Kassett (band) bälte spännejag såg Fblades Funky-Retro-billiga Ass bälte låsbeslaget och tänkte som ser bra ut men jag ville göra min egen som jag kunde sätta på olika bälten
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids bälte spänne

Hej i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Altoids bälte spänne.P.S. sorry för dåliga bilder :(Steg 1: Vad du behöver Altoids TinBorrmaskinBälteHammare (valfritt men är mycket användbart)Tillsyn av en vuxen / hjälpJa jag vet burk...

Bälte spänne Cover

hur man gör en täckmantel för ett bälte spänne med:Hub cap grejen,Plåt,Fyra skruvar,Borrmaskin,Orbital sander,Jig sågar.Steg 1: Få täcka Skär jag ut del av hub cap sak med jigg sågen på omslaget. Sedan rengjorde jag det.Steg 2: skruvar Borra fyra hål...

Hur man gör en bälte spänne för "Go Texan Day"

Jag gjorde ett bälte spänne från grunden för min 5-årige son att bära "Gå Texan" dag. Vad är "Go Texan Day" din ställa, väl en gång om året rodeo kommer till Houston Texas och runt det tid allt som området skolor utse en "Go Texan...

Fjärrkontroll/NES controller / oavsett bälte spänne!

Detta är en stylin' tillägg till din nuvarande mode uttalandeSteg 1: Skaffa en metall spänne bälte med spänne ta bältet och ta bort spännet. en skruvmejsel kan vara till hjälp i detta.Steg 2: ta industriell styrka kardborrband och fäst till bälte fäs...

Spel och titta på bälte spänne

jag älskar Nintendos spel och klockor. För mig är detta min barndom, tappats upp i små, fickformat, rektanglar av härliga spelglädje.Min första någonsin var en Donkey Kong Jr när jag var 7. Inledningsvis kämpade jag för ett par dagar att få den lilla...

Kassett band penna Box

jag brukade spela en massa låtar på cassete band tillbaka i slutet av 80-talet / början av 90-talet. Det hela ändras när jag köpte min första CD-inspelaren 1997. Jag bli aldrig av band, men jag kommer aldrig lyssna på dem igen, jag är säker. Så jag b...

IPhone stå från kassett band fallet

dessa är stegen för att göra en god ol ' kassett band fallet till en iPhone monter.Steg 1: Öppna kassett band fallet hela vägen som visasSteg 2: IPhone stativet är klar för användning.Steg 3: Ta Daa!...

(Krita) Förvaring från kassett band fallet

Kassett band fall är bra att organisera små saker.De är perfekta att hålla kritor, eftersom du kan se färger genom rutorna och när en ruta öppnas, det bygga en bekväm att använda krita innehavaren.Steg 1: Material och verktyg Du behöver:kassett band...

Trä bälte spänne

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde ett bälte spänne vid praktiskt taget ingen kostnad.Du behöver:Ved (gren)Sand papper (80, 120, 240, 380 och 600 grit)LinoljaTung oljaSågTråd klädhängareWire cutter2.0 mm borrBorrmaskinSuperli...

Cykel bälte spänne däck korg

jag försöker lista ut ett sätt att göra något med mina gamla eller trasiga däck som jag inte använder längre. Så mycket arbete går in i teknik, design och produktion för dessa högkvalitativa gummidäck det vore synd att bara kasta bort dem. Jag fann a...

"Upcycled" kassett band lamp (Lasercutted)

För några månader sedan, bad min pappa mig att rengöra hans vind från min student tyger (vilket innebär en massa tyger...). När du tittar i rutan, hittade jag dussintals kassettband. Jag minns att jag såg i en liten butik år sedan någon säljer lampor...

Android bälte spänne

någonsin viljat en själv ändra Bältesspänne. så kan du där ett hundratal olika bälte spännen på en dag? Vad sägs om att ha en polis siren på en Bältesspänne? Jo jag hade så jag tog min gamla och obselute HTC hero och förvandlade den till något jag bä...

Hur man gör en ford bälte spänne

damerna älskar en man med mod och alla vill ha något som sticker ut i en cool sätt! Tja, är Ford Belt Buckle nyckeln till redneck framgång!Steg 1: Skaffa en Ford emblem Gå till din lokala junk yard. Ta med en skruvmejsel eller mejsel att bända emblem...

Anpassade bälte spänne

hur man ta egna bilder/mönster och lägg dem i en rad Bältesspänne.Verktyg du behöver:Gjutning hartsKatalysatorKlara bandSaxBunke & blandning verktygBildTom BältesspänneSteg 1: Verktyg tid Först träffas alla dina verktyg för enkel åtkomst.Mät ditt bäl...

Funky-Retro-billiga Ass bälte spänne

gör du egna Funky bälte låsbeslaget, från en gammal bälte och en tejp casset. Vara kool kid med dina kompisar!, eassiest och billigaste alternativet utan att behöva köpa ett spänne!Varning: när du använder denna produkt kan orsaka en märkbar ökning a...

Blinky bälte spänne

jag gjorde en stora Bält häromdagen & vid ytterligare inspektion märkte jag att det var en hel del utrymme bakom rösterna bälte låsbeslaget för ett projekt...Steg 1: Skapa en Uber Throwie jag gick ner till min lokala råtta Shack och plockade upp någr...

Koppar bälte spänne

detta är en del av ett annat projekt jag arbetar på, men kan ändras för andra användningsområden. Jag hade gungade en idé runt för ett par år som krävs för en platt Bältesspänne, men varje spänne Tom jag hittade var böjda. Slutligen sprang jag över e...

Gjuten aluminium bälte spänne

ungefär ett år sedan hade jag en sparsamhet butik Prom part att närvara, och blandmånga andra jems som jag hittade var en fullsatt bälte med Mistfits logotypsom spänne. Det var cool, men jag ville göra min egen spänne tillanpassa det lite mer.Här är...

Kanal/k band bälte fallet för en mobil enhet (iPod/iPhone, Pocket PC, etc.)

Detta är ett bälte så att jag har gjort för min HP iPAQ 214. Jag hade köpt ett bälte fall från HP, bara för att finna att det skulle falla utanför mitt bälte när jag väntade minst det. Men som de säger, nöden är uppfinningarnas moder, och detta är re...