Killer tye-diehur man tye-die T-shirts
Se Steg
Relaterade Ämnen

Telefon kille kostym (Rebornica)

Hej! Här är jag 2. instructable så idag bortsett från lila kille och Jeremy idag ser vi på telefon kille (PG)!Steg 1: referenser K så nu tid för några referenser nu kan du gå på Google och skriv i "Telefon kille Rebornica" och bom det visar båte...

Emoji ikosaedrisk die: -20

(Den fullständiga titeln av detta Instructable är Emoji ikosaedrisk die: den? -20 där "?" är bajs emoji)Steg 1: Skapa en ikosaedrisk D-20I min instructable Stellating 3D-modeller i Inventor Visa jag dig hur man gör en ikosaeder med en minimal mä...

Spannmål Killer

Detta är en snabb och enkel "kostym" jag gjort i olika storlekar med åren. Det är bra för sista minuten kostymer, humoristisk billiga kostymer som du kan snabbt använda eller ta bort och lagra i din bil, skrivbord, skåp eller något annat att åte...

Geico pengar Man svalare försäkring kille

Geico pengar Man svalare försäkring kille1.200 falska dollar, brända fingrar från 70 varmt lim pinnar och 3 dagar av mitt liv... men helt värt det....

Jeff Killer masken

JEFF THE KILLER, är en berättelse från läskiga pasta. Det har gått därifrån till berömmelse, och nu finns det en manga och ett spel baserat på en berättelse.I grund och botten berättelsen går såhär, hans familj har precis flyttat till sina nya hem, h...

Gitarr Kill switch och volym stomp box

Detta är verkligen lätt att göra, Billigt och ganska bra. Det är också bra eftersom det kräver ingen strömförsörjning.Jag har visat bilder på den på bröd ombord, men använder strip styrelsen och löda om du ska hålla den.Med hjälp av motstånd och kond...

Fejkade Die skära klistermärken på en laserskärare - jag gjorde det på TechShop!

Som del av ett projekt, jag behövde die cut etiketter att ansöka till en punkt av köp display – när jag undersökt kostnaden för stansas klistermärken, de verkade rimligt tills jag fick veta jag skulle också behöva betala för en specialitet dö skära d...

Killer Tofu

I denna guide vi laseretsning tofu med rolig design.Vet du att 90-talet nickelodeon visar, Doug? Kommer du ihåg bandet från Visa, rödbetorna? De hade en låt som heter "Killer Tofu" och det var bra.Jag ville förverkliga Killer Tofu, så för det hä...

Hur göra din läderstövlar pågå för evigt (eller åtminstone längre än nästa kille)

bra stövlar är inte billiga. Billiga stövlar är inte bra. Som ett verktyg BANVAKT tillbringar jag mycket tid utanför under svåra förhållanden på arbetsplatsen. Mina stövlar, medan tuff (de måste vara), ofta betala priset eftersom jag KNOGA genom lera...

Magic 8 öl 8 dubbelsidig Die

för min 8 år på jobbet, jag ville göra Magic 8 Ball som dör, som skulle flyta i öl. Problemet är att dö är inte billiga och jag behövde 50 + av dem. Jag gick igenom flera idéer. Den levererade planen var helt enkelt en bit papper med mönster på den....

Hink mus fälla (döda eller ingen kill)

Att fånga möss är lätt med en hink mus fälla. Möss promenad upp ramperna, hoppa till jordnötssmör som tillämpas på en rund behållare och snurrar när mössen landa på dem. När du vaknar på morgonen ska du antingen ha drunknat möss eller, om du väljer a...

GRATIS BUG KILLER - arbeten stor

jag kan inte stå att ha en fluga surrade runt i mitt hus. Enda elakare är en grotesk Flugsmälla. Har inte haft en i år. Allt du behöver är lite flytande tvål, helst. Flugor, kackerlackor och andra skadedjur har en fet beläggning på deras yttre som om...

Översätta en Online kille språk

Du behöver inte Google det. Om du har chattar med någon ganska länge nu, bör du kunna räkna ut vad en online kille har talat om.Med tillkomsten av internet och sociala nätverk, har människor i alla åldrar, kön och social status varit galen över träff...

15 minuters grönsaker Tacos (från en kille som kött)

Jag är en kött-ätande kille. Jag jagar. Min idé om en stor måltid var traditionellt en stor biff.Men jag också fick nyligen diagnosen högt blodtryck. Och eftersom min farfar hade en dålig stroke, och var aldrig detsamma till sin död, och sedan min pa...

En killes Guide till damning

jag håller på att inrätta en home workshop i källaren. Mitt första projekt är att bygga en arbetsbänk. (Bygga en riktig Woodworker Workbench)Nu har många träarbetare sofistikerade system för insamling av damm. Jag har en shop vac. Jag har varit så no...

Killer hemlagad Airsoft Guns

En hemgjord airsoft pistol från återvunnet material men mycket spännande och kraftfulla.Steg 1: material1 tom diskvattnet flaska med den gemensamma jordbrukspolitiken som denna1 tom glasrengöringsmedel med sprayflaska cap1 liten plastflaska1 halmViss...

Laser etch och skär akryl utskrift Die

efter att äntligen köpa en stationär boktryck eller platen tryckpress, ville jag prova etsning utskrift dör av akryl istället för att skicka teckningen ut att göra metall eller polymer dör eller investera i typ. Efter att ha experimenterat för ett pa...

Die Cut vägg Stencil

Använd en vinyl/die cutter klippa din egen anpassade stenciler i Johnson County biblioteket! Vi har en KNK Zing Air redo för alla att komma in och använda. Använd det här exemplet för att skapa dina egna stenciler (eller dekaler)--vi kommer gå igenom...

"Cubicle Tiger" konspirerar med "Creepy kille"

"Cubicle Tiger" var att äta alla Halloween godis från skålen att "Creepy kille" har varje oktober i finansiella solvens/marknad genomföra avsnittet på mitt kontor (tack till mina chefer och medarbetare)....