Kiddy cykel Radiator maskotBeskrivningen låter oroande, men jag har valt det eftersom resultatet av mitt arbete hade kom ihåg mig på de berömda radiator maskotarna som "Emlily" från RollsRoyce eller wildcat från Jaguar.

Tanken bakom hade startat med en enkel uppgift och hamnade i en lång Tidsprojektet som jag d vilja dela här.

Det kanske inte passar perfekt till dina barn eller andra cykel, men kanske mina instruktioner kommer att inspirera dig att skapa en egen version.

Som du ser i senare steg, den transportör enhet kan användas också fristående och prydnad kunde ersättas med ditt eget skapande kanske gjord av plywood. Det har bara att passa in i det tilldelade utrymmet av topplattan.

Prydnad kan också bytas med andra utan verktyg.

Du kan hoppa över cad beskrivningarna och gå direkt till det sista steget om du vill. Eller kan du få inspiration och läsa hela grejer.

Alla beskrivna program jag använt är openSource :)

Hur som helst, alla har börjat med Puky barn cykel som var egen genom vår dotter när hon var en liten en.

Nu har hon redan en 26" storlek cykel och puky cykeln är tänkt för att ge bort till min brorson, som har uppnått åldern att rida denna cykel.

Stänkskärmen av framhjulet hade ursprungligen ett edge-skydd med en flagga på toppen. Både var förlorad på grund åren och inom, stänkskärmen lämnades med en skarp kant.

OK, fick jag en 3d-skrivare, några idéer. Varför inte göra en egen cover?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flaxa cykel maskot, helt 3d tryckt

Någonsin känt sämre än alla Rolls-Royce ägare i ditt grannskap, när att få på din rostig gammal cykel för vägen till kontoret? Arbetskollegor tutande och hånfull på dig när de passerar du med deras Bentleys eller ens en småaktig Mercedes Benz?Tja, fi...

Hur man gör en maskot Shark kostym

Direkt länk till Youtube maskot haj Video!Jag gjorde denna fantastiska kostym för Halloween 2015 och en Katy Perry klänning att gå med på det! Det har varit en av de största kostymer som jag hittills har gjort enbart på grund av hur gott det gör folk...

Barnens Sonic Hedgehog maskot kostym

Efter försöker prata mig själv och min son till att göra något enklare och inte så tung... Jag misslyckades. Min yngsta ville vara Sonic the Hedgehog. Och när man tittar online för att få idé är han ville ha något att göra med något som inte såg ut p...

Yoshi maskot och Baby Mario kostymer för småbarn

detta kommer att bli en lång instructable, men förhoppningsvis värd att läsa.Jag kommer att bryta ner det i de största komponenterna:1. Yoshi maskot huvud2. Yoshis kostym och skor3. Mario kostym och hatt4. korgarMin tankeprocess är (inte nödvändigt f...

Snabb spets #4 - installera nr-Mor-lägenheter på din cykel

En av de bästa tillbehören för någon cykel som du kan köpa i min mening är en produkt som kallas No-Mor-Flats.När du installerar dem, köpa du aldrig en annan röret. Endast däck.Vilken promped detta instructable att en av falisies är att de är svårt a...

Hur man utformar en cykel stam i Dreamcatcher

När detta skrivs, Dreamcatcher körs som en plugin för Maya, men en nyare webbläsare baserad version är redan i verk, så istället för att gå igenom Detaljer om hur man kör alfa-versionen av mjukvaran, jag ska täcka grundläggande begrepp av att arbeta...

Elektrisk cykel med batterier i ram

detta är ett pågående projekt som jag har arbetat på med Autodesk Inventor. Det slutliga målet är att utveckla en design som gör att batterierna, som kommer att driva elektriskt, placeras inom ramen för cykeln. Bilden nedan är en återgivning av cykel...

24 timmar 1 cykel spinning globe.

Detta instructable visar u hur kan du enkelt bygga en jordglob som snurrar 1 cykel genom 24 timmar.Behövs är:A. mini globeB. 24 timmars urverkC.Rubber brickaD. industrin limSteg 1: Materiella översikt Här är alla komponenter.Gummibrickan och delen ti...

Hemgjord cykel temaklocka

som mekaniker cykel, jag ville ha en cykel tema klocka för min butik. Jag tittade på som finns i butiker, men de var alla ganska generisk, så jag gjorde min egen. Här är vad jag gjorde:LISTA:1 - bit 1/4" plywood skära 12"X 12"1 - nya cykel...

Cykel Rim klocka.

Här är ett annat bra sätt att återanvända det skräp som sitter runt huset. En gammal cykel rim är en utmärkt bas för en klocka. Fälgen som jag använde hörde hemma på min vänner väg cykel innan hon körde över den med sin bil av en slump. Kanten blev s...

Cykel läder sadel pall

en pall tillverkad av gamla trasiga cykel stommeSteg 1: Rädda en cykel Såg jag denna idé i en trendig butik men jag hade bara gamla cyklar men fortfarande knappt arbetar och för mig är detta en verklig smärta att rädda något som inte är trasig så jag...

Cykel lås fisk tank dekoration

Cykellås har inte många användningsområden, om du tror på det de alltid bara används för att låsa saker upp.När vi är färdiga med cykel lås vi kasta bort det eller ge det till någon annan, om den gick sönder eller du glömde kombinationen skulle du de...

Duct Tape cykel Makeover

För några år sedan vi besökte min barndomsvän och märkte att hennes dotter Kendall hade täckt sin brors gamla cykel i silvertejp för att tycke det upp. Tack Kendall för inspiration! När det var dags för min dotter att ta över sin brors cykel, var hon...

Duct Tape cykel påse

Cykel stöld är ett brott med föga betydelse. Något flyttbara på cykeln är i riskzonen, oavsett hur skit de är. En mycket mycket gammal trasiga cykel påse till mig stals nyligen; Jag tror tjuven syftade för eventuella värdesaker inuti påsen och bara t...

Elektrisk cykel till elgenerator - enkel DIY mobila interaktiva vetenskapsmuseet

jag hör och jag glömmer. Jag ser och jag minns. Jag gör och jag förstår.Tillskriva Konfucius (~ 500 f.Kr.). Fortfarande är sant 2500 år senare.När jag var 7-8 år gammal på en eländig kall grå dag i februari mina föräldrar släppte min bror och systrar...

72V 12.5Ah anpassade batteripack för LMX cykel

Bygga video av ett 72V 12.5Ah 100 celler high power Li-ion batteri för en 4kW elektronikenheter freeride LMX cykel.Specifikationer:-20 seriell, 5 parallellt 2.5Ah 14 C max kontinuerlig Samsung INR18650 25R LiNiCoAlO2 (NCA) Lithium-ion celler.-Spot sv...

Väduren elektrisk cykel

Hej alla.Jag är här att presentera mitt senaste projekt. En elektrisk cykel med en ram byggd specifikt för det. Ingenting omvandlingar och konstiga saker.Det första du ser är den första designen. Det skapades till hus inne i en särskild av delarna so...

DIY elektrisk cykel ombyggnad

här är hur jag använde elektrisk cykel kit för att omvandla cyklar till e cyklar. Endast en e-bike konvertering visas här.Cyklarna var äldre dagliga turer som behövde arbete och ny färg, så detta var en chans att fixa upp dem och installera kit på en...

Elektrisk cykel - nu med kedja-knäppa power!

Förra helgen bestämde jag mig för att sätta en stor elmotor som jag har på min cykel. Jag hade alla delar redan från olika projekt. De enda delarna jag behövde köpa var U-bultar. Motorn är en 36V PMDC motor, fått på 3.0HP ~ = 2.2kW. Nej, jag vet inte...