Klockan cum fotoram från skrotDet började med min unge trycka ett gammalt skrivbordsklockan från bordet och boom! .. .den av den hade spruckit. Jag tänkte därför att ändra det, medan jag sett till att klockan fortfarande fungerade bra. . Detta är lätt att göra inreda genom att ändra en gammal klocka och använda yoghurt plastförpackningar fall (säljs med en uppsättning
en av fyra) att bygga en fotoram. Detta är också ett bra sätt att resuse gamla plast att skapa din egen fotoram.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vända en standard 3DS dock i en 3DS XL dock.

(cue cheesy infomercial)Är du trött på att koppla in din 3DS XL att ladda det? Du kan aldrig lista ut hur att kontakten ska kopplas och när du slutligen gör handlederna är trångt! OWWWWW! Sluta göra det den hårda vägen och Läs detta Instructable att...

Arduino Parola zon tid Msg Display

Vi har byggt en hel del projekt med våra jolliFactory utformade Bi-färg (rött och grönt) LED Matrix drivrutinsmodulen kit och har publicerat dem som instructables här. Var och en av dessa moduler använder två MAX7219 Display Driver ICs för att driva...

3D Rainbow klockan

Jag har alltid haft en sak för ovanliga klockor och så finner jag mig alltid göra dem antingen sälja eller som gåvor. Och låt oss inse det, "Klockorna" är nåt som är mycket viktigt i varje enskilt rum! Jag vet, vissa skulle säga jag har min tele...

Bågskytte ansikte klockan

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en klocka baserat på en bågskytte ansikte för en vän som gillar bågskytte eller bara för att hålla för dig själv. Det återanvänder ett par objekt från bågskytte (ett ansikte och vissa fletchings). De...

LED belyst trä bröllop klockan

jag började detta projekt för att göra en unik, en av en slag bröllop klocka för min syster och svåger. Ville göra något kunde de ha ljus upp och Visa någon aspekt av deras bröllopsdag för en lång tid framöver. Gick igenom många mönster och slutligen...

Lätt fotoram från pall trä

Detta är ett löjligt enkelt, slarvigt fotoram pall trä.Jag byggde den för att visa denna gamla motorcykel registreringsskylt, men samma metod användas för att göra en ram för vad som helst.Du behöver bara några grundläggande verktyg för att göra dett...

Ryggsäck/Tote med fotoram

Vänligen rösta på detta Instructable i mödrar dag tävlingenBygga en tote som även fungerar som ryggsäck med fotoram för mamma med en gammal softshell jacka.Min mamma är i sin 50-talet och är familjen stödjande pelare. Hon är super stödjande och ger m...

17-tums fotoram tillverkad av enda bit trä platta (för Digital Picture Frame)

i detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en gedigen träram för en 17-tums digital bildram. En förenklad ram för vanliga bilder kunde också skapas. Inte alla steg kommer att behövas i så fall. Dock kommer jag att fokusera på att göra en tr...

Utomhus tunga verktyg vagn från skrot

Detta är min skräddarsydda verktyg vagn cum bärbar arbetsbänk. Hela idén bakom bygga denna tabell är själv inspirerad & verktyg vagn är så mycket lämplig för arbete utomhus plats & jag gjorde detta enligt mina förmåner. På plats känner jag massor...

Historien klockan: Arduino LCD w / cap sensorer

Detta är ännu en annan Arduino LCD klocka, men med en twist; Denna klocka kan vet vissa helgdagar och födelsedagar, och göra beräkningar i farten av hur gammal någon är och sedan Visa information på LCD-skärmen. Jag blev inspirerad att göra denna klo...

Oscilloskop klockan

en åtta stift Microchip PIC mikrokontroller är programmerad att fungera från en 32768 Hz klocka kristall och utdata vågformer som, när de visas i ett oscilloskop, Visa tiden i hh format. Skärmen ta till fånga visar winscope visar 12:46:...Steg 1: Des...

Resistor färg koden klockan

kalla mig en enorm nörd, men jag nyligen beslutat att det var nödvändigt att memorera färgkoder används för att ange värden för olika motstånd. Jag har också nyligen blivit intresserad av att göra (relativt) storskaliga representationer av elektronis...

Tidvatten klockan

detta är en handledning för att göra tidvatten klockan. Klockan visar ebb och flod mellan hög och lågvatten av en stigande och fallande vatten nivå. Den består av en lufttät akryl behållare att har en främre synliga kammare och en back gömt kammare....

Popsicle stick klockan

ibland, (OK hela tiden), mitt sinne fungerar på konstiga sätt. Efter seende den veckovisa utmaningen och sidan tävling och tänker på mig själv att jag hade ingen aning om vad jag kunde göra, sedan en ljus kom, men nej det var bara min son vardagsrumm...

DIY papper Quilled fotoram

Jag brukade göra presentaskar och foto ramar från papp men inte längre. Det är inte att kartong inte är bra men jag tyckte att skumgummiplatta är mycket bättre för att göra färdiga handgjorda produkter. Jag tror du kan hitta skum styrelser i lokala h...

Retro telefon Dock från skrot

så finns det billiga plast lastkajer eller dyra Etsy produkter som är i princip bara loggarna vidarebefordras för att hålla basen av en telefon. Jag gillade inte båda alternativen. Om du har en tablesaw, lim, klämmor, sander/sandpapper och skrot trä,...

LED-klocka cum NIGHT lampa

När jag vaknar mitt i natten och vill veta tiden, har jag till vända på min mobil att se tiden. Nu med detta läsa LED klocka cum Night lampa jag kan bara tiden från väggen. Denna klocka är ett konstverk i LED-design, och det sätter en konstnärlig tou...

Tidsinställd bomb klockan

Ah, lördag eftermiddag framför TV-set med bugg Bunny & Road Runner timmen. En solid 60 minuter av sprängämnen och fallande städ. Här är en för alla List. E. Coyote fans. Detta misslyckas aldrig att få ett skratt och något slags one-liner."Vilken...

Portal 2 klockan på en Budget

med min bästa vän är annalkande födelsedag och en någonsin-restriktiv fattigdom klass budget verkställs av min kärleksfulla och vacker fru, jag möter lite av ett problem. Han och jag hade skämtar i månader om att bygga en prop från Portal 2 (mestadel...