Kartong Nautilus kostymsom ett skolprojekt jag skapade och konstruerade denna kostym med endast kartong och slitsade konstruktion. Nautilus är en del av en linje av marint tema kostymer mitt team och jag utformade. Vi utformade våra kostymer vara Halloween kostymer för mellanstadieeleverna.

Mitt mål var att skapa en miljövänlig, marint tema kostym med endast kartong och slitsade costruction.

Specifikationer

Kostym är:
+ storlek till en mellersta schooler
+ helt av kartong
+ slitstarkt
+ lätt att bygga och montera
+ låg vikt

Dräkten har:
+ platser för konstruktion
+ utrymme för rörelse

Kostym:
+ låter för rörelse
+ kan ett barn att nå husets dörrklocka
+ passar bekvämt

Begränsningar

Dräkten måste:
+ vara gjord av kartong
+ Använd endast slitsade costruction
+ endast göras med hjälp av hushållsapparater verktyg
+ passar det marina temat

Viktig anmärkning: Instruktioner är baserade bort av en stor (5' - 5'5 "person) storlek kostym. Justeringar måste göras för att passa andra storlekar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cool kartong mussla kostym

på skolan vi tilldelades nyligen ett projekt där vi utformas och skapas en kartong halloween-kostym. Denna kostym var tvungen att göras av slitsade konstruktion och hade också har ett marint tema. Jag valde att göra en mussla kostym. Under denna proc...

Kartong Seal kostym

vår klass tilldelades ett projekt för att designa och konstruera en kartong dräkt som var Marina teman. Denna kostym var tvungen att passa ett mellanliggande skola barn, kunna bäras med minsta tillsyn och monteras enkelt. Alla i klassen producerat et...

Gigantisk kartong Minion kostym

år för Halloween jag beslutat att göra en föraktliga mig Minion kostym av mestadels kartong, silvertejp och PVC-rör. Det blev fantastiskt! Jag hade stora förhoppningar att det skulle visa sig men långt överträffade mina förväntningar. Jag är 6'10 ''...

Kartong Shark kostym

i vår värld idag finns det massor av ny teknik och uppfinningar nya varje dag. Från högteknologiska datorer till nukleära powered slagskepp är det uppenbart att vår värld är under utveckling. Många av dessa nya tekniker, skada även om fantastiska och...

Steve ridning en gris Minecraft kartong halloween kostym

min son ville verkligen vara Steve, ridning en gris för Halloween.Jag hade redan gjort en Steve huvudet från en kartong med lite frigolit inne för att stabilisera för en Minecraft födelsedagsfest han gick tidigare i år. Vi värdesätter det och sedan m...

Kartong mussla kostym

min teknik klass tilldelning hade att utforma en kostnad effektiv och miljövänlig kostym idé. Vi uppmanades att skapa en kartong marint tema kostym endast av kartong. Tanken var att återvinna kartong och skapa ett billigt alternativ för en Halloween-...

Kartong krabba kostym

detta är ett skolprojekt.Jag måste utforma och utveckla en kartong, slot-konstruerade, marint tema Halloween-kostym.Dräkten måste rymma kunder 11-14 år gamla. Kostym måste vara slot-konstruerat.Dräkten måste använda endast återvunnen kartong som mate...

Hur man gör en slitsad kartong hummer kostym

detta instructable är baserad på en teknik projekt där studenter hade forskning kartong och flat pack konstruktion. Eleverna i varje klass var först delas upp i grupper om fem och plockade teman för sina kostymer. Eleverna hade då skapa en steg för s...

Going Green även Under havet: gör en kartong Octopus kostym.

Vår lärare tilldelat oss en grupp projekt att bygga platta, marint tema kostymer av kartong. Dessa kostymer var tvungen att vara dimensionerade för att passa mitt äldre skolbarn. Idag försöker många människor gå grönt, så för att hålla sig med denna...

Att spela på grönare sätt: hur man gör en kartong squid kostym.

Denna kostym gjordes för ett skolprojekt. Några regler sattes när det gäller konstruktion och tillverkning av dräkten. Hela klassen var uppdelad i grupper. Inom grupperna var ett vanligt tema rör den marina världen. Ett exempel var temat för marina r...

Slitsad kartong Oyster kostym

ett krav av min teknik klass vi var tvungna att skapa ett marint tema kostym bara använder kartong. Inget lim, tejp eller lim av något slag. Vi tvingades därför forskning olika sätt att vi kunde sätta dessa kostymer tillsammans.Design kort: Skapa en...

Kartong Pokeball kostym

Jag gjorde detta för en mufti dag på min skola där du behövs för att klä i huset färg. Min är röda. Varje år människor kommit i kostymer som bara förvånar mig, så i år bestämde jag mig att försöka göra en var awesome kostym... En pokeball!...

Hur man gör ett barns Clone Trooper kostym från kartong

förmodligen ett av de mer utmanande hantverk projekt jag har åtagit mig med barnen, att fabricera en childs full Clone Trooper kostym (inklusive hjälm) från styv kartong blad. Nedan är slutresultatet och lite om hur det var gjort.Modellen är min 10-å...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Kartong Yeti Effigy

Yukon pedagogiska Theater närmade sig YuKonstruct tidigare i år för att be om makerspace och Chris Lloyd, som designade kartong flygplan kostymer, skulle vara intresserade av att bygga ett porträtt för Burning bort vintern Blues. Naturligtvis hoppade...

Tips för motvilliga kostymör

Mycket som jag hatar postorder kostymer med alla deras klichéer, Billigt tyg och usel konstruktion, anser jag kluven om hemlagade sorten.Jag har dåliga minnen av dagar tillbringade släpa på någon älskling liten sak bara att förkastas högt av ett omby...

Kid flygplan Halloween kostymer

Pojkarna bestämde år de ville vara plan för Halloween, närmare bestämt Ripslinger och Dusty från filmen planes. Efter några sökningar på internet det var uppenbart att jag inte kommer att kunna hitta något från hyllan som skulle fungera. Jag gav och...

Återvinningsbara maneter kostym

SkolprojektManeter kartong klädedräkt var ett resultat av en high school teknik midterm uppdrag. Målet var att skapa en kostym för halloween, en fest, lek eller annan funktion för mellanstadiet barn, men gjorde endast av kartong. En kartong klädedräk...

Gör din väg genom havet i denna kartong bläckfisk dräkt!

På min marin vetenskap tema skola, en av mina instructers med uppgift att mig ett projekt som skulle kräva mig att konstruera en dräkt av kartong. Kostym måste vara en slot konstruktion kostym, häxa innebär inget band eller klibbigt lim och en marina...