Knep eller behandla bok kransdag jag ska visa dig hur du tar en 12" $1 butik skum krans och förvandla det till en 18"-20 "holiday dekoration. Denna krans är på displayen och säljes en lokal bokhandel. Du får gärna kontakta mig om du är intresserad av att köpa den. Om inte jag hoppas du har lika roligt att göra t som jag har! Efter allt det är därför är de flesta av oss här. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt sista minuten knep eller behandla godispåse med mönster

göra denna lätt sista-minuten trick or Treat godispåse i ingen tid alls! Använd denna super enkelt mönster, filt, lim och lite av sömnad för att piska upp en treat väska för din trick-or-treater. Om du inte har en symaskin (eller kompetens), oroa dig...

Knep eller behandla pumpor

denna vecka jag ska dela med dig en idé som jag blev kär på Pinterest. Originalet var klar med riktiga pumpor och om någon av er har köpt riktiga pumpor nyligen skulle du hitta de är ungefär samma pris som vad jag betalat för dessa konstgjorda dem på...

Screen print låg fi haloween knep eller behandling robot på en t-shirt, duk eller något

spenderade £2,50 på material, hade jag redan vissa färg. Detta är min metod för att göra din egen skärm och utskrifter med den.denna process kan uppnås med en minimal mängd av equipment.and ger slående resultat.Jag har illustrerat den grundläggande p...

Knep eller behandla säkerhet lampor/trafik trollstavar/armaturer

Bor på en återvändsgränd gata och ha en stor händelse är en svår blandning, vi har oftast en eller två personer styra trafik men dess mörkt ute så någon säkerhet belysning behövs, dessa skulle också fungera bra för trick eller treaters eller som jag...

Knep eller behandla Halloween skämt

om du letar efter sätt att göra Bus eller godis ännu roligare än vad det redan är, försök den följande tilltag. Totala belopp som spenderas för dessa artiklar var mindre än 5 dollar (inte räkna godis) så alla kan göra detta.Om det görs korrekt kan du...

DIY Tablet eller E-bok läsaren fall/handväska - Minimal sömnad

detta instructable kommer att hjälpa dig skapa din egen väska eller fallet för din tablet eller ebook läsare. Jag gjorde faktiskt mig från ett par cargo byxor som var för liten för mig och med några dekorativa tyg från en klänning jag redigerade ner...

Hur man gör en enkel ytterkartong eller behandla fördel

Se hur man gör detta enkla ytterkartong eller behandla gunst. Detta skulle vara perfekt för en speciell händelse, middag eller behandla tjänst på nästa fest. Du behöver inte använda en speciell maskin för att göra denna låda. Se video tutorial. www.m...

Återvunnet bok krans

Göra en rolig festliga krans till jul med hjälp av en gammal bok.Leveranser måste:1 till 2 gamla böcker1 bit av chip board - vi använde en 22 "x 28"limpistol5 till 10 varmt lim pinnarSaxMenyfliksområdetMarkörTejpSteg 1: Skapa en basRita en cirke...

Pumpkin Seed Oil: Knep och behandla

Det är nära till Halloween och alla specialitet livsmedel är ute... Vad är det här? Pumpafrön olja?Pumpafrön olja har några ganska unika egenskaper, och egenskapen sällsynta i dichromatism. Detta innebär att under olika förhållanden, det kan vara ant...

Halloween Bats|quick halloween trick eller behandla

Halloween fladdermössIngredienserFondant (svart färg helst), citron storlek - 1 nej.Tand plockarMetod:Ta fondant, Lägg en droppe av förkortning eller olja och knåda med fingrarna tills de blir mjuka och fungerande konsistens.Lätt damm arbetsytan för...

Glödande Halloween trick eller behandla godispåse

jag sätta detta tillsammans för Halloween 2009 och inte tänka mycket av det tills andra föräldrar erbjuds att köpa det av mig.Detta är min första instructable så bär med mig.Detta är ett glödande Halloween trick eller godis hink. Jag gjorde detta eft...

Knep och behandla Reese's

Du någonsin har en av dessa vänner, upptågsmakare?Min kompis på jobbet trodde han var den regerande upptågsmakare, tills jag stänga ner honom med en senap-fyllda Reese's cup.I denna tutorial kommer jag återskapa processen jag använde i sin eländiga s...

Pumpa Biscotti & behandla kon

mina föräldrar är volontär i år för att ta mina barn knep eller behandla (eftersom jag är Gihugic Preggo) och som en tack jag gjorde en av min mammas favorit godis, pumpa biscotti och svepte den med en blandning av örtteer för dem att njuta av efter...

Harry Potter bok täcka kostym

du kan göra ett bokomslag vara annorlunda än alla andra. Det behöver inte vara harry potter anvisningarna är generella och kan justeras för en annan bok.Steg 1: Hitta kartong Hitta en trevlig stark bit kartong, se till att det är robustSteg 2: Få din...

2011 haunted House med hjälp av instructables affischer

Halloween är vår favorit tid på året, vi planerar redan för vår 2012 tillhåll! Vi börjar den faktiska bygga av våra spökhuset i September, ett par timmar varje natt och en hel del långhelger och snabbmat måltider senare vi får spänningen i att skrämm...

5 lätt och enkel Halloween kostymer

dessa är några lätt, rolig, enkel, hemgjord, och sista-minuete kostym idéer.Steg 1: 1. Kathy Beth Terry Vad du behöver:Falska tänder med hängslen på dem.Rosa polotröjaDenim Sparkdräkt eller kort overallerRosa crocsStora glasögonHöga strumporTillval:S...

Skapa verklig arbetande iPod Costume(s)

på ett brudar bröllopsdag... det handlar om klänningen, men på Halloween... det handlar om kostym. Så jag ville hitta något båda mina barn kunde komma överens om innan deras pappa långsam & strategiska plåga började. Du har alla varit där, om Toys r...

Han Solo ridande på en Tauntaun kostym.

Detta projekt var en Halloween dräkt som tog på ett eget liv! Det började med Han Solo outfit från den första filmen och sedan insikten att han skulle behöva mer på knep eller behandla utomhus, tillsammans med utmaning/begäran av att ha en Tauntaun o...

Iron Man Lego kostym

Steg 1: jag skära upp en låda som jag hade på hand och ducttaped ihop.Steg 2: Skär ut ett hål för huvudet och armarna se till att hålet för huvudet är mindre än huvudet lego eller annat det inte sitter bra. Jag senare La skum bitar för att hålla huvu...