min mor var eyeing asiatisk stil lampor på Target och världsmarknaden, så med jul närmar sig, bestämde att bygga henne en. Detta projekt kan slutföras med grundläggande träbearbetning färdigheter och mindre än $20 värt av material. Om du är intresser...

Linkit en BT - Power boxen med Timer med Android

Kontrollerande enheten via fjärrkontrollen för fast förläggning är bara statiska. Så för dynamiska planen att bygga en power extension ombord kontrolleras endast av bluetooth. Sök på play store och hittade Arduino Bluetooth anordning gratis app. App...

Vävda pappers korg

Dekorativ korg är vävd i kedjan crown metoden. Kul att använda som en catchall eller placera en krukväxt inuti korgen.Steg 1: Material för 12 tums diameter korg 60 bitar av papper 12'' X 12"11 ½" diameter cirklar av kartongFyra 11 ½" diamet...