Kartong rekvisita: 80-mobiltelefonså jag har varit att göra rekvisita för årets Gangshow (en show på min scouter)... och oftast bitar att jag inte hittar jag göra. I år har jag blivit ombedd att göra två prop mobiltelefoner för några handlingar... Så... eftersom jag tror att detta kan proove nyttigt till kanske en funky 80-kostym... Här är min första instructable... vara mjuk ;)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong rekvisita: Viktorianska Candle Lantern

relativt lätt en kväll... en kartong stötta Lantern användbart för Födelsekyrkan lekar, låg budget LAJV, läskiga kostymer och mer... Detta prop är mycket praktiskt om du behöver något som kommer att passera på ett avstånd som en lykta, utan att riske...

Kartong rekvisita: 3D Dice / Rubix kub / Music box

så, som jag sa i mitt förra instructable, jag gör rekvisita för våra lokala Scout-Gangshow... I år bland de saker jag har blivit ombedd att tigga låna fuska stjäla eller göra... är en överdimensionerad rubix kub... Detta hur alltför ger dig en idé hu...

Kartong rekvisita: 80-tal bergsprängare Ghetto Blaster

behöver en bergsprängare för din färska Prince kostym? Tja har du kommit till rätt ställe... I detta Instructable jag syftar till att förklara hur jag gjorde mina i en förhoppning att hjälper det dig med din!Tja, som med alla mina Instructables hitti...

Kartong rekvisita: Hur man gör en 1950-talet skriver pressen kamera

min sista instructable av 2012 Gang Visa år... Jag skulle vilja göra ännu en ursäkt för att leverera en instructable där den färdiga artikeln verkar vara ofärdiga... Jag hade några stora tekniska svårigheter med min kamera som ledde till den dör före...

Kartong rekvisita: Hur man gör en prop iPhone eller iPad

jag göra rekvisita för min Scout distrikt årliga gänget Show, och i år blev jag ombedd att ge en prop iPhone, jag tänkte åh fan, hur gör jag en iPhone? Sedan en dag och undrade via Tesco märkte jag en av dessa gummi stötdämpande ärmar för iPhone, den...

Kartong rekvisita: hur man gör en pirat skattkista

så, i år såg mig att göra en annan skattkista för Gangshow... Och detta är en hur det...Jag har gjort några av dessa under åren, och om jag hade utrymme och redskap, jag skulle göra det av trä, som byggandet skulle vara samma... för böjda toppen skul...

Kartong rekvisita: Hur man gör en filmkamera

så detta är min sista Prop I'ble av 2011 Chester Gangshow... I en scen behövde de en modern snygg filmkamera... För ungefär tre veckor stirrade jag på orden på min rekvisita i misstro... Jag har nu sett kameror... Jag har även använt dem... men jag h...

Kartong rekvisita: Antik bok / Magic Spell bok (Papier Mache)

okej, så på min rekvisita lista jag såg att jag var tvungen att göra en magisk bok för en av skisser, jag funderar på att bara köpa en gammal sliten bok och modding det, som i det fantastiska Harry Potter bok mod... Men sedan insåg jag att jag hade r...

Kartong rekvisita: Hur man gör en prop kaka (franska Fancies)

så jag var tvungen att göra en prop tårta... en ganska specifik en, en "franska Fancie" efter lite intensiv forskning på moset * sandskädda några icing från hörnet av hennes mun * jag tror jag fick äntligen en som ser rätt... det är lite större...

Kartong rekvisita: Inhalator

Ja, en annan prop för showen, en annan Instructable för massorna.Krävs en inhalator... i en skiss och jag var inte precis glad med att skicka ett barn på scenen med en riktig inhalatorn... Pluss, jag vet inte någon som skulle ge en upp för en vecka!...

Kartong rekvisita: Hur man gör en byggare Hod

första en ursäkt till du läsaren för visar du en ofullbordad artikel. I grund och botten under beslutsprocessen en av producenterna av showen, skära linjen som refererade till Hod, i ett anfall av ilska jag rev Hod i bitar och återvunnet delar att gö...

Kartong rekvisita: Hur man gör en Viking hammare / Thors hammare-Mjölner

en annan Gangshow 2012 prop, i år jag var tvungen att göra en kartong Tors hammare eller Mjölnir ... Detta instructable består mestadels av kartong, lim och rent dum tur....Om du gillar det Betygsätt det, om du gör det Visa migBiggsySteg 1: ingredien...

DIY $10 dator/MP3 högtalare

i den här videon jag visa dig hur du gör din egen awesome talare som ska dela musik, imponera på vänner och låta dig lyssna på musik på din desktopen eller laptop det sätt det var tänkt att låta. Allt du behöver är:-2 högtalare cirka 1 1/2" diameter-...

Hur du anger Dadcando familj kul tävling

skola är ute, och har du på sommaren att tillbringa tid med din familj. Inspireras av projekten i Kaptin Scarlets nya Dadcando bok, sedan berätta om din favorit spel, hantverk och aktiviteter i den Dadcando familj kul tävling!Familjer kan ha kul på a...

Kartong pistol rekvisita

dessa kartong pistol rekvisita är ett roligt och billigt sätt om du vill filma en video eller använda den för Halloween med en kostym.Steg 1: material Du kommer behöver duct tape, en linjal, en penna, en kniv, sax och naturligtvis: kartong.Steg 2: De...

Kartong mobiltelefon fall.

jag har haft min mobiltelefon droped, krossade och skärmen sönder i min väska. Så gjorde jag detta för att skydda den.Steg 1: material. Vad du kommer att behöva:1. en Sharpie.2. sax.3. ditt val av tejp.4. mobiltelefon.5. och naturligtvis, kartong.Ste...

Kartong mobiltelefon laddning innehavaren

Titta på videon.Om du gillar denna video prenumerera på min youtube-kanal. TackKreativa idé att göra en enkel kartong mobiltelefon laddning innehavaren!Det är super lätt att göra.Steg 1: För att göra detta behöver duSteg 2: Kartong mobiltelefon laddn...

DIY kartong Ultimate mobiltelefon spegel Stand

Hej, Välkommen till en ny kartong Instructable av mig.Varför jag bygga det:Jag desperat behov en andra kamera att filma min Timelapse videor. Den som jag hade är monterad under. För att använda overhead kamera för en andra vinkeln var uteslutet. Jag...

Kartong tryckluft turbin

detta är en komprimerad luft motorn jag gjort nästan helt av wellpapp! Du kan göra en alltför ganska lätt och med få delar!Läs alla riktningar och titta på bilderna innan du börjar ditt projekt! (Kanske till och med två gånger!)Vänligen betygsätta oc...