Klo maskin GuideSe Steg
Relaterade Ämnen

"Klo" ing min väg till toppen--klo maskin kostym!

Jag älskar att göra stora DIY kostymer varje år för Halloween--jag tycker att de är mycket mer roligt och kreativt än en köpta kostym. Plus, jag älskar den extra utmaningen att försöka räkna ut hur till göra min vision till verklighet. Förra året jag...

Arduino klo maskin

Vad?Maskinen är om 1:4 scale, perfekt för godis och andra små leksaker/priser. Fotavtryck är ~ 20 x 26 x 19 tum, tillverkad av aluminium extrudering, anpassade laserskurna akryl/trä, stegmotorer (Nema17) och en Arduino Mega. Stegmotorer flytta utlast...

Knex klo maskin [först på plats] som har instructans

Hej jag läste frågor och hittade en om klo maskiner så nu kör vi det blir ingen videoSteg 1: ledsen nr reservdelslistal; []Steg 2: Emma Steg 3: lägga till en nivå just the #2 levelSteg 4: nivå 3 just 1 more to goSteg 5: högsta nivån senaste spaken in...

K'nex klo maskin spel

Kolla in killar gjorde jag ett K'nex klo maskin spel för en klassprojekt med K'nex bitar, en Arduino ombord och några diverse saker jag hittade i en skräp låda. Jag kommer att publicera en hur-att-göra av jordluckraren eftersom många av er har begärt...

LEGO Mindstorms klo maskin

detta är en klo maskin tillverkad helt i ett Mindstorms 2.0 kit. Det styrs av två touch sensorer och använder timerfunktionen, så för att fungera håller du ner knapparna för att flytta åt vänster eller höger, och knacka på båda på samma gång att "gre...

Låg kostnad klo maskin

Denna billiga klo maskin är gjord av Lego potensfunktioner och Lego Technic element. Det är en stor mini arcade spel för DIYers och beslutsfattare.Bilden är bara en liten skala version utan motorerna.Steg 1: material3-Lego Power funktioner M-motorer1...

Klo maskin Picker-övre

klo från arcade maskin på en pinne med ett handtag för att plocka saker upp.Oktober 2013https://www.tindie.com/products/marc_cryan/Claw/***September 2013 **Jag har ett projekt som körs på tindie.com för en riktig klo maskin kit.****Kickstarter avslut...

DIY klo maskin

Ledsen för min dålig engelsk, det är inte mitt modersmål.Klo maskiner är fascinerande för många människor. Har du någonsin vill bygga din egen? Jag gjorde, så jag bara byggt min egen. Du kan göra samma sak, om du har vissa kunskaper i elektronik och...

Hur man kod din egen klo maskin

Jag, har tillsammans med många andra människor, barndomsminnen av gå in i en biosalong, livsmedelsbutik eller arcade och ser ett stort glas låda fylld med leksaker. Det fanns alltid att en leksak antingen begravd eller uppflugen ovanpå att jag ville...

Kartong klo maskin

Hej killar här är min första instructable ENJOY!!Steg 1: material För det första detta är praktiskt taget en instructable endast det byggdes många månader innan jag fick denna app (detta är min första instructable! Så snälla kommentar om du vill ha m...

Ange maskin visualisering för klo spelet

Klo spelets tillståndsdator är ganska stort så det skulle vara skönt att veta exakt vad det tänker åt gången. För att åstadkomma detta kommer vi lägga till i en UART sändare att kommunicera med en ansluten dator som kör LabVIEW. Detta kan anpassas fö...

Hur man bygger en egen struktur och klo

Jag, har tillsammans med många andra människor, barndomsminnen av gå in i en biosalong, livsmedelsbutik eller arcade och ser ett stort glas låda fylld med leksaker. Det fanns alltid att en leksak antingen begravd eller uppflugen ovanpå att jag ville...

K'nex klo

jag behövde för att göra en klo för min klo maskin så jag bestämde mig att göra detta. Eftersom jag använder detta i min klo maskin den inte har ett grepp, tyvärr =]. men jag hoppas ni gillar den. Njut!Steg 1: klo (make four)Steg 2: Kroppsdel 1 preat...

Handgjorda klo

dessa 6 enkla steg kommer att berätta hur man gör en trä klo maskin kontrolleras med Arduino.Steg 1: Skriva ut alla dina pjäser Antingen handcut eller laser skär alla dina pjäserSteg 2: Skaffa dina delar Behöver du 4 SG90 servon, 4 potentiometrar och...

Bubble Gum Machine kostym

Hej allaMin och min flickvän (på bilden), hade en kostym part (från mitt företag).Vi bestämde oss att bygga något awesome som kommer att vinna oss första plats! och vi gjorde! :)Vi vann en elektrisk cykel :)Njut av denna vecka två, kvällen arbete pro...

Gör en Steampunk tangentbord - Win Guy stil!

~ En postThe vinnare i Steampunk Weekly Challenge! Se det här: (länk) ~Greetings, min vänliga medmänniskor, och Välkommen till mitt kort (sarkasm alert!) tutorial på hur man konstruerar en Steampunk tangentbord - utan att helt riva styrelsen i proces...

Interaktiva arkadspel Couples kostym

Hur vi gjorde det:Kartong och massor av silvertejp! Vi alla började med en stor kartong och tejpade på mer kartong för att få rätt form, storlek och detaljer. Vi skivade ut fönster på 3 sidor, spray målade, började med uppgifter. Vi skrivs ut speltit...

CRANE spelet

detta visar dig hur man bygger en arkad stil kran spel av skrot delar. De grundläggande delarna är: en motoriserad församling som höjer och sänker en klo, ett spår för församlingen att flytta runt på, och en ctontroller med lite elektronik.Oktober 20...

Styra servon på FPGA

Jag arbetar för närvarande på att bygga en klo maskin, ungefär som de som plågas din barndom på biografer, arkader och livsmedelsbutiker. Jag vet mig många timmar spenderades längtan efter leksaken på toppen av högen, bara för att finna att jordluckr...